Karlo od sinoć nema doslovno ništa u želudcu!
Sinoć je nakon večere po običaju dobio ciku i povratio. To nam se zna desiti pa se nisam zabrinula. Imam čak i ljestvicu zabrinutosti za povraćanja i to od 1 do 3.
Ako povrati 1 put to je sitnica, 2 put tako tako, ali 3 puta odjednom tada apsolutno sve izbaci. To mu se uglavnom desi kad padne pa ne prestaje plakati.
Povratio je 3 put odjednom, i nakon ponovljenog kupanja sebe, njega i pranja poda,dala sam mu malo kruha i cike pa je zaspao.
Ujutro je dobro doručkovao, prošetali smo, malo je liznuo sladoleda, popio hladne vode i kad smo došli doma dala sam mu voćni jogurt. Pokušala. Nakon prve žlice plač i riganje. Od 3 puta, naravno!
Nije htio ručati, pojeo je 2 keksa i sad sam mu išla dati večeru. Ista scena, nakon 1 žlice - povraćanje. Ali ovoj put samo jednom jer nema ništa u želudcu.
Cijeli dan samo želi piti vode i cike. Vode pije u do sad neviđenim količinama. I štuca. Ciku sam mu malo manje davala u nadi da će ogladniti i večerati....
I još da spomenem da smo se u utorak cijepili ako to šta znači.
Da se zabrinem? Sutra je nedjelja pa ne mogu zvati dr, a mislim da nije za hitnu jer nema ni febre, nema proljev i puno pije.
Koji bi mogao biti uzrok i kako da mu nešto ostane u želudcu osim vode i mlijeka??