Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: tko je boravio uz dijete 24 sata na srebrnjaku

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno tko je boravio uz dijete 24 sata na srebrnjaku

i hoce u Maju ispricati pozitivno iskustvo neodvajanja za hospitalizacije, pliz nek mi se javi na mail, pp ili ovdje.
    snimanje je 24. svibnja ujutro.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

podizem

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja sam bila s Lunom u apartmanu prošle godine kad je imala 3i pol mjeseca,ali...nisam baš fotogenična pa ne bi na TV :/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nana, pa ne bi isla zato sto zelis pokazati kako si fotogenicna, nego kako je to ok kad ti je dijete bolesno i NIJE samo.
    kako ne mozes zamisliti kako bi se osjecala da su ti je uzeli u hodniku i rekli posjete su sutra od 5-6, nemojte donositi hranu.

i mozes mozda i nju povesti, da svi gledaju u nju a ne u tebe

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ha,ha i nekoliko Roda da ju lovi po studiju Šalu na stranu ali... iako su tamo svi divni od primarijusa do čistačica da nisam imala 200 kn po danu sva priča o 24 satnom boravku uz Lunu pala bi u vodu iako je Luna bila isključivo dojeno dijete, a ja 50 km od Zagreba...Prvi dan nije bila sa mnom u apartmanu ali kad sam drugo jutro osvanula u 5 i 30 da ju podojim iznenada se apartman pojavio.Moje dijete nije znalo što je bočica a sestre su se čudile kako nije htjela ništa jesti i cijelu noć je plakala :/
    Eto, bojim se da bi mogla reći nešto i negativno pa bolje da ne idem.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa nije to emisija sponzorirana od srebrnjaka :shock: naravno da smijes reci naglas to o apartmanu kojeg se treba moci platiti.

ja te sutra nemam vremena nagovarati jer putujem. zato mi pliz smsaj svoj kontakt telefon, ime i prezime na 091 5863717 kako bi ga proslijedila novinarki hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •