Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Kockice

sunašce avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Kockice

Drage moje,lutam po gradu,lutam,gledam,ali nigdje nisam našla one kockice koje imaju na sebi brojeve ili slova.Ne znam da li sam dobro objasnila,ali htjela sam Neni kupiti ono š čim sam se ja igrala kao mala(nije to bilo tako davno cca.20-ak godina )i još uvijek ih se sjećam kao najdraže igračke.Bile su bijele,plastične,na tri strane imale su neko slovo,a na tri broj.Toga više uopće nema ili ja ne mogu naći.Mogu biti plastične,drvene nije bitno samo da im je svrha ista.Inače,ona voli lego kockice,puzzle pa mislim da bi joj to bilo interesantno(a možda da samo sebi udovoljim).Ako itko zna,pomagajte,bit ću vrlo zahvalna.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Heros ima takve kocke s brojevima i slovima, drvene, ali cijena im je malo... :/ mislim da je kanta tih kocaka preko 200 kn.
    Herosovih igračaka ima u Profilu i Algoritmu u Avenue Mall-u, pa možeš tamo pogledati.

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

joj sjećam se tih kocki, moja mama ih još čuva ali odavno nisu sve na broju (baš te bijele, plastične)

i ja stalno gledam hoću li ih negdje ugledati, mojoj D. su trenutno slova jaaaako zanimljiva

koliko se kockica dobije u toj kanti? malo mi je hm skupo, ali ako ih se dobije dovoljno za sastavljanje kraćih rečenica...dalo bi se razmisliti o tome

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

I ja sam imala iste takve, bijele sa brojevima/slovima... poklonjene su davno, davno u dječiji dom.
    Tražila sam nešto takvo za šmizlu i našla second best rješenje - gumene kockice (kao patkice, miševi, kuce, ...) samo ove nemaju onu "zviždalicu" na dnu. Kupila joj tetka po porudžbini (mojoj ) u običnoj radnji sa igračkama. Neke imaju brojeve/slova, ali većina ima životinje, povrće/voće, prevozna sredstva... Malo se teže gradi kula zbog toga, ali ništa zato

faith avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Sjećam se tih kocki, i ja sam ih imala, na žalost od njih nije ništa ostalo. Mojim dečkima sam kupila drvene kocke s abecedom, brojevima i slikicama, bilo ih je davno (prije 5 godina) u TL, bile su dosta skupe ali su stvarno super.

Dream avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Drvene kockice vam može napraviti obični stolar za neku sitnu naknadu (od otpadnih komadića drva), a onda same markerom napišete na stranice što već želite - brojeve ili slova.
    Kockice možete zamoliti i u najbližoj obrtničkoj školi u kojoj se školuju i budući stolari (doduše, treba pričekati početak nove škol. godine).

faith avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ako ti slučajno budu trebale obične drvene kockice o kojima govori Dream, ima ih za kupitu u chemacu u vukovarskoj. Bile su pakirane po 12 komada i bilo je nekoliko veličina.

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Vidjela sam drvene kockive sa brojevima i slobima u Importane Centru.
    Koliko su koštale ne znam...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj mirjana prvotno napisa
    koliko se kockica dobije u toj kanti? malo mi je hm skupo, ali ako ih se dobije dovoljno za sastavljanje kraćih rečenica...dalo bi se razmisliti o tome
    Ne znam, nemamo tu kantu. Kanta je povelika, pa mi se čini da i kockica ima dosta, ali baš da ih ima dosta za kraće rečenice... to ne vjerujem :/

(vjerojatno nedostaje samoglasnika, a viška su slova q, w, x i y - isti problem imamo i s magnetnim slovima)

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mi imamo Herosove iz Algoritma, a takvih ima i u Mulleru u City-u-

sunašce avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Bila sam u nedjelju u TL na Žitnjaku i nisam ih našla,a još k tome sve su ispremiještali tak da nisam od onih svih mogućih igračaka našla ama baš nikakve kocke.Probat ću u Mulleru kad mi bude usput CC1(bojim se da to neće biti tako skoro).Ora,otprilike gdje u Importaneu?Ovo isto nije loše sa gumenim,kamo sreće da naletim na bilo kakve.

cinderella avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj sunašce prvotno napisa
    u TL na Žitnjaku i nisam ih našla,a još k tome sve su ispremiještali
    sorry na oftopičarenju
    sunašce, jesu li gotovi sa tim preuređivanjem na žitnjaku? kad sam zadnji put bila sve je bilo zagrađeno onim najlonima i u radovima.

sunašce avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pa i je i nije.Jedan dio(mali)je još u najlonu,ali većinu prostora su preuredili što meni nikako sada ne odgovara jer sam tamo znala zatvorenih očiju gdje je šta i potrošim puno više,previše vremena na glupa traženja,a onda još to i nemaju.Mada, čini mi se da sada ima više mjesta,a moram otići pogledati da li se išta isplati kupiti u novom dijelu(Magma House)jer sve na prvi pogled izgleda lijepo,ima puno tih svaštarija za kuću.

cinderella avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ok, thanks

sunašce avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kokolina2-hvla,hvala,hvala

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Za one u Splitu evo:
    http://pazdigrad.com.hr/index.php?op...d=120&Itemid=2

a za ostale, nisu nažalost kockice, al mislim da se iz ovog da dosta nabavit:
    http://www.ekoigracke.com/katalog/slovaigracke.html

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Danas sam u Lidlu kupila Herosove kocke 120 kom i veliki grad, svaki za 79kn, a tu su 339kn. :shock: :shock:
    Našla sam i construktor kocke 150 kom, također od Herosa za istu cijenu. Mogu misliti koliko koštaju kod nas.
    Imam sve za rođendane i Božić. :D (mrzim gužve)

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Bravo za ideje za Božićne poklone. Obožavam ove kockice :D

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

moja Emi od 17 mjeseci već zna pronaći slova A i O u rećenici a sada s 19 mjeseci već piše slovo O..i neki dan ja joj čitam slikovnicu i vidim na slici plastične bijele kocke s slovima i odjednom mi iz dubine podsvjesti navre sjećanje, da mi je to od nekuda poznato...da, da prije više od 22 godine sestra i ja smo ih obile u poklonima od tatine firme "prvomajske" od djeda mraza nakon predstave u V.Lisinskom, nakon nastupa Trešnjevačkih mališana....uglavnom ne vjerujem da ću ih naći na tavanu, pa sam krenula u potragu pošto moja mala za sada jako voli slova...i naravno nisam ništa našla, a ja bi baš plastične bijele (nostalgija).

Probati ću u T.L. ali ne vjerujem...baš bih joj to poklonila za sv.Nikolu ili Božić....pa ako tko imam kakvu novu informaciju ili možda zna tko je tada proizvodio te bijele kockice s slovima i brojevima ( plavim i crvrnim), ili možda se preko interneta može negdje to naručiti, neka se javi....a ja idem u prekapanje tavana :D

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

postoji li još uvijek hrvatska tvornica igračaka Biserka?
    Čula sam za dva dobra dućana s igračkama HABA u Importane Galeriji i Ljutko ili Ljutka u Vlaškoj.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ovaj HABA dućan u I Galleriji više ne postoji
    Sad se njihove igračke mogu naći u Muelleru na Trgu (ne znam za onaj u CC1)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •