Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: ODUSTAJEM

Datum pristupanja
    May 2008

Početno ODUSTAJEM

hy taman kad je krenulo vratili se na staro NECE DOJIT sam hoce flasicu stavim ga da doji povuce puta izbaci bradavicu i pocne urlikati i vise ju nezeli nazad baca se i vristi probala sam ugurati u usta nema sanse pokusala sam davati na zlicicu i salicu mlijeko da mu se vrati osjecaj sisanja nece ni cuti sve izbaci van. vec dana ne dojim i mlijeko se smanjilo ne kapa vise tak cesto. a ZAO MI JE radi tog jer rekla sam samoj sebi oduvjek da cu ga dojit do 5 godine. mojoj pedrijatrici i patronaznoj to je normalno kazu nek mu povecam dozu adapt.i to je to. MRZIM SEBE kaj sam slusala savjete davaj dohranu i puuuno caja dijete zedno

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja sam davala i na špricu, jesi to probala?
    mislim, iz drugog razloga je kod mene bila šprica (otkidana bradavica), ali moš probat

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

JESAM ko da mu otrov dajem

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj vidra prvotno napisa

ja sam davala i na špricu, jesi to probala?
    mislim, iz drugog razloga je kod mene bila šprica (otkidana bradavica), ali moš probat
    otkidana bradavica?? :shock: pa nije ju valjda bebač otkinuo
    Žao mi je

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

malo janje, žao mi je što bebač neće vući. moja M. nije htjela 5 tjedana od rođenja, a onda se jedno popodne samo prikopčala i više nije ispuštala (prošli smo relaktaciju). daj bebici još koju šansu .

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

kristina, bolje da ne znaš, još u rodilištu, nakon carskog, ja nisam osjećala ništa od droga, a ona usisivač (smajlić koji stiska zube)
    visila je na pola (bradavica). no, nakon poprilično truda i boli sve je super zaraslo, v. još sisa ko usisavač

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

meni je bila ista situacija, a onda sam iz slovenije naručila supplemental nursing system i od tada barem drži sisu u ustima (uz plakanje naravno), ali osjećam da napredujemo.možda da pokušaš.

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj vidra prvotno napisa
    kristina, bolje da ne znaš, još u rodilištu, nakon carskog, ja nisam osjećala ništa od droga, a ona usisivač (smajlić koji stiska zube)
    visila je na pola (bradavica). no, nakon poprilično truda i boli sve je super zaraslo, v. još sisa ko usisavač
    dobro pa se to dogodilo dok nisi niš osijećala... Moram priznati da sam ostala šokirana kad si to spomenula..Bitno da je sad sve o.k.

malo janje,ja ti držim fige da ipak uspiješ. No ako i nemaš snage za dalje, u potpunosti te shvaćam. Nije ni to kraj svijeta, ne može se glavom kroz zid. Bit svega je da ste i ti i beba zadovoljne.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

malo janje, jesi li zvala SOS?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

zvala sam 3 puta u roku tjedan dana cure su super al sve kaj su rekle sam napravila i pokusala al ne ide sad je prehladen i pogotovo nece nosic mu zacepljen i urla cim stavim da pokusa dojit povucice dva put izbaci i dernjava odmah

Karin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj kristina_zg prvotno napisa
    malo janje,ja ti držim fige da ipak uspiješ. No ako i nemaš snage za dalje, u potpunosti te shvaćam. Nije ni to kraj svijeta, ne može se glavom kroz zid. Bit svega je da ste i ti i beba zadovoljne.
    Potpisujem. I nemoj biti žalosna. Očito si napravila sve što je u tvojoj moći. Od očajavanja ni ti ni bebica nećete imati koristi.

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

možda stvarno bebi treba vremena?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

danas je povukao malo i zaspao recite mi kad nestaje mlijeko ak majka ne doji nakon koliko dana? :? pokusavam mu dati al izbaci i okrne glavu u stranu a usta puna mlijeka

clio180 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

malo janje, kao prvo jedna velika i
    možda ti bebu muči prehlada. pokušaj mu očistiti nosić prije dojenja. ako mu je nosić začepljen, ne može nesmetano dojiti.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

hej malo janje, imala sam slicnih problema, iako sam uspjela uspjesno vratiti ga na dojku dva puta, prevladali ravne bradavice, zacepljene nosice, soor i ostale cake, al moj decko jako malo jede pa sam presla na izdajanje jer sam tako mogla koliko toliko utjecati na kol koju jede (moram ga uspavati da bi jeo,a s dojenjem to bez suranje bebe malo teze ide). uglavnom, glede mlijeka - laktaciju mozes ne samo odrzati vec i povecati izdajanjem (meni se najbolja pokazala (kršitelj koda) rucna izajalica), ja sam dokaza toga jer prvih deset dana dok nije prihvatio dojku samo sam ozdajala i tako navukla mlijeko i sprijecila upale, a onda kada mi se mlijeko skroz smanjilo jer nije htio jesti povecala sam proizvodnju tako sto sam prije podoja malo izdojila onog prvog mlijeka i nakon podoja izdajala par min na prazno. A da njega natjeras na dojku, jer cini mi se kod tebe ima jos sanse, mozes probati tako da ga uninas pa mu das bocu da povuce par puta i onda ti npr muz samo izvuce bocu dok ti u sekundi uguras ciku pa on i ne skonta sta se desilo, plus kod mene je palilo da ga stavim na ciku a muz je odozgo kapao moje izdojeno mlijeko iz boce niz bradavicu pa kad bi on osjetio da je to mlijeko poceo bi lizati i onda bi poceo vuci (ovo dok je jos bio mrvica od sedam dana je palilo). uglavnom, ako ti beba voli papati prihvatiti ce, samo malo strpljenja. meni je ped rekla da im treba otprilike 72 sata da zaborave na bocu tj 72 sata zlice, sprice i sl a jesti ce kad su gladni sto bilo, kazu gladno dijete zvuce mlijeko iz dojilje koja je vec mjesecima prestala dojiti a kamoli tamo gdje ima mlijeka. samo je tesko svoje dijete slusati kako place, i so je starije ta je misija teza - ja sam treci put odustala, kad sam skuzila da on jednako jede i jednako slabo napreduje i na boci i na sisi, da mu ad nije nista sladje ni zasitnije od mog htjela sam ga opet vratiti na sisu al nakon 24 sata placa i okretanja glave odustala sam, jednostavno mi je bilo previse i izdajalica mi je od privremenog postala trajno rjesenje. nadam se da ces ti biti bolje srece i pameti od mene

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nemam vise ni kap mlijeka i zato se bunio KAK DA GA VRATIM pijem **** caj za dojilje masiram bradavice neide kaze patronazna da odustanem skroz

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nemoguce je da nemas vise ni kap mlijeka obzirom da si neki dan rekla da ga ima. Sto te navodi da pomislis da nema vise mlijeka?

Da li izdajas?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

malo janje jesi li mozhda nabavila sns???
    - inache i meni je patronazhna isto preporuchila a evo nas danas dojimo ko po shpagi.
    nemoj odustajat ako ti je stalo do toga. mozhda ti je sve malo previshe stresno (to je meni bio veliki problem).

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

za relaktaciju ako mislis da imas manje mlijeka ili da ti nestaje najbolje je sto vise tekucine, spavaj i opusti se koliko vise mozes i sto vise dojenja i izdajanja pa i na prazno i da boli al ce mozak shvatiti poruku i bice, barem je meni tako bilo, kroz par dana akcije - svako dva sata podoj ili izdajanje, ako je dojio jednu onda sam izdajala drugu i tu do kraja do posljednje kapi pa jos na prazno i onda 5 dan nisam znala gdje cu, probudila se i sise 7 ko dolly parton a kad mislis da nema nista u tim vrecicama, da su prazne i bas kad hoces odustati nakon deset minuta vucenja i navlacenja mlijeko krene. al najbolje daji da doji pa tek onda izdajaj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •