Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: pomoć, obavezno je mokra

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno pomoć, obavezno je mokra

Svaki puta kada ju prematam iz platnenih, koje inaće koristimo od početka, ona je mokra skroz. Prematam ju svako malo, ali ona u zadnje vrijeme puno pije ( ah te vrućine) i zna u kratkom roku drmnuti po 2-3 flaše tekućine, tako da uvijek pelene procure.
    Kako vi riješavate taj problem?
    Morala sam ju prebaciti u jednokratne, ali od njih mi dobije plikove i guza pocrveni tako da mi to nije riješenje. A koristimo i tetre, dvije složene, ali i ove moderne platnene s 10 slojeva flanela u njima i sve procure, bez obzira na zaštitne ( kamaris, mib, tosamine staromodne gumene- koje mi prije nikada nisu curile). Dajte savijet jer u jednokratnima ne možemo ostati, a niti želimo.

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

A da probas malo bezpelenasenje sad je vrucina

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja koristim ME zaštitne i nikada mi nije procurilo, koliko god da je pelena bila mokra.

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Iz mog iskustva, kod puzavaca i gegavaca u takvim situacijama pomaže samo jako često prematanje, jer se bilo koje zaštitne usuču i pelena se bar negdje izvuče van.
    Sori, nemam rješenje
    OffT ME zaštitne su nam bile dizaster, krute, debele, ne daju se namjestiti... A jako sam puno od njih očekivala ... Zato smo ih poklonili u dobre ruke

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

zibba, možda se nakupila kamenca i praška u njima. Kad se meni to počelo događati, znalo je pomoći dodatno pranje svih pelena na iskuhavanju s octom umjesto praška. Probaj.

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Malena očito puno piški, koliko često je presvlačiš? Meni nikad nije ništa procurilo (ponekad kakica) jer sam je mijenjala svakih 1.5h. Ali sad sa vrućinama počela joj smetati mokra pelena a piškila je svakih 20-30 min baš zbog uzimanja dosta tekućine, dnevno sam je znala presvlačiti po 13-14 puta , dakle čim bi se popišala(s tim da bi noć izdržala u jednoj peleni) onda sam skužila da se ona unervozi prije piškenja (povezala je to s mokrom pelenom) pa sam je počela stavljati da piški na tutu pelene za pranje ne samo da su se prepolovile nego sam jednog dana bila čak na samo 2 pelene dnevno jer smo sve ostalo uhvatili u tutu

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Jeste probali s kojim vunenim coverom? Moja beba je puno manja, ali primjetila sam da gumenim zaštitnima procuri između gumbeka na boku. Vuna nam nikad nije promočila.

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja jos nisam nasla cover koji ne propusta! Moja kad pisa to je u potocima , a ima presvlacenja kad je potpuno suha.
    Zibba, samo cesce presvlaciti i stavljati dodatni ulozak.

bauba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi se stalno, stalno presvlačimo. Također, ME cover je najbolji od 5 koje imamo.
    Jedino ponekad kroz noć bude "frka".

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ziba, koje pelene koristite? ako jako puno piški, najbolje vam je fitted frotir + tanki ulošak extra i cover ME ili popolini. kažu da su i smibovi dobri. Mi smo bili jedni od, i palilo je to ili pocket s 2 tetre presavinute onako u dosta slojeva + thirsties insert. tek onda nebi procurilo jedno 5h

shogi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

da se ne bediraš...i mi smo bili jedni od tih
    probali smo svašta, ali se događalo da kad krene piškiti i u suhu pelenu, počne mu curiti niz nogu kad je uložak bio tanji
    nismo si mogli pomoći
    svaku noć smo bili mokri

riješili smo tako da smo se skinuli iz pelena

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •