Evo članak iz Jutarnjeg... http://www.jutarnji.hr/j2/clanak/art...,24,,127638.jl
Evo članak iz Jutarnjeg... http://www.jutarnji.hr/j2/clanak/art...,24,,127638.jl
sjećam se kad je bilo 25 godina...još nisam bila ni trudna a kamo li mama i činila mi se miljama udaljena vjerojatnost da ću ikada biti mama...
curke, drž'te se i imajte snage!
pusa![]()
Jutros sam procitala clanak uz prvu kavu i sva sam se raznjezila. Pitala sam se koliko ima roditelja koji su putem potpomognute oplodnje dosli do svojih mrvica a koliko njih ce to tek postati tate i mame .... (nakon toga je sljedio kratki crni oblak kad sam se sjetila skupina ljudi koji se protive potpomognutoj).
I meni se cini da smo davno bili u postupcima, covjek brzo zaboravi sto je sve prosao kada konacno to malo cudo stigne. Nase 'malo cudo' vec ima 16 mjeseci i prodornim glasom vice 'maaaaahmaaaa i taaaaahtaaaaah' kada joj nesto nije po volji ili kada joj treba ispuniti neku zelju.
Neizmjerno smo zahvalni strucnjacima koji su nam pomogli da postanemo roditelji ...
Svima vama koji se borite za svoje cudesne bebe zelim da vam se snovi uskoro ispune i da se zvonki djecji osmjeh uskoro cuje i u vasim dovima![]()
Potpisujem ove dirljive rijeci..Maxime prvotno napisa
![]()
i jaivarica prvotno napisa
![]()
Hvala ti na ovim divnim rijecima.bebomanka prvotno napisa
![]()
ovo samo može izmamiti suzeMaxime prvotno napisa
Hvala vam i jedva čekam da se upišemo u ovaj spisak
Svima vama koji se borite za svoje cudesne bebe zelim da vam se snovi uskoro ispune i da se zvonki djecji osmjeh uskoro cuje i u vasim
...a ja se jako dobro sjećam kad se rodila :shock: :shock:Ivarica prvotno napisa
![]()
![]()
...ali mene opet smeta korištenje termina "umjetna" kroz tekst...
...i tako mi je simpa onaj dečko, 1. hrvatska ivf beba...![]()
Ljubi svoju princezu i za meneMaxime prvotno napisa
![]()
Meni ne smeta pojam 'umjetna'. Nek se zove kako hoće dok je svrha ista i ako mi može pomoći. Ali to je samo moje mišljenje.
Prekrasno je to bilo pročitati, a naročito da ona nije imala nikakvih problema s repordukcijom. :D :D :D