Pokazuje rezultate 1 do 50 od 343

Tema: bolovi u ranoj trudnoci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno Re: bolovi

Citiraj mlucic prvotno napisa
    trudna sam sada već otprilike oko 5,5 tjedana.bolovi su sada prestali ali sam počela jako nemirno spavati.točnu trudnoću ću znati krajem ovog mjeseca kad odem kod svog ginekologa.
    evo kod mene isto ovako, po noći se 100 puta probudim, vrtim i okrećem, navikla sam spavati sasvim skupljena (brada-koljena) a sad već ne mogu, šta će biti kad mi trbuh pravo počne rasti?a grudi...pri svakom okretu mi dođe slabo, najradije bih spavala s grudnjakom;boli me maternica i jajnici, ali ne kao grčevi, nego baš rastezanje (valjda je to ok) i nešto malo više, oko pupka, ali samo kad sjedim prema naprijed; e sad, najradije ne bih još kod ginekologa, čini mi se rano, ali ovi razni bolovi me plaše, tim više što se uopće ne sjećam kako je bilo u prethodne dvije T (trebala sam sve zapisivati ); valjda s godinama dođu i fobije

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

I ja osjećam lagane bolove/neugodu/pritisak u donjem dijelu trbuha, baš kao da bi mogla uskoro dobiti, čak malo osjećam i desnu nogu (to mi je uvijek simptom), ali kad trebam dobiti sve ovo navedeno je dosta intenzivnije. Trudna sam 29 dana (sigurna sam u dan začeća), a ovi simptomi su mi danas počeli. Nije ništa strašno šta bi me ometalo u svim normalnim aktivnostima, ali se ipak malo brinem i tražim utjehu.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •