-
Koliko dugo ste imali mljeka?
Maleni ima 16 mjeseci.Sikio je do prije mjesec dana točno.Jednostavno je prestao.Sad kad si stisnem bradavicu vidim da imam još mljeka. Nudila sam mu siku,ali neće. Koliko dugo to može potrajati,ne smeta mi ali me zanima da li je to normalno?
-
Pisalo se o tome dosta, vidjela sam da su zene i godinu nakon prekida dojenja jos mogle istisnuti mlijeka. Virni malo, naci ces..
-
Ja osobno sam imala još nekih 4-5 mjeseci nakon prestanka dojenja, a sisao je 22 mjeseca.
Mislim da ima i onih kojima i duže curka.
-
ne sjećam se točno koliko mjeseci poslije prestanka dojenja sam još mogla istisnuti malo mlijeka, ali znam da je bilo sigurno više od 2 mjeseca... dojila sam ga 14 mjeseci...
-
ja sam dojila 22mj i imala mlijeka jos sigurno 6mj (ovo sto opisujete - da kad pritisnes malo mlijeka iscuri)..prvih mjesec dana sam tu i tamo morala malo izdojiti koliko su se punile 8)
-
kaže mm-ova mama da je imala poneku kapljicu još, pazi sad, sedam ili osam godina.
dojila je tri godine pa dvije i pol /dvoje djece/.
-
Osoblje foruma
ja nijednom nakon prestanka dojenja (47 mjeseci) nisam stisla bradavice provjeriti ima li u njima mlijeka buduci nisam imala problema sa zastojima i sl, jer je ivar prestajao poolako, povecavajuci razdoblja nedojenja, ali je ovo sto pises sasvim normalno.
-
potpis na ivaricu, s tim sto sam dojila 36 mes.
nikad mi nije bilo jasno to,
zasto uopste proveravati ima li mleka
ako nikakvih problema nema?
-
Pa čisto iz znatiželje.Ja još uvijek imam mrvicu,možda kap mlijeka kad stisnem bradavicu a prošlo je više od pola godine od prestanka
-
Ma čisto me je zanimalo imam li mljeka jer je malac prestao sikiti
-
ja sam dojila svega 4 mjeseca i ostala bez milijeka, sada mali ima 14mjeseci i jučer skužim par kapi mlijeka...mislim malo sam se šokirala, al ak vi kažete da je to normalno...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma