Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Neurodermitis i kreme sa zaštitnim faktorom

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Neurodermitis i kreme sa zaštitnim faktorom

Neću postaviti pitanje već bi samo htjela s mama djece neurodermitičara podijelit iskustvo.
    Naime, 21.04. smo bili s Rokom na kontroli kod dermatologa i baš mu je taj dan dosta buknulo po ličeku i rukicama, drugdje nigdje.
    Dermatologica je rekla da se vidi da mu je puno bolje, no da je ovo sad izbilo zbog sunca i da ga već moramo počet mazat sa kremom sa zaštitnim faktorom te nam je preporučila kremu Sf 25 (proizvođača neću imenovat da ne zvuči kao reklama) koja je baš prilagođena za neurodermitičare i osobe alergične na sunce. Došli mi u apoteku kupit i pita mene farmaceutkinja dal su nam preporučili da ga već počnemo mazat ja kažem da, a ona da je to super preporuka i svaka čast doktoru jer da je njoj baš taj dan došla jedna žena sva flekava od sunca i ona joj je to isto preporučila. I kaže ona meni svakak ga mažite, i obavezno kad ide van nek nosi šiltericu. Evo mi već tjedan dana kombinacija krema za sunčanje i šilterica (kad hoće skinut kažemo znaš šta je teta doktor rekla) i ličeko je super. :D

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ajde izreklamiraj naziv kreme, molim te. Ako nečeš može na pp

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Reci nam naziv kreme, to nije reklama već pomoć

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ako Admin misli da je ovo reklama nek briše. Eucerinova sa zaštitnim faktorom 25 naglasite da je za atopičare - neruodermitičare. (žuta linija). Za skroz male bebe (do 8 mejseci) imaju i neku jaču (vidla u prospektu).

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Koliko košta?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Brigita2 a ja bila uvjerena da sam napisala cijenu, ja ju platila 160,00 kuna u Samoboru u apoteci, al ću probat provjerit dal je preko granice (Slovenija) kaj jeftinija.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Baš sam htjela otvoriti sličan topic. Danas sam u ljekarni tražila kremu za sunčanje za male bebe - neurodermitičare. Žena u ljekarni mi je preporučila Mustelu, faktor 60.
    Meni je dermatologica rekla da ne koristiti tako visoke faktore jer je djetetu sunce potrebno, nego max. 30.
    Evo mene zanima koju bi kremu preporučile mame djece koja imaju neurodermitis.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Carlito ja sam gore napisala, nama je dermatologica preporučila Eucerinovu zaštitni faktor 25

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Jel ima netko iskustva s Chiccovom kremom za sunčanje? Ja sam neki dan kupila i čini mi se ok. Faktor je 40 a cijena oko 59 kn. Nikakve nuspojave za sad od te kreme nema a Lara inače ima atopijski dermatitis.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •