Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Vjesnik, 26.07., potpomognuta

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Vjesnik, 26.07., potpomognuta

Evo članka na kojeg me upozorio MM, Vjesnik od subote, 26.07.2008, naslov: "Djeca iz epruvete" - Životna nada za 20 posto parova

http://www.vjesnik.hr/pdf/2008/07/26/26A26.PDF
    http://www.vjesnik.hr/pdf/2008/07/26/27A27.PDF

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

najjaci mi je ovaj dio tzv. moralnih dvojbi - kad ce se ditetu rec da je zaceto mpo - ko da roditelji dici koja su zaceta standardnim putem detaljno opisuju radnju - kako je mama bila obucena, u kojem polozaju su se sexali... grrrrrrrrrrrr kako me ovo zna razljutit

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pinky, u tekstu se misli na djecu koja su začeta donorskim stanicama-po meni to ipak jest dosta bitno pitanje-ne misli se na djecu rođenu IVF-om uz pomoć gameta supružnika kako je najčešće slučaj.

kad dijete bude dovoljno zrelo da bi razumjelo mislim da mu treba reći istinu o začeću, nema tu neke sramote niti je to neki bauk.
    o tome treba otvoreno pa dijete neće imati kompleksa, ali naravno kad je dovoljno zrelo da razumije.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

uf pardon

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Osobno, za taj dio mi se čini da bi bilo korisno postojanje onako razrađenih alata i podrške koju potencijalni posvojitelji imaju od stručnjaka za priopćiti djetetu podatke o biološkom porijeklu, ovako mi se čini da su ljudi u velikoj mjeri prepušteni sami sebi :/ .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •