Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: HIPOTIREOZA???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno HIPOTIREOZA???

Bebi je za 9 dana 3 mjeseca.Na prsima je,odlično jede i super napreduje.Jedini nam je problem nekakanje.Dijete nema stolicu po 20 dana.Odnosno već mjesec dana ima stolicu jedino ako stavimo glicerinski čepić.
    Stalno sam upozoravala doktore,ali uvijek mi je rečeno da je sve to normalno ako je na majčinom mlijeku dok mi prije par dana nije rečeno da se možda radi o hipotireozi,jer je navodno i to jedan od simptoma.
    Hitno smo otišli u privatni labaratorij vaditi nalaze hormona T3,T4 i TSH i nalazi su uredni.
    Ima li netko možda slično iskustvo izna li netko kako se još prepoznaje ta bolest odnosno koji su siptomi,jer i dalje nisam mirna kad su nas isprepadali??
    Hvala

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Hipotireoza je, koliko se sjećam, bolest za koju se odmah u rodililištu radi probir (ne znam koliko se čeka na rezultate) i ima mnoštvo simptoma koji bi potvrdili bolest (suha koža, žutica koja se nastavlja na dojenačku- povišen bilirubin, previše spavanja, mirno dijete, spor izlazak mekonija...dalje se ne mogu sjetiti ali sigurno ima još).
    Mislim da uredni nalazi opovrgavaju sumnju na hipotireozu.

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

O hipotireozi možeš pročitati ovdje

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako su nalazi hormona uredni, nema hipotireozu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu