Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: gripa???

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno gripa???

osjećam se-najblaže rečeno-kao da me netko doooooobro premlatio :/
    tri noći nisam oka sklopila zbog male,izlaze joj zubići,ovi drugi dva su mi šmrkavi za poluditi i to sad,krajem 7.mjeseca :shock:
    jučer sam jedva hodala od umora,od iscrpljenosti,od nejesti jer nemam volje ni snage za taj pothvat
    danas ujutro se dignem-jedva gutam :shock: ....popijem coldrex,popodne zakurim 39.2 :shock: ...boli me svaka kost,svaki mišić,boli me i guzica kad hodam
    išla sam i centralno upaliti jer je kod nas možda 10 stupnjeva,lako bih se smrzla zbog temperature
    jel to neka gripa? viroza? koji jarac? kako da si pomognem? :?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno Re: gripa???

Citiraj škorpion prvotno napisa
    jel to neka gripa? viroza? koji jarac? kako da si pomognem? :?
    Viroza je. Čim je tako visoka temp. i sve te boli-nema sumnje. Ako imaš gdje nabaviti Petrovićev med za podizanje imuniteta smaži ga u velikim količinama ( ne moraš se baš držati propisanih doza ) i također u visokoj dozi Echinacea da te ne strefi kakva bakterija nakon viroze. Meni to pomogne. Proći će za par dana, ne brini .

E, da, ako uzmeš Echinaceu ne smiješ baš na sunce da ne pocrveniš.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

mim,hvala

petrovićev med nemam,ne znam jel se uopće može kupiti i kod nas u ljekarnama ili toga ima samo po Zagrebu :?
    Ehinaceu isto nemam,sad sam zvala muža nek mi kupi usput kad će ići prema doma

a s čime bi bili takvi bolovi povezani da nema temp.? (pitam samo informativno,u slučaju da..... )
    čudno mi je jer sam zakurila samo jednom,već je tableta i prestala djelovati a temp.još nema :?
    da nije možda nešto drugo? samo onda ne bih bila šmrkava,ne bi me grlo boljelo,ne bih kašljala....ili bih? :?
    ma,u životu sam možda dva puta imala gripu (kuc-kuc) a ni ovako nisam imala neke veće zdravstvene probleme (opet kuc-kuc) i sad mi ovo dođe kao šok

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj škorpion prvotno napisa
    mim,hvala

petrovićev med nemam,ne znam jel se uopće može kupiti i kod nas u ljekarnama ili toga ima samo po Zagrebu :?
    Ehinaceu isto nemam,sad sam zvala muža nek mi kupi usput kad će ići prema doma

a s čime bi bili takvi bolovi povezani da nema temp.? (pitam samo informativno,u slučaju da..... )
    čudno mi je jer sam zakurila samo jednom,već je tableta i prestala djelovati a temp.još nema :?
    da nije možda nešto drugo? samo onda ne bih bila šmrkava,ne bi me grlo boljelo,ne bih kašljala....ili bih? :?
    ma,u životu sam možda dva puta imala gripu (kuc-kuc) a ni ovako nisam imala neke veće zdravstvene probleme (opet kuc-kuc) i sad mi ovo dođe kao šok
    Vidim da si iz Čakovca. Pitaj u onoj novoj ljekarni u novim zgradama, onoj kaj se preselila iz starog prostora ulicu-dvije dalje ( e je mi objašnjenje ). Mislim da ti se najbolje ljekarne u Čakovcu zovu Kovač (to bi trebala biti ta preseljena) i Kropek. Ako nema tamo možda imaju u Ljekarni Talan u Varaždinu. Nazovi pa pitaj. Nama je taj med ko član obitelji.
    Što se Echinacee tiče mi doma koristimo Esberitox pastile. Preporuka je par komada pocuclati. Ja ti iz iskustva kažem: pod jezik 3X2 na dan najmanje kad je takva viroza u pitanju. Drži pod jezikom dok se ne rastope.

Od homeopatskih preparata imaš super Naturcoksinum
    http://www.homeopatija.com/proizvodi.php. Drži se uputa ako se za njega odlučiš. Nas spašava od gripe svake godine čak i kad se simptomi razviju.

Vjeruj mi, nije ti ništa drugo nego viroza I to školskog tipa .

Kašalj ti se može razviti kasnije, a to što nakon tablete nemaš temperaturu iako je prestala djelovati-super za tebe. Ovaj Naturcoksinum mi držimo kao pričuvu u kući čim dođe prva jesen. Najbolje ga je dati odmah čim se pojave prvi simptomi: zdrava si za 24 sata.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

cure,ovo je ludo kako je mene uhvatilo
    bolovi su popustili ali sam puna šlajma,jedva dišem kako mi je nos začepljen i zatvorilo mi se desno oko,sve mi je puno krmelja :shock:
    sad su mi se i po lijevom oku počeli nakupljati krmelji...pa kaj je to?
    kako ću ja ujutro takva sa klincima durati? muž radi.....

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

budeš nekako
    mi smo prije 2 tjedna svi bili virozni, krmeljave oči, začepljeni nosevi, grlobolje, kašalj
    i ja takva bolesna ibla sama cijele dane s dvije bolesne curke.
    pa je prošlo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •