Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: u koliko sati vam uvece lezu(leti)

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno u koliko sati vam uvece lezu(leti)

Bojim se da moja deca kasno uvece legnu oko 22.h.Ponekad spavaju posle podne,ne svaki dan,redovno idemo napolje,trce,voze bajk,....nekad cak i posle 22.h. odu u krevet.Tesim se da je leto da ce zimi biti drugacije.Kakva su vasa iskustva? :/

Karin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I moj Marko ide spavati oko 10. Ode nekad i prije, npr. danas je zaspao prije 9, jer nije spavao popodne, ali najčešće je to iza 9:30. I ja se nadam da će kad prođe ljeto ići ranije u krevet. Sad kad je dugo dan teško ga je natjerati prije.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

OKo 23-2330. Spava ujutro do 10,11, a neki dan i do 1230. Ne spava vise popodne.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Liježe oko 10, znači sad, a ustaje se u 6 :shock:

i nema majci ,kad gos legne u 6 je živahan ,a ja krepavam

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

6 ujutro je kod nas definirano kao gluho doba noci

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

sad je takav, a u pubertetu će krmiti do 2 na kauču i onda onako neopran i krmeljav i pretio nabijati po bas gitari ......

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

samo da ne zavrsi indologiju

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ljeti u 22, zimi u 21. i popodne od 14 - 16. ustaje se kako kad. npr trenutno jos spava a vec je pola deset, a zadnjih se dana ustajao u pola osam.

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Uoči radnog dana u krevetu su u 21:30, najkasnije u 22h. Petkom i subotom znaju da legnu i u 23h ako dobro odspavaju u podne

Radnim danima ustaju u 6:45 (nekad se sami probude ranije) a vikendom spavaju i do 8h. Podnevno spavanje u vrtiću odrade od 11:30 do 13:30 a vikendom od 13:30 do barem 16h. Desi se da vikendom preskoče podnevnu dremku

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Leona (4 i pol) je sve do nedavno išla spavati u 22,30, što me ne čudi jer u vrtiću svaki dan otkrmi koji sat 8)
    Ali i vikendom kad ne spava preko dana, opet ide dosta kasno leći.
    No, od prije par tjedana je samoinicijativno počela ić u krevet skoro sat i pol ranije, a jede ko termit. Kad ja nju izmjerim -dijete nam naraslo 4 cm! Očito joj je trebalo i sna i hrane za taj napor

Kad naraste kolko je planirala za ovo ljeto, onda se valjda opet vraća na režim ishrane hladnokrvnih životinja (čitaj: jede tu i tamo) i spavanac tek kad ja više ne mogu stajati od umora

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

prije 23 nema šanse da ide spavat.
    od kad smo stigli na odmor ide spavat tek oko ponoći.
    i to je cili dan u pogonu, popodne ne spava (osim ako nismo bili na moru, more je iscrpi pa odspava uru-dvi), trči, skače, turbo aktivna. digne se ujutro oko 9-10.

ali nama ništa bolja nije ni zima. ujutro ide u vrtić, dižem je u 7.15., a navečer opet ide spavat između 22.30-23.30.
    besano dite i gotovo

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

K. ide spavati u 22-22.30 max,budi se oko 8 i popodne odspava 2 sata.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Moja ima skoro 6 godina i ide spavati oko 22 h. Budi se izmedju 9 i 10. Po danu ne spava.

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

ni ja se no mogu pohvaliti da mi dijete ide rano spavati... roko najčešće ide u krpe poslije 22 sata. i neme neke razlike između ljeta i zime... jedino sad prek ljeta kad su one teške vrućine, budemo poslije podne kod bake na kupanju u bazenu, i to ga tak zna izmoriti kaj već u pola 9 ne vidi... ali onda se probudi u pola 7 ujutro ...

inače spava do 8 ujutro, i kad ide u vrtić ne budimo ga, nego čekamo da se sam probudi... popodne ne spava već jako dugo, a ako mu se slučajno desi da odspava (npr ak nekam idemo autom pa malo zaćori) onda nema šanse da zaspi prije 23.30 a to mi je prestrašno... (jer ja idem spavat s kokošima kad god mogu)

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Zvjezdica (3,5) ide spavati u 21-21.30, budi se oko 7, a popodne odspava kojih sat vremena oko 13. Isto i ljeti i zimi (možda uz pomak od pola sata).

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

legne oko 22,30-23 i spava do 8-8,30(samo kod none do 9,30) i popodne legne oko 14 i odspava sat-dva.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

moj kustravko ( 4 godine i 4 mjeseca ) ide na spavanje oko 6.30-7.00 i ustaje redovno u 7 ujutro. vikendom nekada odspava popodne, pa onda ide u krevet oko 10.00.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

moji imaju 2g i 6g,
    nekad idu leć već u 9,a neko veče su bili budni do ponoći....spavali prek dana 3h
    zimi najčeće već oko pola devet budu u piđami

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

i načešće je buđenje oko pola osam
    bez obzira na to kad legnu
    mala zna nekad produžit malo spavanje do pola devet

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Renata ide spavati u 22:30, zapravo tad počinju pripreme, spava od 23. Ustaje u 6:30, tu nema fulanja bio vikend ili ne. Ali spava svaki dan popodne jedno 3 sata. Ne želim kvariti raspored, mada po meni ide kasno na spavanje, jer ovo popodnevno odgovara mojoj mami koja je čuva ( da žena malo dođe sebi).

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Kasno, prekasno za moj ukus - tek oko 22,30, nekad i 23h. Vece mi je kratko, ali jutra uspavana - spava nekad i do 10. Preko dana ni da trene, jos od godine i po...

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ako nije imala dnevno spavanje onda ide u krpe u 19h a sa dnevnim u 21h. (ona i Ahmed kolektivno)

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ima skoro sest godina. Kako su sad duzi dani, uglavnom smo vani do osam - devet, pa dok doma veceramo, jos se malo poigramo i okupamo, vec bude 23. Onda popricamo prije spavanja, pomazimo se, on nesto procita i tak, obicno zaspe oko pola 12. Na nogama je oko osam, tada ga vec ceka dorucak, ali ako se probudi prije, dodje k nama u krevet pa se malo valjamo, skakljamo i obicno opet zaspemo. Preko dana ponekad odspava sat - dva poslije rucka.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    Liježe oko 10, znači sad, a ustaje se u 6 :shock:

i nema majci ,kad gos legne u 6 je živahan ,a ja krepavam
    Ovako.
    Preko zime su išle ranije spavati, sad ne prije 22, nekad i kasnije.

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ako ne spava preko dana, legnem je izm. 21:30 i 22 h, pa zaspi u roku pola sata.
    Inače, ako spava popodne, što je sad već rijetkost, ne zaspi nikad prije 11, nekad i u ponoć.

Jutrom se budi oko 9:30- 10, bez obzira kad je legla.

Prošle godine sam forsirala ranije lijeganje i živcirala se jer bi je uspavljivala po sat dva... ove godine sam skuliranija. Ni ja nisam mogla odmah zaspati kad bih legla. Sjećam se da bih se znala satima vrtiti u krevetu, valda je to naslijedila od mene...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Moj je ranoranioc. Najkasnije se diže u 7, rijetko kada kasnije.
    Ako ne spava popodne stavljam ga spavati oko 21h, a ako spava popodne onda ide u 22h spavati. Ali naravno uvijek postoje iznimke da to bude i kasnije ali rijetko.

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mi smo ovaj vikend skroz poremetili ritam. U subotu su ustali oko 7:30, išli smo u susedni grad na neko slavlje i nisu odspavali u podne. Onda su se zakovali u autu već malo iza 20h i spavali juče do 7:30.

Pošto smo sinoć u 19h išli na rođendan kod kumića uspavala sam ih u 13:30 i pustila ih da spavaju koliko žele - Boris je ustao u 16:30, Matija u 17:30. Sa rođendana smo se vratili u 23:30 i nekih 15-tak minuta je otišlo na pripreme za spavanje. Matija zaspao odmah, Boris se vrteo do iza ponoći.

Jutros je Boris sam ustao u 6:30 a Matiju sam budila od 6:35 do 7:20 i na kraju sam ga odnela u kupatilo i umivala da se razbudi (opšte protestvovanje, da vam ne pričam)

Zaključak, kad god legli i ma koliko spavali u podne moja deca ne mogu izdržati duže od 23h :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •