Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: selidba i zdravstveno

lina1980

Početno selidba i zdravstveno

Živim u okolici Knina i sad selimo u Osijek.Imam zdravstvenu iz Knina .Trebam li mijenjati zdravstvenu iskaznicu da bi se mogla liječiti u Osijeku gdje bi izabrala doktora ili mogu sa starom iskaznicom.Muz je zaposlen a ja imam osiguranje preko HZZO jer sam prestala raditi priej 2 mjeseca.U Osijeku ostajemo godinu radi posla muza

lina1980

Početno

jel moguće da nitko nezna odgovor???????????

Tincha avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    blizu al opet dovoljno daleko od metropole

Početno

Ja imam suprotnu situaciju. Nakon preseljenja u Zg županiju nisam htjela mijenjati doktora opće prakse iz Vž-a s kojim sam izuzetno zadovoljna. Pa sam zvala u HZZO da pitam da li sam to obavezna učiniti. Odgovor je bio da nisam, ali kao smatra se normalnim da ću imati doktora koji je bliže mjestu u kojem trenutno živim. E pa meni nije bilo normalno odreći se jako dobrog liječnika. I tako živim u Zg županiji a doktor u Vž-u. Nitko ne pravi probleme!

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: selidba i zdravstveno

Citiraj lina1980 prvotno napisa
    Živim u okolici Knina i sad selimo u Osijek.Imam zdravstvenu iz Knina .Trebam li mijenjati zdravstvenu iskaznicu da bi se mogla liječiti u Osijeku gdje bi izabrala doktora ili mogu sa starom iskaznicom.Muz je zaposlen a ja imam osiguranje preko HZZO jer sam prestala raditi priej 2 mjeseca.U Osijeku ostajemo godinu radi posla muza
    Ne znam.. :/ Pitaj na područnom uredu HZZ-a. Ionako se moraš tamo javiti zbog promjene adrese i mjesta prebivanja.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: selidba i zdravstveno

Citiraj lina1980 prvotno napisa
    Ne znam.. :/ Pitaj na područnom uredu HZZ-a. Ionako se moraš tamo javiti zbog promjene adrese i mjesta prebivanja.

Tincha avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    blizu al opet dovoljno daleko od metropole

Početno

Oprosti, malo sam požurila s odgovorom a da nisam detaljnije pročitala pitanje! Iskaznica se mijenja ako se mijenja prebivalište, zaposlenje... Ako se prijaviš na novu adresu u Osijek mislim da će trebati i nova iskaznica.

lina1980

Početno

nemijenjam prebivalište iz MUP-a su rekli da moze boravak jer nije za stalno nego godinu.Poslat ću upit na HZZO

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •