Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: porod u rijeckom rodilistu

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno porod u rijeckom rodilistu

evo trebalo mi je skoro god i pol da se odlucim napisati i podjeliti moju pricu sa drugog poroda....20.03.2007, rano ujutro oko 4.30 pocelo me "zavijati"u trbuhu..digla se ja prvi put na wc...drugi put...trci put...mislila ja da me napuhao fazol iz manestre od rucka i da me zato tjera na wc svakih 15 tak min kad ono negdje oko 5.30 nije to fazol nego nesto vise..digla ja cijelu kucu na noge ajmo u rodiliste doslo je vrijeme....mala oce van...i tako smo brzo stgli u rodiliste uz moje trudove koje sam lijepo "propuhala" al su bili sve jaci i jaci...primili me na ctg i vidjeli jake trudove(po njihovom mjerilu) i rekli da ne trebam klistir pošto sam bila toliko puta doma na wcu...stavili me odmah na kobilu ...e da na ctg su rekli muzu da moze samnom jer da sam brzo gotova al on nije bas htjeo al dobro... kad me neki dr pogledao samo je rekao idemo probusit vodenjak i to je to brzo cete biti gotovi...tako je i bilo .. u 6.30 rodila se zdrava lorena rubi sa 3500g i 52 cm... ja super..malo imala treskavicu i kad su mi je uzeli da ju operu pustili su me samu a ja onako treskava od soka tijela...bum tras sa kreveta....kad su me dosli roditelji i muz vidjet poslali su ih na intenzivnu njegu neurologije..moji u soku a kad su me vidjeli plavu izlupanu zavijene glave....da skratim sve je na kraju dobro proslo nakon 6 dana neurologije ....zakljucak....pustili su me samu duze vrijeme na krevetu tik nakon poroda i ja sam im ,,pala........eto toliko

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ajme grozno , pa kako si to sve preživjela

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

trebalo mi je dosta da to stavim iza sebe a bilo je to malo teze jer je bilo ruzno ...svaki put kad bih dignula lorenu sjetila bi se kako mi je bilo...a najvise me ljutilo sto nisu htjeli priznati da su pogrjesili nego su ovi sa neurologije pokrivali one sa ginekologije...zato su me morali drzati nekoliko dana da vide da je sve u redu samnom....htjeli su sve prepisati napadajima epilepsije a ne greskom sestre sa gin. koja je otisla ...negdje tako da su mi radili svemoguce pretrage i nisu nasli nista...punktiranje kicme,ctg(2x) i sve je bilo ok...cak su mi i pustili u sobi intenzivne njege i mobitel i posjete i danju i nocu jer mi je bilo jako tesko psihicki biti odvojena od lorene stare par dana i laure (5 g) koja je cekala doma....bilo mi je najteze kad bi razgovarala sa laurom telefonski a ona bi me pitala kad cu doci....a hormoni na tisucu..samo sam plakala.... i jos mi je groznije bilo nocu kad bi se oni jadni bolesnici (napola mrtvi) oko mene skoro gusili nocu pa bih zvala sestre da im dodu procistiti disne puteve...a pranje guzice 8OPROSTITE NA IZRAZU) kao maloj bebi...hranjenje...grozno...jos mi se znaju zasuzit oci kad se navecer sjetim tih noci......ovako ne izgleda tako grozno ali psiha vam nakon poroda radi sto na sat.....porod je prosao ja bila vesela brzo cu doma pa ce biti festa, nisu me ni rezali ni klistirali ni brijali..sve gotovo za tako rekuc 10 min kad ono 6 dana na odjelu neurologije intenzivna njega.......

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ajme :shock: ne mogu vjerovati

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

da da svasta se desava u rijeckom rodilistu nekad nesto dbro a ponekad i lose samo sto se ne dozna ali.....sve ovisi na koga naletis u smjeni kakav im je dan.....

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Dobro da je na kraju sve super završilo. Sada je i smješno!

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

je tu i tamo se znam nasmijati kako mi je bilo.........kakvo ponizenje mi je bilo d me hrane sa grizom i juhicom jer ja nisam mogla sama,da mi peru dupe od kake jer nije da nisam mogla sama na wc nego mi nisu dali 5 dana da se dizem....ono....sve je dobro sto se dobro svrsi........al opet nije sve tako crno u ri rodilistu jer mi je 2003 prvi porod dobro prosao brzo i sve 4+

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •