Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 51

Tema: Trebam savjet - suha koža

Datum pristupanja
    May 2008

Početno Trebam savjet - suha koža

mišek sad ima mjesec dana i od rođenja ima dosta suhu kožu koja se lagano peruta. To pšerutanje se smanjilo, ali na mjestima ga i dalje ima i to čini mi se sve jače - posebno na obrvama. Na obrazićima su mu se pojavili mali crveni prištići za koje pretpostavljam da su od vrućine jer m polako prolaze sad kad je zahladilo.
    Do sada ga po preporuci pedijatrice nisam mazala s ničim, kupamo ga svaki drugi dan u čistoj vodi s par kapi maslinovog ulja, jedino za guzu koristimo JGL jer je prvih tjedan dok je dobivao više AD imao gadan osip.

Mene zanima s čim mu mogu mazat lice da smanjim ili riješim to perutanje i te prištiće? :/
    I ja od kad sam rodila iamm suhu kožu na licu (prvi put u životu) koja se lagano peruta. Sebe mažem sa JGL i puno mi pomaže..

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

i moje je dijete imalo suhu kožu, posebice na obrvama. Po preporuci patronažne ničim joj nisam mazala lice, sve dok mi pedijatrica na prvom pregledu nije rekla da joj moram mazat lice tri puta dnevno sa nekom kremom. Počela sam joj mazati samo ujutro sa (kršitelj koda)ovom i nakon par dana joj se smanjilo perutanje.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

moje je decko takodjer jos od rodjenja osjetljivije i suse koze. imao je cak gadan osip kao borova koza na citavom licu a redovno kada se uznoji dobije crvene tockice po ledjima. ja po savjetu ped koristim mustela kupku i kremu za tijelo, mada su skupe dugo traju, al najbolja stvar za osjetljivu i suhu kozu je mastkoja se zove hydroderm kosta oko 20 tak kuna i ja je koristim cim viodim znake perutanja ili jaceg osipa po licu, zahvaljujuci njoj ta koza nalik smirgl papir se povukla u roku sat vremena a mucili smo se danima s bepantenom, ivinom masti i sl.
    Dakle, hydroderm uvijek imam u kuci za prvo saniranje, a svakodnevno mustela (ili a-derm - kazu druge mame da je super). Sto se guze tice **** ti je bezveze, moj je imao strasan ojed po dolasku iz bolnice, upaljena guza skroz i prognoze da ce imati teze oblike dermatitisa. zena u jednoj privatnoj ljekarni mi je za 40 tak kuna smuckala kremu na bazi badema i cinka i osip nestao u roku dva dana, a kad mu se pojave te tockice od znojenja ili izritiranosti samo mu stavim mrvicu te kreme na te dijelove i vec sutra cista koza.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

hvala vam cure... mislim da ću investirati u mustelu, a probat ću i tu hydroderm.. Na obrvama mu se već počela stvarati kao neka kora od silnog perutanja.. U **** nemam baš nekog povjerenja, što zbog AD od kojeg mu ej bilo koma, što zbog toga što inače ne volim brandove sa tako masovnom proizvodnjom.

Danas ću malog u lsing ako ne bude padal kiša i pravac do ljekarne

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Leilani-m prvotno napisa
    hvala vam cure... mislim da ću investirati u mustelu, a probat ću i tu hydroderm.. Na obrvama mu se već počela stvarati kao neka kora od silnog perutanja.. U **** nemam baš nekog povjerenja, što zbog AD od kojeg mu ej bilo koma, što zbog toga što inače ne volim brandove sa tako masovnom proizvodnjom.

Danas ću malog u lsing ako ne bude padal kiša i pravac do ljekarne
    Joj ne brini - pa tvoja je bebica još u fazi "čišćenja" - ovo perutanje na obrvama je moj isto tada dobio, kad i po glavi - tjemenicu. Malo sam namazala s baby uljem a navečer ga okupala u Mustelinoj kupki za novorođenčad, i s vremenom je nestajalo. Treba biti jako nježan i iz kose iščetkati a obrve samo obrsati npr s tetrom.

Ja ne mažem ničim tijelo bebe. Lako se i od krema i pudera zatvore kanalići pa je još gore. Sve se to očisti samo kroz mjesec dva.

Ako je koža baš suha, radije ga kupaj i vodi s malo baby ulja.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Leilani-m vidim da su ti preporučili Hydroderm ali budi oprezna s njim i uzmi najblaži tj. 0,5 ili 1,0% jer ti je to krema sa kortekostereoidima(ak sam dobro napisala) koja ti se koristi kod djece s teškim dermatitisom. moj mali je sad skoro dvije godine i smije ju koristiti samo max. 4-5 dana 2x dnevno i onda mora imati pauzu od minimalno mjesec dana. Meni je dosta pomogla krema od firme olival s propolisom. Imaš u dm i dođe nekih 25 kn. probala sam svašta od naj jeftinijih do najskupljih krema i moje mišljenje je da ako je skupo nije nužno da je najbolje.

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja bih ti preporučila kremu od A-derme, DERMALIBOUR, za iritiranu kožu, pedijatrijska linija
    ja je koristim jer imam seboreju i otkad sam je kupila, pred mjesec dana, presretna sam
    nadam se da će pomoći
    i da, nije skupa, oko 60 kn, a jako je gusta, traje dugo

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj DIJANA S. prvotno napisa
    Leilani-m vidim da su ti preporučili Hydroderm ali budi oprezna s njim i uzmi najblaži tj. 0,5 ili 1,0% jer ti je to krema sa kortekostereoidima(ak sam dobro napisala) koja ti se koristi kod djece s teškim dermatitisom. moj mali je sad skoro dvije godine i smije ju koristiti samo max. 4-5 dana 2x dnevno i onda mora imati pauzu od minimalno mjesec dana. Meni je dosta pomogla krema od firme olival s propolisom. Imaš u dm i dođe nekih 25 kn. probala sam svašta od naj jeftinijih do najskupljih krema i moje mišljenje je da ako je skupo nije nužno da je najbolje.
    da, ja sam i mislila na tu od 0,5% i kod mene je ona rijesila u 5 dana u potpunosti tu borovu kozu (pocelo kao sitne tockice da bi na kraju koza bila kao smirgl papir lice i citava glava i pocelo po tijelu,a kad bi se slucajno jace dodirnuo po tome odmah su nastajale ranice tako da nas je hydroderm spasio :D ) pa mi ped rekla da je trebam uvijek imati u kuci ako bi se slicno opet pojavilo jer su sumnjali da ce usljed toga imati problema s dermatitisom, ali nakon toga mu se to nije vise javljalo, al je svejedno imam u pricuvi.
    sto se mustele i a-derm tice stvarno su super i mogu jako dugo, meni kupka traje 3 mjeseca, sad cu novu zbavljati. prvih mjesec dana sam ga kupala samo cistom vodom s malo kamilice po preporuci ped da ne bi dodatno se isusivala koza. imao je i one tzv koprivnjace, bubuljice po citavom tijelu - zuta tockica i crven i krug al to prodje samo od sebe, nisam nicim mazala. inace puder nikako ne valja stavljati bebama a ni pretjerano masne kreme, upravo zato su musteline i a-dermine najbolje, onako su skroz lagane i ja ga mazem samo poslije kupanja laganko, ali opet sve je do djeteta - moja prijateljica ga maze ivinom masti i za 2 min koza suha kao da nista nije stavila, ima jaci oblik dermatitisa

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Crveni prištići su sastavni dio bebinog "čišćenja" i svaka beba s 1-2 mjeseca ih dobije u većem ili manjom obimu. Marta ih je imala po cijelom licu, pa čak i po vratu. Bila je crvana ko paradajz. Prođu bez da ih se dira, ali ja ju nisam mogla takvu gledati pa sam kupila kremu od Mustele - Stelatopia. Pomogla je. Maže se 2 puta na dan na čistu kožu (umivala sam je prije). Sad je ja koristim jer imam suhu kožu na licu i super mi je

I ona je imala strašno suhu kožu po cijelom cijelu, a pogotovo na trupu i potkoljkenicama. Od kemija nije ništa pomoglo. Bilo je ok dok smo mazali, ali čim bi prestali odmah bi se varćalo. To sam rješila maslinovim uljem koje stavim u vodu dok je kupamo. Stavim malo više od par kapi (4-5 žlicica) i dobro, dobro umasiram dok je u kadici. Ona obožava taj tretman i koža joj se u potpunosti oporavila i prekrasna je. Čak nas i doktorica pitala koju kremu koristimo

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mažem ga već 2 dana sa Mustelinom kremom za lice i čini mi se da je bolje. Zove se hydra bebe. Mažem više puta na dan, a svaki put prije toga ga umijem čistom vodom.
    Ne brinu me prištići, nego ta "kora" koja mu se stvara i to sporije prolazi

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Možda i on ima kožu sklonu atopiji:
    http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/585/
    http://www.poliklinika-harni.hr/teme...49&godina=2005
    Ja bih svakako to na sljedećm pregledu pokazala doktoru.

Nama je doktorica rekla da je Marta sklona atopiji i preporučila nam tu kremu. Ona uravnotežuje kožu i obnavlja lipide. Njoj je uz prištiće koža bila suha i hrapava na dodir. Za tjedan dana korištenja te kreme joj je bilo vidno bolje. Koristila sam je još tjedan dana i nakon toga se sve povuklo. Sad joj samo povremeno namažem kad skužim da joj je koža suha (ne uspijem je svaki put umasirati malo maslinovog ulja na lice).
    Gledam Mustela prospekt koji sam pokupila u apoteci. Hydra bebe je za normalnu kožu.

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Najbolje nemoj ništa dirati,to se bebina koža čisti,proći će.I Grga je kao beba imao isti takvu kožu,crvene prištiće po licu,i to je sve bilo hrapavo,i po obrvama taj sloj kako opisuješ i kako smo zbog drugog razloga završili u bolnici svi su nam tamo predviđali dermatitis i preporučali mustelu i sto čuda ali ja nisam htjela maltretirati njegovu osjetljivu kožicu i nisam ni sa čim mazala i sve je to ubrzo prošlo i evo ga danas,čista i prekrasna koža.
    I sad i Tonka izgleda isto tako,sva prištava,hrapave kože,a proći će,meni tako i naša pedijatrica kaže da je to normalno za bebe i da će proći samo od sebe.S tim kremama samo možeš zeznuti zdravu kožu da postane osjetljiva.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

mislim da ti je ipak, ako si zabrinuta a neces da igras hokus pokus, najbolje otici do ped da vidi sta je. ti mali pristici jesu bezopasni i obicno prodju sami od sebe, ali ako je nesto teze ne slazem se bas s politikom pusti proci ce - da je tebi koza hrapava i da ti od dodira nastaju ranice i uzasno te svrbi mislim da ne bi pustila i cekala da prodje - ovo govorim jer sam ja , kako su me prvi put na te pristice poslali kuci kao paranoicnu mamu, kad je izbio ovaj drugi tip osipa nisam htjela ici i pustila sam 7 dana a svaki dan je stanje bilo sve gore, i kad mi je citava glavica bila prekrivena tom korom i kad sam vidjela da je sav nervozan od toga jer bi se stresao na milovanje, odvela sam ga dr i kad mu je od hydroderma to proslo doslovno u roku od sat htjela sam se lupati po glavi. prirodno je super sve dok nije na stetu djeteta

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ma,da,ako je tako debela crvena kora na koži i ranice,normalno da treba otići pedijarici,a ne na svoju ruku.Ali Leilani opisuje to kao crvene prištiće po licu i naslagice tjemenice na obrvama,to je normalno i nije ništa strašno,to je imao i moj mali i sad mala.Ona ima i tih ljuskica i po ušnoj resici.Tu stavim samo mrvicu ulja svakih par dana i prolazi.Lice ne mažem ni sa čim i prištići isto prolaze.
    Uostalom,ovako izgleda moja prištava princeza sada i to su joj se već malo prištići povukli,bilo je to i gore,onda je samo mami bila najljepša !

ivorka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mi imamo dobra iskustva s Adermom i Mustelom. Probajte.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Evo novosti
    Od subote mažem sa hydro bebe, prije toga ga umijem sa gazicom vodom, i lagano protrljam dijelove gdje mu se peruta koža ili ima "koru". I tako par puta na dan i mogu reći da je značajno poboljšanje :D
    Crvena flekica na licu se skoro skroz povukla, još uvijek se malo osjeti kao zadebljala koža. Obrve su isto u puno boljem stanju, ostalo je još samo malo pa da skroz prođe.

Jedino mi se danas osipao od vrućine malo ispod vrata, ali to sam nakon kupanja dobro osušila pa će valjda biti OK.

ruza avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

meni to nekako vuče na atopijski dermatitis....po tvojim simptomima

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ruza - i ja se bojim toga, tako da ću danas nazvati pedijatricu pa danas ili sutra otići do nje. Inače u obitelji nema nitko nikakve alergije, niti sklonost alergijama.

ruza avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

često pedijatri sami od sebe daju kortikosteroidne kreme...Ako ona i potvrdi da je AD ti lijepo odi dr.Pavičiću na Kvatrič jer je dr.alfa i omega u dermatologiji...Par dermatologa mi je to potvrdilo...Od Klaićeve do Vinogradske i Šalate...Svi cijene njegova mišljenja i to što daje terapiju bez kortića...a rezultati su super...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nije AD, obična tjemenica, ali mu se prvo pojavila na obrvama, a danas i na tjemenu Bili smo danas na UZV mozgića (zbog hematoma) pa je pedica tamo rekla da je tjemenica,. Crvenilo na licu se povuklo, ostala je još mrvicu suha koža.
    Pedica preporučila lice mazati običnom belobazom

ruza avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Belobaza su kortikosteroidi,..Ja na tvom mjestu ne bi koristila...

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj ruza prvotno napisa
    Belobaza su kortikosteroidi,..Ja na tvom mjestu ne bi koristila...
    Beloderm su kortići, belobaza je neutralna krema

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam za suhu kožu u vodu za kupanje stavljala 1-2 žlica jestivog suncokretovog ulja.
    I sve je bilo o.k.
    Nisam koristila nikakve parfimirane kreme.

ruza avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

sorry,na tu sam kremu mislila..inače se belobaza koristi kao mix sa kortićima da se razblaže...

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Leilani,pa velim ti ja po opisu je to isti osip kao i kod mojih oboje a ja nisam mazala ni sa čim i super im je koža.
    Nemoj mazati ni sa neutralnim kremama jer mu štopaš pore sada kad je vruće.Pusti kožu da sama diše i očisti se i bit će sve super.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Aderma

Mi smo koristili Aderma ex omega za lice i tijelo. Prošlo za nekoliko dana. I sad povremeno namažemo!

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

kap maslinovog ulja pri kupanju ,a super je i SUDOCREM!

teta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj bobaibeba prvotno napisa
    Ma,da,ako je tako debela crvena kora na koži i ranice,normalno da treba otići pedijarici,a ne na svoju ruku.Ali Leilani opisuje to kao crvene prištiće po licu i naslagice tjemenice na obrvama,to je normalno i nije ništa strašno,to je imao i moj mali i sad mala.Ona ima i tih ljuskica i po ušnoj resici.Tu stavim samo mrvicu ulja svakih par dana i prolazi.Lice ne mažem ni sa čim i prištići isto prolaze.
    Uostalom,ovako izgleda moja prištava princeza sada i to su joj se već malo prištići povukli,bilo je to i gore,onda je samo mami bila najljepša !

aaaaaa slatkica tak i moja nekak izgleda i svi oko mene paničare da "kaj joj je to po licu moraš joj to s nečim mazat" al kad sam joj probala mustelinu kremu jednom namazat izgledalo je još gore tak da joj samo prebrisem ličeko sa vaticom namočenom u fiziološku pa joj se malo povuče jer pripisujem to znojenju jer nema prišteka kad malo zahladi...

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ma,najbolje ništa,odnosno samo obična voda.I ja joj u vodu za kupanje s vremena na vrijeme stavim par kapi maslinovog ulja.Ne mažem s ničim,jedino sad ove deblje naslage tjemenice iza uheka i po kosici namažem s uljem i malo pogrebem da ih uklonim.
    I mali mi je imao takvo lice u toj dobi,još i gore možda,isto nisam ni sa čim mazala i prošlo je sa neka 2 ili 2,5 mjeseca.Mislim da kad se tako malim bebama na početku maže lice i koža sa svim i svačim da onda dođe do problema,jer sve te kreme i ulja imaju u sebi takve strahote,pročitajte samo sastav.Koliko god ih hvalili moraju imati nešto u sebi za konzerviranje i sl. ašto tako maloj bebici treba da joj se zaštopaju pore i iziritira koža.

Energija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Moj mali ima prištiće/crveni osip, i pedijatrica i patronažna su mi rekle kako se dite čisti i da ne tribam nisačim mazat ... ali zadnjih dana mu se na obrazima baš koža isušila, pa u kombinaciji sa tim prištićima mi se nikako ne sviđa...čitajući vaše opise mislim da je ista stvar. Ali se nekako bojim odlučit za neku kremicu na svoju ruku.

Šta kažete ?

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

i V ima prištiće po licu i ped.je rekla da ih netreba s ničim mazati.
    koža joj je dosta suha i preporučila je kupati s mustelinim šamponom i staviti u vodu kap maslinovog ulja i dva puta na dan kožu mazati nremom za bebe kaže ped.najbolje isto mustelinom.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Energija prvotno napisa
    Moj mali ima prištiće/crveni osip, i pedijatrica i patronažna su mi rekle kako se dite čisti i da ne tribam nisačim mazat ... ali zadnjih dana mu se na obrazima baš koža isušila, pa u kombinaciji sa tim prištićima mi se nikako ne sviđa...čitajući vaše opise mislim da je ista stvar. Ali se nekako bojim odlučit za neku kremicu na svoju ruku.

Šta kažete ?
    ja ne bi na svoju ruku nista uzimala.
    sto se tice tog osipa i perutanja, koliko god sad strasno izgledalo, proci ce.
    imam jednu fotku gdje mu je lice doslovno u prsticima i perutima i izgleda jadnicak, ali proslo je. nismo nicime tretirali.

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj la11 prvotno napisa
    i V ima prištiće po licu i ped.je rekla da ih netreba s ničim mazati.
    koža joj je dosta suha i preporučila je kupati s mustelinim šamponom i staviti u vodu kap maslinovog ulja i dva puta na dan kožu mazati nremom za bebe kaže ped.najbolje isto mustelinom.
    Kaj je tvoja pedica zastupnik za Mustelu? :? :?
    Kad se radi o malim bebicama nema nikakvog opravdanja da ih tretira ičim doli čistom vodom s malo maslinovog ulja. Ako je i pored toga koža suha, malo podloge za kremu (belobaza) dostatno je za vlaženje kože.
    Druga je stvar ako dijete ima AD. U tom slučaju su za dnevnu njegu poželjne "Atoderm pp" ili Ex omega ili Xemose a za liječenej zahvaćenih dijelova kože treba primjeniti neke specifične kremice, nerijetko i kortikosteroide :/

Mislim da se kod njege malih bebača treba držati maksime: manje je više!

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Pozdrav mame.moj sin ima sad 5 ipol mjeseci i na glavici 2 plika.jedan u obliku elipse oko 3 cm i jedan okrugli oko 1 cm.crveni su i ljuska se koza.bili kod pedijatrice i dala nam kremu daktarin jer da su gljivice i da mazemo 10 dana.medjutim evo nakon 6 dana situacija nije nista bolje.stovise kad namazem s tom kremom koza je bas crvena.nakon par sati situacija je bolja.pa kas namazem opet tako.da li netko zna sto bi to moglo biti????

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Moja ima dva mjeseca i suhu kožu po cijelom tijelu.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Moja ima dva mjeseca i suhu kožu po cijelom tijelu.
    pomozi djetetu na jednostavqn način, u vodu za kupanje dodaj desetak kapi bademovog ulja (ima u ljekarni, mala bočica je desetak kn)

ako ti se čini da se ulje ne raspršuje, dodaj još žličicu običnog mlijeka

Možeš dodati i kap lavandinog ulja i eto kupke koja vlaži kožu i opušta prije spavanja. A kad beba zaspi, istu raskoš priušti i sebi.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Hvala Peterlin.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ali pazi zna bit alergija na bademovo ulje, ista star se može postići i a maslinovim uljem možeš i svog mlijeka špricnut u kupku
    Usto trebala bi ti izbaciti slatkiše, velika je jerovatnost da je djete alergičar ako tak rano pokazuje dermatološke promjene
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 31.07.2015. at 21:31

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moja najmladja je dosta dugo imala suhu kozu i ljustila se
    Kupali smo je u vodi s bademovim uljem, ne precesto, jer voda dodatno isusuje

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Da, proslo je s vremenom, i ima predivnu kozu
    I nije alergicar

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Je sad će se javit njih 1000 koji su to radili s bademovim, i ja sam kod najstarijeg, ali isti efekt se može postići i sa manje alergenim uljima, i klinac i ta klinka imaju sad lijepu kožu, klinac je posto alergičar a pubertetom, imaju genetsku podlogu, a i da nemaju od nekoga bolest mora početi

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

isto sam htjela preporučiti maslinovo ulje za kupku
    a još je i jednostavnije ako ga inače koristite u kuhanju

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Onda ću prvo isprobati maslinovo jer ga imam doma. Hvala svima na savjetima.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Nama je pomogla obicna belobaza u trajanju od 2 tjedna i nikada se vise nije vratilo

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

jelenaO ne kuzim u cemu je problem
    iznosimo svoja iskustava
    ja sam sve svoje prala u bademovom i sve pet
    alergija se moze razviti i u tridesetim i kaj onda?
    tvojima je smetalo, mojima nije
    pa nisam rekla da je maslinovo lose, nego kako sam ja to sa svojima, Peteriln sa svojima...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ne ljutim se ja, naprotiv

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Veseliš se?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nikako, znam kakje meni bilo, a još uvijek s najmlađim još
    Suosjećam

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Onda ću prvo isprobati maslinovo jer ga imam doma. Hvala svima na savjetima.
    Maslinovo je isto super, ali je gusto i teže se rasprši. Probaj, pa ako ti pomogne, super. Mm je atopičar, on više voli kupke s msslinovim uljem, a ja volim bademovo jer daje finu baršunastu strukturu kože inije premasno.

Dobro je i jojobino, ali i obično suncokretovo kao bazno ulje. Jojoba je zakon za pelenski osip i ragade.

Isprobaj, nešto će valjati.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Isprobali maslinovo. Pomoglo kratkoročno. Koža na leđima i nogama ostala suha. Sljedeći pokušaj bit će bademovo.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •