Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Poremecaj probave?!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Poremecaj probave?!

Uf... prvi rodjendan, dosli baba i dede, a kad ono nasa slavljenica dobila temperaturu 39 !!!
    Naravno vecer prije povracala, noc jako lose spavala (grcevi) i ujutro imamo sto vidjeti - proljev! Ali nije bilo temperature, a mi to sve pripisali zubicima i mislili malo previse je jela...
    Odmah isli na hitnu i dr. kaze nije nista? Kao nista strasno poremecaj probave! Dobili 'prolife' ampulice i ORS sokic od ****-a i komentar da mora na dijetu? I sto nas je najvise pogodilo: nema dojenja! :shock: !!
    Bas smo se sokirali, Ela je bila sva u komi, gleda me onako tuznoo... place i trazi cicu, a ja joj nedam! Ali ne zadugo, oglusili se mi o dr. naredbu i dojimo . Naravno proljev traje, nije strasan, 3xdnevno nema sluzi niti krvi u mokraci, temperatura od 37.3 - 38.5 !!!
    Jako smo zabrinuti, mene pece savjest zbog dojenja ali nije se stanje pogorsalo pa se tjesim biti ce bolje!
    Da li je netko imao nesto slicno?

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mel, jel on tebi dai ijedan argument, bilo kakvo objašnjenje zašto ti zabranjuje dojenje...koliko vidim, nije...a po mom skromnom mišljenju to ti je nagori savjet koji si mogla dobiti :mad:

Dijete je boleno i uplakano i sad da joj uskratiš ono kaj najviše voli i kaj je najbrže smiri, ma daaaaaaaaaaaaj

Uostalom, majčino mlijeko je najbolja i najlakša hrana za bebacha i inače, a pogotovo je spas kad je dijete bolesno i nema teka ni za što, ni za hranu ni za tekućinu...

I moja Leona ovih dana povraća i ima proljev...reklo bi se, poremećaj probave...i znaš kaj je meni moja doktorica rekla: fala bogu da još uvijek dojite!!!! Samo joj cicu dajte, to je za nju najbolje kaj može dobiti

Eto, kaj da ti drugo velim

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

HVALA puno na savjetu!
    Nekako sam sva bila vec u panici, a sto ako ne bih ipak trebala dojiti..
    Eto cak smo kupili i Humanu 9 i rehidromiks, probali ORS 200 ali nece ni da ga pogleda ma nista nece ni jesti ni piti, vec sam skroz luda..
    Ali srecom temperature vise nema ali proljev nikako da prestane, a jos i povrati kad pojede malo riza+mrkva, ...
    Uf, hvala Bogu na cicama !!! :D

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mel prvotno napisa
    Uf, hvala Bogu na cicama !!! :D
    To sam ja dosada već nebrojeno puta rekla, cice su najveće evolucijsko dostignuće

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo narode mojoj Eleni prosla viroza!
    I moram priznati bilo je opako!
    Nije htjela: rehidromix, Humanu 9, (kršitelj koda) HN25, ORS ****, ...
    a, jelo da i ne spominjem - nikako!
    Pukli smo od brige i straha da ne dehidrira, ali cice spasile stvar!
    Nakon 5 dana stao proljev, polako je pocela jesti, jos je malo
    povracala ako bi se zagrcnula ali sve u svemu sad smo OK!

Ali dobio MM - ispustio dusu na WC-u :shock: , proslo ga za 3-4 dana ali evo sad i mene polako lovi !
    Takodojer dobili svekar i svekrva
    Bas veselo... opake li virozice

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •