Jedno jakojako dummy pitanje. Dobro, mozda i vise nego jedno. Procitala sam sve u ovom threadu, ali moj pekmez-nesposoban mozak jos uvijek nista ne razumije. Marmeladu je kuhala prabaka, na stednjaku, ali bilo je to davno i jedino se sjecam da je rezultat bio ukusan. Sad bih ja to probala sama..

Mogu li bijeli secer jednostavno zamijeniti smedjim? Ili, jos bolje, mogu li ga uopce ne staviti? (Pretpostavljam da mogu, ali da onda moram taj pekmez i pojesti, a ne nadati se da ce prezivjeti barem nekoliko mjeseci...) Ako u potpunosti zaobilazim secer, sto jos mogu staviti? Procitala sam da ponosna mama koristi fruktozu. Gdje da je kupim? Koliko se, onda, fruktoze stavlja?

Stvar je u tome da secer bas i ne konzumiram i da mi voce, samo po sebi, nikad nije kiselo. Cak stovise, sto je kiselije, to mi se vise svidja.