Nikad neću zaboraviti bolove u donjem dijelu trbuha,tj.jajnika oba, imala sam jako probadanje i nisam mogla udobno sjediti kao kad imaš jaku mengu pa te jako boli, tad sam bila u 5. tjednu trudnoće. Doktor mi prepisao normabel da mi opusti maternicu kako on to reče, od 2,5 mg ujutro i navečer a ja sm pila samo navečer jer kad bi pila 2x1 bila bih cijeli dan uljuljana. Uz bolove cijela 3 mjeseca trudnoće sam imala jaku mučninu uz povraćanje i smršavila sam 7 kila u tom razdoblju. Tek kad je beba oživila u 4. mjesecu trudnoće mučnine su se polako smirile a i nestale. Bolovi su nestali sa mučninama. U tih prva 3 mjeseca trudnoće sam morala mirovati, al beba je lijepo napredovala i nakon toga je sve bilo u redu. Znala sam ići u bolnicu par puta na infuziju zbog toga što mi tlak pao ispod 100 pa da ne bi dehidrirala. Za bolove sam pila lupocet i malo mi je ublažio bol. Lara danas ima 4 mjeseca i 22 dana i rođena je u 39 tjednu. Sve je prošlo u redu. Moram reći da me bilo jako strah tih neopisivio jakih bolova.