Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Davanje čaja zbog žutice?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno Davanje čaja zbog žutice?

Moja prijateljica svojoj bebi od 3 tjedna od početka između podoja daje čajić, u bolnici su joj rekli da mora jer je beba imala jaku žuticu i da će se tako smanjiti razina bilirubina.
    Kad mi je rekla bila sam :shock: , zna li tko nešto o tome?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja sam svoju bebu iskljucivo dojila. nas su prerano otpustili iz rodilista ne izlijecivsi mojoj m. zuticu do kraja, ali me o tome nisu upozorili. kad smo dosli doma ja nisam nista kuzila, beba je izgledala super zdravo, bile su mi i patronazne i sve kao super. medjutim nakon deset dana mala dobila temperaturu i zavrsili na hitnoj na rebru gdje mi se doktorica zgrazala (glavna doktorica na hitnoj) da kako djetetu nisam dala cajeka i vodice po toj vrucini, te me optuzila, da sam joj dala cajeka da bi se zutica "isprala" i da do ovoga nebi doslo...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uputa za 'ispiranje' zutice cajem je posve napustena i zastarjela. dokazano je da se bilirubin izlucuje stolicom, a ne mokracom.

bebi nije potrebno davati nista osim majcinog mlijeka. kod djece s povisenim bilirubinom valja iskljuciti mogucnost svih ostalih poremecaje funkcije jetre, no dojenje nije kontraindicirano, dapace.

umjesto davanja caja ili vode, neka doji cesce.

sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •