-
Što se smije jesti od voća nakon poroda?
Dakle supruga se jucer porodila i postali smo ponosni roditelji malog deckica :D :D :D
Sad bih joj odnio kupine ili neko drugo voće u bolnicu, ali ne znam da li to smije jesti zbog dojenja ili neceg drugog. Inače je vegetarijanka, pa mislim da joj bolnička kuhinja i ne odgovara. Hvala na savjetima!
Sretni tata Dejan
p.s. Rekla mi je da pitam na rodi, a nisam znao u koji podforum da ovo stavim. Ovaj mi se činio najprikladniji
-
koliko sam ja čula, jedino ne agrume (ja još dojim, sve drugo jedem i nemamo problema, agrumi me i ne privlače)
-
-
I ja čestitam
I koliko znam sve se smije jesti, u normalnim količinama naravno.
Npr. ja sam od prvog dana jela sve (osim kaj sam, na savjet med. sestre u rodilištu, izbjegavala slatke napitke- a bez veze jer ne smeta)
i sve u nekim razumnim količinama i sve je bilo i još uvijek je ok.
-
-
-
koliko znam, ako roditelji nisu alergicni, sve je dozvoljeno u umjerenim kolicinama. preporuke da se ne unose kisela voca i sl vezana su uglavnom uz mogucnot izazivanja alergijske reakcije kod klinaca sto je mala vjerojatnost ako i sami niste alergicni...pogotovvo ako je majka tijekom trudnoce jela sve - pa cudo se i dosad hranilo onime sto je ona unosila tako da i ovo sto bude u mlijeku nece stvarati probleme
preporuke oko ne-unosenja druge hrane, tipa banana ili mahunarki ili hrane koja napuhava vise se odnose na to kako ta hrana inace utjece na organizam covjeka pa da se izbjegnu situacije tipa gadnog zatvora (koji je babinjacama ionako problem) ili nepotrebnog naprezanja tijela u danima kad je potreban odmor
jos jednom cestitke
-
Hvala
Prije svega hvala na čestitkama svima!!! Sad nam je laše kad čujemo da mama može jesti svašta.
Puno pozdrava od ponosnog tate dejana :D :D :D :D :D :D
-
Osoblje foruma
-
-
-
Čestitke na dečkiću,
Meni je Dr. Stojanović ( gl. pedijatar na SD jako prodojeći) rekao da nema te namirnice koje dojilja ne smije jesti, u normalim količinama, zato dobar tek i neka uživa u ljetnom obilju.
-
A ja sve isčekujem hoće li neko javiti šta se dešava
Najiskrenije čestitke. Za ishranu su već sve rekli!
-
I ja samo zelim cestitati!! :D
I jos cu napisati da sam prvih tjedan dana na vocu i zivjela jer drugo nisam mogla jesti..
-
Tata, čestitke na sinčiću kojeg ste zajedno dočekali!
Što se tiče prehrane: dojilja smije jesti sve što jede i inače, ako primjeti da neka namirnica škodi djetetu onda ju neko vrijeme ne konzumira.
-
Sve čestitke roditeljima, a poseban pozdrav za manal! :D
-
Hvala još jednom na čestitkama. Mama i beba sutra izlaze iz bolnice :D :D
Puno pozdrava svima od tate dejana
p.s. Vidim da je prebačen topic na podforum o dojenju, nisam mogao skontati gdej da ga otvorim. Sorry
-
neka jede sve šta joj paše.
ovo o zabranjenim namirnicama su samo tračevi.
tata dejan baš si simpa. jedva čekam da manal stigne pa da ste zjedno svi tri!
ps- Roman: prekrasno ime
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma