Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: homeopatski pripravak?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno homeopatski pripravak?

Pozdrav! Imam jedno pitanje.

Može li mi itko reći nešto više o pripravku Natrium Chloratum D12. Dobili smo iz Njemačke od prijateljice koja to koristi za liječenje zatvora u svoje djece, pa me zanima je li to sigurno za korištenje i ima li netko iskustava s time. Hvala!

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mi imamo iskustvo u korištenju homeopatskih pripravaka,ali ovaj nismo koristili.
    "Problem " sa homeopatijom je taj da ono što pomaže djeci tvoje prijateljice na mora nužno djelovati kod tvog djeteta.
    Inače,homeopatski pripravci su sigurni za davanje i bez nuspojava,ali ako pripravak nije "pogođen" tj.ako se simptomi tvoj djeteta ne poklapaju sa slikom lijeka neće doći do poboljšanja.
    U homeopatiji ne postoji univerzalni lijek za neku tegobu nego se gleda osoba kojoj je potreban pripravak .

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Re: homeopatski pripravak?

Citiraj ketrin prvotno napisa
    Pozdrav! Imam jedno pitanje.

Može li mi itko reći nešto više o pripravku Natrium Chloratum D12. Dobili smo iz Njemačke od prijateljice koja to koristi za liječenje zatvora u svoje djece, pa me zanima je li to sigurno za korištenje i ima li netko iskustava s time. Hvala!
    LOL! Taj pripravak si si i sama mogla napraviti! Razmrvi zrnce soli (pardon - natrijevog klorida ) u vodi i muckaj, muckaj, muckaj. Ovaj djedica ce ti objasnit kako se to radi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •