![]()
4 godine Tintilinića.
Odmah ću ti reći prvu info.
Cijena ti je ekonomska (grad ne subvencionira cijenu vrtića). Mislim da je oko 1500 kn (+ engleski).
![]()
4 godine Tintilinića.
Odmah ću ti reći prvu info.
Cijena ti je ekonomska (grad ne subvencionira cijenu vrtića). Mislim da je oko 1500 kn (+ engleski).
To je samo vrtić, jel da? Nemaju jaslice?
A inače, jeste zadovoljni? Jel se isplati s obzirom na cijenu?
Jel problem za upis? Jel imaju gužvu pa da je teško upasti?
Baš sam i ja prije koji mjesec pitala Matildu za njih!![]()
Znam da djeca moraju biti bez pelene da bi uopće mogla krenuti.
Oni koje znam su zadovoljni! Detalje će Matilda!
Od ove vrtićke godine su i jasličari pa može i s pelenom.
Ono što je meni bilo najbolje je što su tete jako dobre, dijete nauči puno pjesmica, igara, imaju dobru pripremu za školu, a i učenje engleskog.
Dođite na 1. Rodin dan za roditelje!
Ovdje možete naći prijavnicu.Biti mama ili tata najodgovorniji je i najizazovniji posao na svijetu.
Također i najljepši. Ili bi barem trebao biti takav.
Međutim, često nas izazovi koje roditeljstvo stavlja pred nas ostavljaju s osjećajem da nismo dorasli situaciji. Kao i svi roditelji, susrećemo se s dilemama, preispitujemo se i tražimo svoj put.
Udruga RODA usmjerena je na podršku roditeljstvu i zato smo odlučili organizirati 1. Rodin dan za roditelje pod nazivom Odgovornosti i izazovi roditeljstva, koji će se održati 14.11.2009. u Zagrebu u hotelu Four Points by Sheraton Panorama Hotel Zagreb, Trg Krešimira Ćosića 9.
Rodin dan za roditelje uključuje brojna predavanja i radionice namijenjene roditeljima, radionice za bebe, djecu i roditelje, te okrugli stol o temi roditeljstva.
Pogledajte naš bogat i zanimljiv program i ispunite prijavnicu za sudjelovanje. Zbog ograničenog broja mjesta, molimo Vas da se prijavite što ranije.
Program
1. Rodin dan za roditelje - Odgovornosti i izazovi roditeljstva
Tema ovogodišnjeg Dana glasi Odgovornosti i izazovi roditeljstva.
Odgovornost, onako kako je mi razumijemo, predstavlja spremnost roditelja da primjereno odgovori na potrebe djeteta, da ih prepozna i prihvati. Tako shvaćena odgovornost, zajedno s komunikacijom, uvažavanjem, igrom, nježnošću, postavljanjem granica, kvalitetno provedenim vremenom i stalnom promjenom izazov je odgoja današnjice.
Kako prihvatiti odgovornost i umjeti odgovoriti na potrebe djeteta?
Kako pritom uvažiti i potrebe roditelja? Kako djecu i sebe učiti odgovornosti?
Kako jačati kompetentnost sebe kao roditelja?
Kako naći krhku ravnotežu između brige o sebi i brige o djetetu?
Kako pomiriti stare i nove svjetonazore i slijediti svoj put roditeljstva?
Kako sačuvati partnerski odnos kad postanemo roditelji?
Zašto je važno nositi bebe? Kako ih masirati?
Kad i kako čitati djetetu?
Kako pripremiti dijete za liječnički pregled ili boravak u bolnici?
Kako aromaterapija pomaže mami i djeci?
Kako uspostaviti odnos suradnje sa stručnim osobama?
Što trebamo znati o spolnom razvoju djeteta?
Kako da učenje ne bude mučenje?
Moramo li ratovati s našim adolescentima?
Odgovore na ta i na mnoga druga pitanja pokušat ćemo pronaći zajedno s brojnim stručnim predavačima i roditeljima, dok će se temom politike i roditeljstva baviti Okrugli stol na kojem će, uz roditelje i stručnjake, sudjelovati i predstavnici vlasti.
