Drage moje,lutam po gradu,lutam,gledam,ali nigdje nisam našla one kockice koje imaju na sebi brojeve ili slova.Ne znam da li sam dobro objasnila,ali htjela sam Neni kupiti ono š čim sam se ja igrala kao mala(nije to bilo tako davno cca.20-ak godina)i još uvijek ih se sjećam kao najdraže igračke.Bile su bijele,plastične,na tri strane imale su neko slovo,a na tri broj.Toga više uopće nema ili ja ne mogu naći.Mogu biti plastične,drvene nije bitno samo da im je svrha ista.Inače,ona voli lego kockice,puzzle pa mislim da bi joj to bilo interesantno(a možda da samo sebi udovoljim).Ako itko zna,pomagajte,bit ću vrlo zahvalna.

)i još uvijek ih se sjećam kao najdraže igračke.Bile su bijele,plastične,na tri strane imale su neko slovo,a na tri broj.Toga više uopće nema ili ja ne mogu naći.Mogu biti plastične,drvene nije bitno samo da im je svrha ista.Inače,ona voli lego kockice,puzzle pa mislim da bi joj to bilo interesantno(a možda da samo sebi udovoljim).Ako itko zna,pomagajte,bit ću vrlo zahvalna.
Odgovori s citatom
ali odavno nisu sve na broju (baš te bijele, plastične)