vecina roditelja koji su nam se do sada javili/bili na radionicama imaju slican problem od pocetka odrzavanja radionica.tweety prvotno napisa
mi smo svjesni da vecina roditelja ne stigne s posla u to doba ili teze nalaze nekoga za pricuvati djecu, ali (na zalosta nasu, ogromnu) nemamo puno izbora jer smo gosti u prostoru u kojem se odrzavaju radionice. clanovi Saveza gluhih i nagluhih sastaju se u prostorijama u 18h tako da mi svoje moramo odraditi do tada. kod osmisljavanja projekta nadali smo se da cemo imati vece mogucnosti u koristenju prostorija Tribine Grada Zagreba, ali su tamo termini konstantno zauzeti, a druge prostorije za ovakve svrhe se placaju...udruga LET ima tek ured u koji bi tesko stalo vise od 5ero ljudi pa nemamo puno izbora. :/
jedino sto mi mozemo jest pricekati padobrance-tako se vecina ukljucuje u rad sa zakasnjenjem!
ne znam sto drugo reci. mozda pomogne prirucnik u koji cemo uklopiti i iskustva sa radionica! 8) a tu je i Udruga samohranih roditelja Hrvatske koja se sastaje cetvrtkom u kasnijim poslijepodnevnim satima (tel: 3697-025)
pozdrav svima!
stela fiser, udruga LET

udruga LET ima tek ured u koji bi tesko stalo vise od 5ero ljudi pa nemamo puno izbora. :/
Odgovori s citatom