1. Rodin dan za roditelje organizira Udruga RODA uz financijsku pomoć Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.
http://www.roda.hr/vijesti.php?ID=2694
Ja nisam iz Karlovca, samo sam malo pratila što se ovdje događa kao što pratim i sve drugo![]()
Možda si iz okolice Karlovca?zvdanijela prvotno napisa
![]()
Ovdje je cijela županija.
U utorak je održano predavanje o sigurnoj vožnji djece u vozilima u OŠ Vojnić za roditelje učenika od 1. do 4. razreda.
Mnogi roditelji školaraca ne znaju da je zakon izmijenjen te i da djeca od 5. do 12. godine moraju biti vezani pojasom na tri točke vezanja uz pomoć posebnog postolja (podizača ili boostera) na stražnjem sjedalu. vezanje samo pojasom, bez postolja, nije dovoljno, i iako ste vezali svoje dijete, nije vezano na siguran način i po zakonu. Kazna je 500 kn.
Prenosim vijest sa stranice karlovačke policije:
http://karlovacka.policija.hr/MainPu.aspx?id=32341
Policajci i predstavnici Udruge Roda u zajedničkoj akciji u Vojniću
20. siječanj 2010 -
Foto: PP Vojnić
U sklopu provođenja preventivne akcije Policijske uprave karlovačke Nadzor prijevoza djece u automobilima, jučer, u vremenu od 11.30 do 12.15 sati, u Osnovnoj školi Vojnić, općina Vojnić, predstavnica Udruge Roda, gđa Andrea Grkovski-Zimet i kontakt policajac Policijske postaje Vojnić, Vlado Miškulin, održali su edukaciju roditelja, čija djeca su učenici od prvog do četvrtog razreda, o važnosti korištenja posebnih postolja i sigurnosnih sjedalica, odnosno autosjedalica.
Roditeljima su date informacije i savjeti o pravilnom korištenju i postavljanju autosjedalica, o pravilnom prijevozu i vezivanju njihove djece te su im uručeni letci Udruge. Edukaciji se odazvalo oko 30-ak roditelja koje je kontakt policajac Vlado Miškulin, upoznao s provedbom preventivne akcije i zakonskim obvezama u svezi s prijevozom djece u vozilima.
Napisan je pravilnik o upisu djece u dječje vrtiće.
Bodovanje i rang liste.
Prenosim vijest s portala Mrežnice.
http://www.radio-mreznica.hr/vijesti...a-upis-u-vrtic
DA BI DOBILA MJESTO U VRTIĆU DJECA ĆE SADA MORATI SKUPITI DOVOLJNO BODOVA
Rang liste za upis u vrtić
objavljeno 26.2.2010. u 13,35
KARLOVAC - Karlovački vrtić po prvi put ima pravilnik o upisu djece. Od sada, da bi se dijete upisalo u neku od 45 skupina, bit će potrebno prikupiti dovoljan broj bodova.
Najviše, 10 bodova dobivat će kandidati s oba zaposlena i samohranim zaposlenim roditeljom, zatim mališani čije je jedan ili oba roditelja na redovnom školovanju. Najmanje bodova, tek dva, dobivat će ona djeca čiji roditelji koriste dječji doplatak ili pomoć za uzdržavanje.
Rang liste koje bi se nakon bodovanja trebale formirati, trebale bi spriječiti nezadovoljstvo brojnih roditelja čiji mališani su ostali bez mjesta, ali i smanjiti mogućnost upisa preko veze.
Trenutno je u vrtiću 1098 mališana, a s odlaskom predškolaca oslobodi se do 300 mjesta. No, to nije dovoljno za sve veće potrebe Karlovčana.
Pravilnik se temelji na Zakonu o predškolskom odgoju i obrazovanju, ali i Statutu Grada i Vrtića. Usvojilo ga je Gradsko vijeće, no detalji poput rokova za prijavu bit će poznati tek idući tjedan, nakon sjednice Upravnog vijeća ove ustanove.
nisam redovna forumašica i ne živim više u karlovcu (ojećam se kao karlovčanka na privremenom životu u zagrebu). molim vas, da li bi se svejedno mogla upisati?
jedino ako ćeš dolaziti s nama pit kavu
Šalim se.
Ovdje su svi dobrodošli.
![]()
Super, mamitzi.
O upisu u vrtić.
Možete vidjeti bodovanje.
http://www.karlovac.hr/news.aspx?newsID=952&pageID=49
Pravilnik o upisu djece u Dječji vrtić Karlovac
25.2.2010
Gradsko vijeće Grada Karlovca dalo je suglasnost na novi prijedlog Pravilnika o upisu djece u Dječji vrtić Karlovac. Dječji vrtić Karlovac je prijedlog Pravilnika utvrdio temeljem članka 20. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97), članka 34. Statuta Grada Karlovca (Glasnik Grada Karlovca 07/09) i članka 43. Statuta Dječjeg vrtića Karlovac (Glasnik Grada Karlovca 02/08).
Dječji vrtić Karlovac ustanova je koja se bavi njegom, odgojem i obrazovanjem djece predškolske dobi. Rad se odvija u deset objekata kroz 45 odgojnih skupina (34 vrtićke grupe i 11 jasličkih grupa). Trenutno u Dječjem vrtiću Karlovac 1098 djece pohađa programe Dječjeg vrtića Karlovac.
U dječji vrtić mogu se upisati djeca od navršenih 12 mjeseci starosti pa do polaska u osnovnu školu. Dijete i roditelji moraju imati prebivalište na području grada Karlovca. Upisi se obavljaju u upisnom roku kojeg određuje Dječji vrtić Karlovac za narednu upisnu godinu. Upis u upisnom roku provodi i odluku donosi Povjerenstvo za provođenje upisa u dječji vrtić.
U članku 21. Pravilnika nalaze se kriteriji za ostvarivanje prednosti pri upisu djece kao i broj bodova koji svaki od navedenih kriterija nosi, a oni su sljedeći:
- dijete s oba zaposlena roditelja i samohranog zaposlenog roditelja – 10 bodova
- dijete čije je jedan roditelj na redovitom školovanju, a drugi je zaposlen – 10 bodova
- dijete čija su oba roditelja na redovitom školovanju – 10 bodova
- dijete iz obitelji s troje ili više djece – 7 bodova
- dijete u godini prije polaska u školu – 6 bodova
- dijete samohranog roditelja – 5 bodova
- dijete u udomiteljskim obiteljima – 4 boda
- dijete roditelja žrtava i invalida Domovinskog rata – 4 boda
- dijete s teškoćama u razvoju – 3 boda
- dijete korisnika doplatka za djecu – 2 boda
- dijete korisnika pomoći za uzdržavanje – 2 boda
Ako dvoje ili više djece ostvari jednak broj bodova prvenstvo upisa ima ono dijete čiji su brat ili sestra korisnici Dječjeg vrtića Karlovac, odnosno ako se na taj način ne može odrediti redoslijed, prednost ima dijete starije kronološke dobi. Povjerenstvo uz prethodno mišljenje stručne službe Dječjeg vrtića može izvanredno odobriti upis djeteta mimo liste. Pravilnik o upisu djece u Dječji vrtić Karlovac donosi Upravno vijeće uz prethodnu suglasnost osnivača, odnosno Grada Karlovca.
Nastavljamo s temom vrtića
http://www.radio-mreznica.hr/vijesti...c-od-6-travnja
Zahtjevi za vrtić od 6. travnja
KARLOVAC - Svi zainteresirani za upis djece u Dječji vrtić Karlovac svoje će zahtjeve moći predati od 6. do 23. travnja.
Obavijest o upisu bit će objavljena na svim vrtićkim objektima već 15. ožujka, na web stranici ustanove www.vrtic-karlovac.hr i GradaKarlovca www.karlovac.hr.
Sva potrebna dokumentacija treba biti predana u tajništvo na Gazi i u roku od 30 dana, znači 23. svibnja bit će poznati rezultati. Točnije, prema novom Pravilniku, bit će objavljena lista prvenstva upisa u Dječji vrtić Karlovac.
Tijekom siječnja i veljače karlovačke Rode nisu spavale, već se smrzavale na cesti s policajcima.
O svemu, čitajte:
http://www.roda.hr/vijesti.php?ID=2773
levo ja sam već neko vrijeme na Rodinom forumu, a tek danas sam otkrila da Roda ima podružnicu u Karlovcu, to mi je baš drago, nažalost, šteta što to nisam znala dok smo se borile s dojenjem jer nam jedna škola dojenja baš trebala (ali uspjele smo
)
ja sam jedna mama princeze od 5mj i pozdravljam sve Karlovčanke
Tina55, dobrodošla!
ana12
annabell
andjelak
bobaibeba
bony
bubamarka
call me mummy
Dumbo
enca
enchi
Fairy
helena
Honey- članica Udruge Roda
Huanita
icepuran@htnet-dsl
iglica
ivani
ivory
joska
Josso
karfiolčić
kisha1
lasada (naša Ličanka)
Lavinija- članica Udruge Roda
luci07
ljiljan@
Mala2006
mamitzi
Matilda - voditeljica KA podružnice Udruge Roda
maxovamama
Milana
ml
nicols - član Udruge Roda
Nina28
ockica
Ogulinka
Pastrva
Poison Ivy
suncokret
tina55
Tviti
vanchee
visnjica
Zeera
Zrina
hvala na dobrodošlici, gledala sam malo starije "karlovačke" postove i super su mi obavijesti o događanjima u Karlovcu, inače mi je dosta tih informacija promaklo, ali sad ću pratit ovaj topic, nadam se da će i dalje bit ovkvih događanja u našem gradu
iako sam se prijavila tek nadavno, par dana prije tebe:D, želim ti dobrodošlicu!!
čitala sam tu o babyfitnessu u Karlovcu, no čini mi se da se o teme pisalo prije godinu-dvije, da li to još postoji i kome je namijenjen?
Žabica, i tebi želimo dobrodošlicu!
Ne znam održava li se još uvijek baby fitness, najbolje je da nazoveš ordinaciju dr. Došen i pitaš (ona je koordinatorica, 421-211).
I dodajem žabicu.
ana12
annabell
andjelak
bobaibeba
bony
bubamarka
call me mummy
Dumbo
enca
enchi
Fairy
helena
Huanita
icepuran@htnet-dsl
iglica
ivani
ivory
joska
Josso
karfiolčić
kisha1
lasada (naša Ličanka)
luci07
ljiljan@
Mala2006
mamitzi
maxovamama
Milana
ml
Nina28
ockica
Ogulinka
Pastrva
Poison Ivy
suncokret
tina55
Tviti
vanchee
visnjica
Zeera
Zrina
žabica
O, pa sve više nas je
Dobrodošle nove na listi!
Evo i mene cure,iz Duge Rese sam.Pročitala sam sve vaše postove i sretna što ste tu,jedino mi nije jasan onaj komentar od Luna1 o MPO i novom zakonu!Ali dobro 100 ljudi 100 čudi!Naime,dok sam čitala postove po ne znam koji put su mi se zasuzile oči jer tako je lijepo čitati o tim slatkim brigama o dojenju,upisu u vrtić,autosjedalice,šetnje sa dječicom...i ostalo da ne nabrajam,vi to znate bolje od mene;Naime voljela bi da mogu i sama pisati o tome ali nažalost mi se još uvijek borimo doći do tog cilja;u MPO vodama smo i ovaj zakon nas je dotukao(zato Luna1?)ali bitno je da vjerujemo u uspjeh i boriti ćemo se do kraja!Ne moram vam ni spominjati koliko nam je teško!Nadam se da me primate jer znam da ću jednog dana sigurno i ja muku mučiti sa dojenjem i znate,jedva čekam taj dan!
dobrodošla jana12 i od srca ti želim da uskoro imate nove brige (ali samo male slatke brigice)
Jana, dobrodošla! Imamo dosta forumašica iz DR.
Ovdje vladaju tako dobre vibre da ćeš uskoro i ti imati mali zamotuljak.
ana12
annabell
andjelak
bobaibeba
bony
bubamarka
call me mummy
Dumbo
enca
enchi
Fairy
helena
Huanita
icepuran@htnet-dsl
iglica
ivani
ivory
jana12
joska
Josso
karfiolčić
kisha1
lasada (naša Ličanka)
luci07
ljiljan@
Mala2006
mamitzi
maxovamama
Milana
ml
Nina28
ockica
Ogulinka
Pastrva
Poison Ivy
suncokret
tina55
Tviti
vanchee
visnjica
Zeera
Zrina
Žabica
Nekih imena nema više na popisu članova foruma pa sam napravila reviziju liste.
Ako nekoga nema, neka se javi.
andjelak
annabell
bobaibeba
bony
bubamarka
call me mummy
Dumbo
ENA26
enchi
Fairy
Huanita
iglica
ivory
jana12
joska
Josso
lasada (naša Ličanka)
Lavinija - članica Udruge Roda
luci07
ljiljan@
Mala2006
mamitzi
Matilda - članica Udruge Roda
maxovamama
Milana
ockica
Ogulinka
Pastrva
Poison Ivy
suncokret
tina55
visnjica
Zrina
Žabica
Jana12, ovaj gore komentar je napisan na Radio Mrežnici, neke Marije iz Karlovca (tako se potpisala), Luna ga je ovdje iskopirala
Nezgodno je ispalo jer nije u obliku quota, ali dolje je Luna napisala što misli o tome.
Želim ti svim srcem da i usprkos svim teškoćama kojima je dodan i taj katastrofalni zakon ubrzo postaneš mama jednom mirišljavom smotuljku![]()
hvala vam cure na dobrodošlici i lijepim željama,ja se nadam da će se ostvariti čim prije.Oprostite što sam krivo razumjela post,a najviše isprika Luni!
Vrlo važna obavijest za sve one koji žele svoje dijete upisati u kaslice/vrtić.
Objavljen je poziv za upis.
Ovdje možete skinuti zahtjev:POZIV ZA UPIS
Na temelju članka 8. Pravilnika o upisu djece u Dječji vrtić Karlovac Povjerenstvo za provođenje upisa donijelo je Odluku o UPISU DJECE U DJEČJI VRTIĆ KARLOVAC U REDOVNI JUTARNJI I POPODNEVNI PROGRAM ZA 2010./11. PEDAGOŠKU GODINU OD 01.RUJNA 2010. GOD.
OBRAZAC ZAHTJEVA ZA UPIS MOŽETE PREUZETI NA WEB ADRESI VRTIĆA: www.vrtic-karlovac.hr, WEB ADRESI GRADA KARLOVCA: www.karlovac.hr ILI OSOBNO U TAJNIŠTVU VRTIĆA.
UZ ZAHTJEV POTREBNO PRILOŽITI SLJEDEĆU DOKUMENTACIJU:
1. Izvod iz matične knjige rođenih za dijete
2. Potvrdu MUP-a o prebivalištu djeteta
3. Preslike osobnih iskaznica roditelja
4. Dokaze o činjenicama bitnim za ostvarivanje prednosti pri upisu:
• Dokaz o zaposlenju roditelja (preslika radne knjižice ovjerene od strane poslodavca)
• Potvrda o redovitom školovanju roditelja (ukoliko se roditelji školuju)
• Preslika Rješenja da je roditelj djeteta žrtva ili invalid Domovinskog rata
• Preslika medicinske dokumentacije djeteta koja potvrđuje posebne potrebe u rastu i razvoju djeteta
• Preslika Rješenja da je roditelj djeteta korisnik doplatka za djecu
• Preslika Rješenja da je roditelj djeteta korisnik pomoći za uzdržavanje
• Preslika Rješenja o skrbništvu za samohrane roditelje
ZAHTJEVE SA PRILOŽENOM DOKUMENTACIJOM PREDATI NA ADRESU: DJEČJI VRTIĆ KARLOVAC, TKALČEVA 2, KARLOVAC (VRTIĆ GAZA – TAJNIŠTVO) U RAZDOBLJU OD 06.04. – 23.04.2010. SVAKOG RADNOG DANA OD 08:00 DO 14:00 SATI.
PRIJEDLOG LISTE REDA PRVENSTVA UPISA U DJEČJI VRTIĆ KARLOVAC OBJAVIT ĆE SE U ROKU 30 DANA OD DANA ISTEKA ROKA ZA PODNOŠENJE ZAHTJEVA NA OBJEKTIMA DJEČJEG VRTIĆA KARLOVAC I SLUŽBENIM WEB STRANICAMA VRTIĆA I GRADA KARLOVCA.
U Karlovcu, 15.03.2010. Povjerenstvo za provođenje upisa
http://www.karlovac.hr/news.aspx?newsID=969&pageID=49
Pozdrav svima! Evo da se i ja prijavim, i ja sam iz Karlovca. Moram priznati da nisam do sada našla ovu stranicu, ali očito je nisam ni tražila jer sam bila isključivo na mpo stranicama. Jana12 nemoj se zamarati time tko šta kaže! Ja zbilja ne želim nikome da prolazi kroz muke, psihičke i fizičke, koje prate potpom. oplodnju! I svima koji to ne razumiju i ne daju podršku parovima koji to prolaze neka se suzdrže glupih komentara! Ja sam prošla 3 postupka oplodnje i imala sam 3.sreću; sada sam trudna 21 tj. i presretna sam. Ovaj zadnji i dobitni postupak je zakačio novi zakon. Ostalo mi je bilo još 5 js i nažalost završile su u smeću. Tako da za dvije, tri god. kad ću poželjeti drugo dijete moram sve ponovo prolaziti umijesto da dođem po zamrznuti embrij. Za mene je i to bacanje js bilo bolno jer i to je moje bogatstvo iz kojega su mogla nastati mala dječica! Želim ti svu sreću i da što prije osjetiš ljepotu trudnoće!
Hvala ti Duga na lijepim riječima,drago mi je zbog tebe što si uspjela;i ja sam imala tri postupka ali nažalost nijedan nije bio dobitni;Možeš mi reći u kojoj si bolnicu išla u postupke i koja je bila dijagnoza?Želim ti urednu i školsku trudnoću i da ti se drugi bebač dogodi slučajno,te da više nikada ne moraš prolaziti muku koju si prošla do sada!
Dugadobrodošla i ovdje.
Nažalost, zakon je takav, no borba za njegove izmjene nije stala.
Meni su prošlogodišnji prosvjedi vezani uz zakon o MPO-u bili najemotivniji.
Imamo tu negdje i album karlovačkih balončića.
Hvala na dobrodošlici! Ja sam na Vuk Vrhovec, kod dr. Lučingera i ne bi ga mijenjala, kao ni sestre, za ništa! Unatoč velikim gužvama i lošim uvjetima rada, dr. je prije svega čovjek, a onda vrhunski doktor. Ja imam začepljen jajovod i stalno nekakve ciste, a muž asthenoterathozoospermiu. Ništa strašno, ali nije išlo 3 god. Treba biti uporan i vjerovati da će se uspjeti!
Pozdrav novim curama - žabica, tina55, jana12, duga30!
jana12 želim ti što bezbolniji i kraći put do bebe a duga30 tebi ugodnu trudnoću sve do kraja, a tada na upoznavanje i ostalih podforuma koji će ti dobro doći!
![]()
ne znam da li se mi smijemo ovako dopisivati na ovom forumu,ali samo da još kažem da sam i ja na VV,doktor A.,a dijagnoze su nam skoro iste,MM isto tako,a ja ciste, i sad si me baš obradovala Duga,znači da se s ovom dijagnozom može uspjeti.Da li je MM nešto uzimao za poboljšanje?
Hvala enchi!
Posljednje uređivanje od jana12 : 16.03.2010. at 15:23
Enchi hvala na lijepim željama! Za sada je sve u redu, ali moram mirovati. No, to nije problem kad znam zašto mirujem. Jana, mislim da nisam napisala ništa uvredljivo ili sl., no, za svaki slučaj neću više nikoga imenovati. Muž nije ništa koristio, čak nije niti ponavljao spermiogram. Naravno da imaš šanse, samo budi strpljiva!
ima li u Karlovcu zainteresiranih mama za školu nošenja beba u nosiljkama (sling, mei tai), školica se može održati, ako se skupi 6-10 mama? trebale bi se skupit mame pa dogovorit detalje
ne znam da li smijem napisat tko bi organizirao školu ili je to zabranjeno radi reklamiranja
mi se nosimo u mei tai i super nam je, ali htjela bih naučit koristit sling i usavršit se s mei tai
super, onda smo dvije, treba nas još barem 4, ako znaš koju mamu pitaj je li zainteresirana, i ja ću pitat
Iz programa Gradske knjižnice izdvajam ono nama zanimljivo.
http://www.gkka.hr/
Za osnovnoškolce u Gradskoj knjižnici Ivan Goran Kovačić od 1. do 9. travnja traju Đački proljetni dani.
Nakon proljetnih praznika još malo kreativnih radionica u knjižnici:1.KREATIVNA RADIONICA "U BOJAMA DUGE" (radionica traje od 01. do 02.04.2010. godine, s početkom u 10:00 sati)
2.ŠAHOVSKA RADIONICA (radionica traje od 06. do 09.04.2010. godine, s početkom u 10:00 sati
3.KREATIVNA RADIONICA "RASCVALO PROLJEĆE (radionica traje od 06. do 09.04.2010. godine, s početkom u 10:00 sati
4.KREATIVNO-EDUKATIVNA RADIONICA “KRAVATA NA MOJ NAČIN” (radionica traje od 06. do 08.04.2010. godine, s početkom u 11:30 sati)
Prijava: osobno u Gradskoj knjižnici "Ivan Goran Kovačić" Karlovac ili na telefon 412-377 (103)
13. i 15. travnja u 18 sati Lokomotiva
20. i 22. travnja u 18 sati Sretan ti dan, Zemljice!
27. i 29. travnja u 18 sati Vrti se, vrti kotač!
A i za najmlađe Bebe u knjižnici 30. travnja
17-18 sati djeca do 2 godine
18-19 sati djeca 2-3 godine
16. travnja u 19 sati predavanje Romane Đekić o homeopatiji.
Bliži se Dan planeta Zemlje pa će karlovački ogranak Rode imati informatini štand 24. travnja od 10 do 13 sati na Promenadi (kod Papasa i Žabe).
No, ni Zagreb nije daleko, 17. travnja na Bundeku je Zelendan, Rodin dječji eko sajam http://roda.hr/zelendan/index
ja ću otić na Zelendan, a mogla bih navratit i 24.4 kod žabe da vidim što će biti, ianako smo subotom ujutro u šetnjici
je li netko bio u knjižnici na ovom "susretu" beba do 2 god? što se tu događa? i jesmo li premali da idemo? imamo 6mj i rado bi došli jer su nam omiljene igračke slikovnice
tina, onda se vidimo na Zelendanu, a i na Rodinu štandu.
Na Rodinu štandu dijelit ćemo Rodine letke i brošure, nadam se da će biti majica i platnenih pelena te ostalih Rodinih proizvoda.
Jesi li se možda dogovarala za školicu nošenja? Na štand dolazi puno roditelja, sigurno bi bilo zainteresiranih.
Nisam nikad bila na Bebama u knjižnici, iako smo i djeca i ja knjigofili (slikovnice su najdraža igračka). I uopće niste premali, 6 mjeseci je najbolja dob za primanje slikovnice u ruke, gledanje ilustracija i kratkih pjesmica (pričica).
znam da nismo premali za slikovnice, čitamo ih od 2mj, ali ne znam kako je to organizirano u knižnici, da li su oni to ipak predvidili za malo veće ili?
u svakom slučaju, mislim da ćemo proć i vidjet
danas sam tek kontaktirala vezano za školu nošenja, kad si rekla da ima dosta zainteresiranih mama, mislila sam da nas je samo tri, pa nisam dosad kontaktirala
pitala sam za 24.4. pa javim kakvu sam povratnu informaciju dobila