Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Zastita za pojas

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Zastita za pojas

H je presla u Romer KidFix 15-36kg.
    Pojas je grebe po vratu. Da li ima za kupiti neka zastita za pojas, kako imaju sjedalice nizih skupina? Mislim da sam jednom vidjela da ima to za kupiti, ali za pojase od AS, koji su uzi od pojasa auta.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

što već?
    koliko je velika?
    moja je baš velika pa je u tu sjedalicu prešla s pune 4 godine, i 18 kg
    znam da nije odgovor na tvoje pitanje, ali ja bi je još držala u manjoj
    odgovor ne znam, i mene zanima

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prvo, isti kao i a70.

Drugo, a zasto joj je pojas na varu, i kolko joj je na vratu? Ono, dotice ga ili se bas urezuje u njega? Ako je ovo drugo, onda ga treba spustiti. Ak je ovo prvo, navucite majicu do vrata tako da bude podmetnuta ispod ruba pojasa.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

varu=vratu

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Friske mjere:
    102cm, 17.8kg, 3.5 g. Stara sjedalica je bila MC Priori XP SPS 9-18kg. Stvarno mi se cinilo da joj je mala. Nerado sam presla u vecu kategoriju, ali idemo na more i sigurno ce tamo prijeci preko 18kg, na moru uvijek ojaca.

Pojas joj dotice vrat, a to njoj smeta. No danas smo to rijesili, kupila sam u BC Brezice zastitu bas za to.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo imali istu tu 9-18 (a sad imamo isto romera samo nije s isofixom)
    i V je bilia u njoj sa sigurno 110cm i 18-19kg, i punih 4 godine
    i jako sam teško prešla na sjedalicu bez vlastitih pojaseva, i sad bi je najdraže ubacila u staru sjedalicu, činilo mi se da je bila puno sigurnija u njoj

jooooooj da sam znala žicala bi te da meni kupiš jedan zaštitnik

sretan vam put do mora, dobra zabava i ugodno kupanje

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    mi smo imali istu tu 9-18 (a sad imamo isto romera samo nije s isofixom)
    i V je bilia u njoj sa sigurno 110cm i 18-19kg, i punih 4 godine
    i jako sam teško prešla na sjedalicu bez vlastitih pojaseva, i sad bi je najdraže ubacila u staru sjedalicu, činilo mi se da je bila puno sigurnija u njoj

jooooooj da sam znala žicala bi te da meni kupiš jedan zaštitnik

sretan vam put do mora, dobra zabava i ugodno kupanje
    I meni se cini da je stara bila puno cvrsca i sigurnija. Ja sam pak bila na jednom rodinom seminaru gdje su rekli da se 18kg mora preci u vecu grupu. Pa ja streberski pratim njenu tezinu.

Zastitnik je bio jedan jedini, nevjerojatno. Jer ja bi i uzela 2kom, za drugi auto (u tome je jos stara sjedalica). Naravno, prepustila bi ga tebi.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Kod autosjedalica okrenutih u smjeru vožnje, kada dijete dosegne težinu od 18 kilograma ili se traka pojasa ne može više namjestiti tako da je u visini ili malo iznad ramena,potrebno je premjestiti dijete u dječji booster.
    Traka pojasa joj je bila skroz na ramenu, odnosno mrvicu ispod. To nas je isto brinulo.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hehe, još nema 18 kg
    možda je još javi Ancica, šefica od sjedalica, ja bi je još pustila u ovoj sjedalici, čini se da još ima "fore"

inače totalni OT, ali ja moram svugdje oftopičariti
    neki dan vidim dijete koje ide s V vrtić, ima punih 6 godina, oko 125 cm (više je od V, a ona je 120cm) i roditelji ga voze u ovoj sjedalici 9-18 kg, naravno nevezano
    ja kažem pa što nije dijete preveliko za tu sjedalicu, oni ma kao je, ali sad im je bezveze da kupuju veću
    a ja samo zamišljam to dijete da je u toj sjedalici kao u katapultu, kao sa ove animacije ASUIB

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

hehe, još nema 18 kg
    Bude je baka na moru brzo popunila sa tih 200g.

inače totalni OT, ali ja moram svugdje oftopičariti
    neki dan vidim dijete koje ide s V vrtić, ima punih 6 godina, oko 125 cm (više je od V, a ona je 120cm) i roditelji ga voze u ovoj sjedalici 9-18 kg, naravno nevezano
    ja kažem pa što nije dijete preveliko za tu sjedalicu, oni ma kao je, ali sad im je bezveze da kupuju veću

Ma takvi imaju sjedalicu samo radi svog novcanika, da ne plate kaznu ako ih zaustavi policija.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •