Vidi rezultate ankete: U kojem zg rodilištu planirate roditi / ste rodile ?
- Glasači
- 51. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
-
Sv. Duh
-
Merkur
-
Vinogradska
-
Petrova
-
Koje zg rodilište ste odabrale ?
Jedan dan 'znam' di je najbolje, drugi dan je bolje neko drugo ... pa da vidimo što vi kažete ?!
Pozdrav
-
Rodila u vinogradskoj, ovaj put idem na SD pa ćemo vidjet...valjda ću ih sve isprobat do kraja
-
-
-
merkur... razlozi - rooming in, blizina kuće, imali su tečaj.
prvo sam namjeravala na sd ali nisu imali tečaj pa sam se bojala da neće pustiti mm-a na porod, a i nisam vjerovala da će biti u stanju dovesti nas u jednom komadu preko pola grada.
-
Sveti Duh.Užasavala sam se Petrove a o Merkuru i Vinogradskoj baš i nisam znala puno.Između SD i rodilišta u Sl.Brodu zbog brda drugih stvari,izbor je pao na SD.
------------------------------------------------------------------------------------
Martin,01.11.2004.
-
Prva dva puta Merkur-ali to nisam birala već sam se ravnala po mjestu stanovanja i bila razočarana i ogorčena.
Treći put Petrova-izuzetno zadovoljna sa osobljem i u rađaoni i na odjelu babinjača.Jedina mana što nema rooming-ina
-
Merkur.
Zbog rooming inn-a, mogućnosti prisustva tate bez tečaja,djeljenja sobe s 2-3 žene, blizine stanovanja.
-
SD.
I opet bi tamo išla.
-
Vinogradska, al nisam birala već po mjestu stanovanja. Zadovoljna, išla bih ponovo tamo.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma