-
E, i mislim da ti sedlasta nije prepreka. Na pitanje je li neophodno - vjerojatno je odgovor nije, a i to će ti se razlikovat od doktora do doktora - neki bi rađe ajmo dijagnostička histero pa da mi tu vidimo što je na stvari, drugi bi rađe ajmo mi još malo pokušavat pa ako idućih par pokušaja ne bude išlo, uvijek ima vremena. A je li optimalno i što je veći rizik - nastavljat s hormonalnom terapijom (koja je isto zdrav. rizik) ili ići na operaciju - to ti samo neki MPO kužer može reći, a i ti sama moraš stavit na vagu koliko si u postupcima i sl.. Ovisi ti i to čemu si ti sklona, je li bi se operiravala ili ne. U ZG-u (privatno) možeš napravit histeroskopiju i ambulantno, bez opće anestezije, cijena nije prevelika, oporavak brz... Porazgovaraj još s kojim MPO stručnjakom (u ZG-u) i vidi što će ti reći. Ti si i mlada, s te strane nema žurbe.... Eto, nabacila sam ti par misli koje bi trebala promislit pri odlučivanju što sljedeće - postupak ili operacija. Odgovor ti je rijetko kad u MPO-u crno-bijelo, uglavnom su to neki spiralni začarani krugovi koje moraš presjeć' ti, nakon što se iskonzultiraš
.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma