-
pomoć, obavezno je mokra
Svaki puta kada ju prematam iz platnenih, koje inaće koristimo od početka, ona je mokra skroz. Prematam ju svako malo, ali ona u zadnje vrijeme puno pije ( ah te vrućine) i zna u kratkom roku drmnuti po 2-3 flaše tekućine, tako da uvijek pelene procure.
Kako vi riješavate taj problem?
Morala sam ju prebaciti u jednokratne, ali od njih mi dobije plikove i guza pocrveni tako da mi to nije riješenje. A koristimo i tetre, dvije složene, ali i ove moderne platnene s 10 slojeva flanela u njima i sve procure, bez obzira na zaštitne ( kamaris, mib, tosamine staromodne gumene- koje mi prije nikada nisu curile). Dajte savijet jer u jednokratnima ne možemo ostati, a niti želimo.
-
A da probas malo bezpelenasenje sad je vrucina
-
Ja koristim ME zaštitne i nikada mi nije procurilo, koliko god da je pelena bila mokra.
-
-
zibba, možda se nakupila kamenca i praška u njima. Kad se meni to počelo događati, znalo je pomoći dodatno pranje svih pelena na iskuhavanju s octom umjesto praška. Probaj.
-
-
Jeste probali s kojim vunenim coverom? Moja beba je puno manja, ali primjetila sam da gumenim zaštitnima procuri između gumbeka na boku. Vuna nam nikad nije promočila.
-
Ja jos nisam nasla cover koji ne propusta! Moja kad pisa to je u potocima , a ima presvlacenja kad je potpuno suha.
Zibba, samo cesce presvlaciti i stavljati dodatni ulozak.
-
Mi se stalno, stalno presvlačimo. Također, ME cover je najbolji od 5 koje imamo.
Jedino ponekad kroz noć bude "frka".
-
ziba, koje pelene koristite? ako jako puno piški, najbolje vam je fitted frotir + tanki ulošak extra i cover ME ili popolini. kažu da su i smibovi dobri. Mi smo bili jedni od, i palilo je to ili pocket s 2 tetre presavinute onako u dosta slojeva + thirsties insert. tek onda nebi procurilo jedno 5h
-
da se ne bediraš...i mi smo bili jedni od tih
probali smo svašta, ali se događalo da kad krene piškiti i u suhu pelenu, počne mu curiti niz nogu kad je uložak bio tanji
nismo si mogli pomoći
svaku noć smo bili mokri
riješili smo tako da smo se skinuli iz pelena
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma