..dakle...mi skoro pa svaki dan muku mučimo sa recimo tvrdoglavošću našeg strijelca.Situacije su razne,npr.:
1. karlo dođi da operemo zube,vrijeme:jutro.-on-bježi po stanu i smijulji se...opet ponavljam da dođe prati zube,da to se mora i tako jedno dva tri puta pa onda se nekako udobrovolji doći ali onako to je njemu sve zezancija.Pa dok mu perem zube-vrpolji li se i vrpolji i pjevuši,mrmlja pa me tapša po licu po nogama i smijulji se i veli "dobra mama,dobra" .....-čim ja isperem mu usta-on tutanj!..bježi i bježi-za slijedeći korak oblačenje-situacija slična....
..pa za sakupljanje igračaka-najprije istrese svu kutiju nakon što me pita i ja mu kažem da ok ako će poslije pokupiti kao... ....-dakle kad treba sakupljati igračke-ima svakakvih odgovora i neću,i poslije ću i mama će, i tata će, i nono će i nona će...blablabla...-pa nekako oćemo skupa- i mi skupa pokupimo....
..pa za jelo..eeeee-hrana je poseban roman..karlo dođi za stol..nisam gladan..i tako jedno n puta..pa se odobrovolji pa malo jede ko ptičica pa on da bi pio..malo mu damo pa neće više jesti..pa mu kažemo samo još pet zalogaja i nekako pristane ali naravno nakon i prvog i drugog i trećeg i četvrtog i petog stalno zapitkuje jeli to peti.......majke mi nekad neznam bih li se smijala ili plakala..-pa kad nekud idemo-za oblačenje kako kad ali imamo situacije opisane od prije....i mi kao idemo bez njega i tek onda se krećemo oblačiti....-dakle,imate li sličnih iskustava?????
....-ima dana kada nas stvarno izludi...
p.s. znate li onaj crtić denis koji smišlja spačke onom svom susjedu-ma pljuniti karlo.
p.s. čula sam za način da mu se npr. broji do 5 i ako do 5 ne učini ono što mu se kaže-da ode malo na "hlađenje" u svoju sobu ili sl.-što mislite o ovome?
![]()
![]()