Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Predivan porod u Vinogradskoj!

baby blue

Početno Predivan porod u Vinogradskoj!

Bok drage moje,

Evo da i ja podijelim s vama moju priču s poroda. Kako se termin bližio hvatao me neopisiv strah. Ne znam da li više od samog poroda, bolnice, iščekivanja ili sebe same. Ušla sam u 38 tj i razmišljala da li je vrijeme da ipak večeras prije spavanja spakujem torbu za bolnicu. Nekako kao da sam predosjećala. Ipak bila sam prelijena učiniti to sama. MM je već lagano drijemao pa mi se činilo šteta budit ga. Oko 3 ujutro kroz san osjećam bol...odjednom osjetim toplinu i nekakvu čudnu vlažnost:shock: Probudim se u šoku i shvatim prsnuo mi je vodenjak! Panika! Budim MM, velim vrijeme je! Zbunjeni oboje, u hipu smo se spremili za bolnicu, ali pritom pozaboravljali sve bitne liječničke nalaze od trudnoće. I tako smo dojurili u Vinogradsku, doktorica je ubrzo stigla, veli- divno, draga otvoreni ste 7cm! :D Trudila se objasnit mi sve u vezi poroda, što me očekuje i ublažiti moj strah. Djelovalo je, sve dok me onaj grozni klistir nije opet obeshrabrio.
    U boxu tišina! Ja sam jedina u rađaonicu. Prava privilegija čini mi se. Doktorica je ubrzo stigla i odlučili smo malo pričekati jer trudovi su nešto oslabili, ali dogovorile smo se da nećemo forsirati s dripom. MM je cijelo vrijeme bio uz mene, pravo olakšanje. Trudovi su ubrzo počeli još snažnije boliti, ali onaj Dolantin koji sam dobila bio je čisto blaženstvo. Počelo mi se spavati...Ne znam koliko sam bila u takvom stanju no sjećam se da me probudio pristisak sve jači i jači na stražnjici. Doktorica Tomić veli-opa, vidim glavicu! Želite li znati i boju kose? Malo smo se svi skupa šalili, dr. je pokazivala MM točke pritiska na mojim leđima kako bi me što manje bolilo. I funkcioniralo je! Tako se u 7,05h rodio naš Marko! Doslovno u 3-4 stiska. Rezana sam, ali to nisam u onoj erupciji sreće kad sam ga ugledala niti primjetila! Poslije smo se dr. Tomić i ja još i šalile oko načina veza. Rekoh najbolje hrvatski pleter
    Porod je bio uistinu poprilično ugodan, osoblje susretljivo, mlado, spremno za komunikaciju i dogovor. Posebno bih istaknula doktoricu Vlatku Tomić čija me je stručnost iako je mlada iznenadila, kao i smirenost kojom je zračila. Uvijek ću je pamtiti- to lijepo, anđeosko lice! I sestru Irinu i Karmelu. Od srca hvala svima koji su moj porod učinili lijepim iskustvom.
    Puse i od malog Marka!

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Wow! Divna priča!
    Čestitam na lijepom porodu i malenom sinčiću!

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Čestitke na malom Marku i sve najbolje tebi i bebici

Točka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Čestitke. :D

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Čestitam na bebici. Izgleda da smo rađale s istim timom. Naravno, ne isti dan. Ja, na žalost, nisam zapamtila ime divne dr. koja mi je bila na porodu. Možeš li mi u kratko reči kako izgleda dr. Tomić?

Palagruža avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Baby blue, buduci da cu i sama u iduca dva-tri tjedna rodit u Vinogradskoj, tvoja prica je bila bas ono sto sam trebala
    I naravno, CESTITAM!

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Iskrene čestitke

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Prekrasno - čestitam :D !

baby blue

Početno

dr. Tomić? Pa, plavokosa, uistinu zgodna, mršava, visoka. Ukratko.
    Kada si rađala? Moj porod je bio prije mjesec dana.

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Čestitke od

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

baby blue je napisala:
    Kada si rađala? Moj porod je bio prije mjesec dana.
    Ja sam rodila prošle godine, ali opis dr. me baš podsjetio na moju dr. na porodu.
    Još jednom čestitam na bebici!

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Čestitam

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

hej, lijepo, ko moje... al tuzan kraj.. sestra karmela mi je ostala u prekrasnom sjecanju i kolegica mi je.. imala vjezbe tamo u 10 mj, i veselim se, jedva cekam da je vidim, razmisljam da kupim mali pokloncic.. i sok, sad mi se ruke tresu, plakala danima... nema vise nasegg andjela karmele, sada je andjeo negdje drugdje.. kad sam citala naslov tvoje price znala sam da ces ju spomenuti.. blago nama sto je bila s nama. pusa tebi i tvojoj bebi.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj mihim prvotno napisa
    hej, lijepo, ko moje... al tuzan kraj.. sestra karmela mi je ostala u prekrasnom sjecanju i kolegica mi je.. imala vjezbe tamo u 10 mj, i veselim se, jedva cekam da je vidim, razmisljam da kupim mali pokloncic.. i sok, sad mi se ruke tresu, plakala danima... nema vise nasegg andjela karmele, sada je andjeo negdje drugdje.. kad sam citala naslov tvoje price znala sam da ces ju spomenuti.. blago nama sto je bila s nama. pusa tebi i tvojoj bebi.
    Zbog nje je Ronin dala svojoj devojčici drugo ime - Karmela

Adi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

čestitke na lijepom porodu i sinčiću

kako ti je prošao boravak u bolnici, da li su zagovarali dojenje?

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

čestitke na bebaču i super porodu :D

lorra81 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ja bih samo htjela pitati što to znači da babica Karmela nije više među nama? Mene je također porodila i olakšala mi izrazito traumatičan porod. Mlada, plavuša, majka dvoje djece, dali je to ista osoba? Meni je jućer bio termin za drugo dijete i iskreno najviše sam se veselila što ću ponovno vidjeti nju Karmelu! U šoku sam, molim vas napišite mi što znači to da je više nema? Hvala

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

koliko ja znam, primalja Karmela nije imala djece
    poginula je u prometnoj nesreći prije 2 godine, čini mi se, zajedno sa svojom sestrom (koja je bila instrumentarka u op. sali), šogorom (on je bio anesteziolog u Vinogradskoj) i malenim nećakom.
    svo troje su bili stvarno divni ljudi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •