Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: za pocetak godisnjeg

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno za pocetak godisnjeg

...razboljeti se...
    jucer su na nekoj tv rekli kako je povecan broj infarkta s pocetkom go, pa i mnogih drugih bolesti.
    ja se pridruzujem listi - mene obavezno uhvati ili kakva hunjavica, viroza, alergija, bakterija...i ove god. isto.
    jel i vama tako?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

za pocetak godisnjeg mene uvijek strefi - menstruacija

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    za pocetak godisnjeg mene uvijek strefi - menstruacija
    I mene ...

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

To ti je zato što se konačno opustiš, pa i bolesti koje su bile na čekanju dobiju svojih 5 minuta.

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

mene obično ne napadnu boleštine, ali me UVIJEK strefi loše vrijeme

Kate13 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To je ono čega me najviše strah trenutno. Za 10 dana idemo na more i stalno strepim da se netko od nas ne razboli...već sam sama sebi smješna, stalno pipkam klince po čelu, MMa stalno ispitujem jel ga što boli čim me nešto probode već sam van sebe
    Inače, ja ko Ivarica..uredno, svake godine se GO poklopi sa mengom. Osim kad sam bila u drugom stanju.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Strobery Shortcake prvotno napisa
    To ti je zato što se konačno opustiš, pa i bolesti koje su bile na čekanju dobiju svojih 5 minuta.
    ovo je apsolutna istina. Kroničnjaci, na primjer želučani-ko ja, obavezno dane odmora provedu na ljekovima. Opusti se organizam i udriiiiiiii....prošlo ljeto 10kg manje.Zvuči dobro, al koja konjska patnja.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Re: za pocetak godisnjeg

Citiraj flower prvotno napisa
    ...razboljeti se...
    jucer su na nekoj tv rekli kako je povecan broj infarkta s pocetkom go, pa i mnogih drugih bolesti.
    ja se pridruzujem listi - mene obavezno uhvati ili kakva hunjavica, viroza, alergija, bakterija...i ove god. isto.
    jel i vama tako?
    Ovo sam puno puta čula, čak toliko da mi je u mojoj svijesti postalo kao neki aksiom ili prihvaćena istina, čak i dosta menadžera ne ide na godišnji "na naglo", baš zbog te preporuke, tj. spušta brzinu ne na naglo, nego prvo "ubace u nižu" - tipa lagano izlaze iz posla, ostaju u istom gradu prvih par dana godišnjeg i sl. Tako je preporuka mislim većine liječnika i ekipe iz ljudskih resursa, jer su većinom svi poslovi, bez obzira menadžer-nemenadžer postali pretjerano stresni, iz umjetnih ili "prirodnih" razloga. S obzirom da je menadžerski i ini godišnji danas u ZG-u najčešće maks 2 tjedna, to jede dane godišnjeg, ali bolje i tako, nego bolestan na GO. Usporavat definitivno treba lagano, ne na naglo. Na poslu sam to često vidjela, a i meni bi se gotovo pa obavezno dogodilo ako bi naglo usporila - tipa otputovala na otok iz režima desetosatnog ili dvanaestosatnog radnog dana, koji se često po firmama zna dogodit u 7.-me (kao i u 12.-me) jer je sindrom "prije potopa", pa svi žele sve pozavršavat kao da se sprema smak svijeta - obavezno, recimo, herpes - koji je živa gnjavaža na moru jer ga ne smiješ močit pa ga vučem par tjedana i sl. Sad je češće da me strefi loše vrijeme, ali u zadnjih 5 godina s 1.8. počinju bure koje zatvaraju Sv. Rok i krčki most, samo se većina još nije navikla na to da što su nekad bili 7. i 8., sad su 6. i 7. mjesec, i većina još uvijek tradicionalno koristi godišnji u ta dva mjeseca i ako ideš u drugo vrijeme je čudno, a u biti bi se svi trebali premjestit na 6. i 7.mi, a razdoblje od 15.6. do 15.7. je definitivno "the new" srce sezone u smislu topline. Zato je moj najnoviji režim - godišnji u 7.-me, nema poslovnog ludila toliko izraženog, vrijeme je toplo, vratiš se i laganini zahuktavaš do 9. mjeseca, jedino što ne možemo uvijek svi u 7.-mom, niti zbog muža, niti zbog "smještajnih kapaciteta" kod staraca. I ne putujemo više subotom, kud puklo da puklo, pa neka je i jedan dan kao "bačen", dobro dolazi za to usporavanje.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

prošli tjedan sam kihala ,kašljala i uglavnom slinavila

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •