-
Dolazim s MM-om i Sunčicom!
O dječjim bolnicama nažalost znam i više nego što bih željela...
Nebrojeno puta su me tjerali već u 18.00 kući iako posjete počinju tek u 16.00!!!
Naime, 8.3.04. mojoj nećakinji je dijag. leukemija, a liječili su je na Šalati. Kako je inače iz Sl. Broda, njena mama je živjela proteklu godinu kod nas u Zg, tako da i predobro znam što prolaze roditelji s bolesnim djetetom.
Puno puta sam vidjela da roditelji dolaze i ostaju i izvan tog vremena, neke su tjerali, druge nitko nije dirao... sve u svemu bilo je kaotično... Ja osobno se ne bih dala otjerati od svog djetata, borila bih se da budem kraj nje pod svaku cijenu... ali moja Ivana nije nikada htjela svađu sa sestrama i odlučila je poštovati pravila. Napominjem da se nisu baš svi držali tih pravila, ali ja mislim da je to potpuno razumljivo kada ti je djete tako bolesno.
Ja ne mogu ni zamisliti da mi je Sunčica u bolnici, kada bi se nešto tako deslo ja ne bih mogla biti doma, makar sjedila u čekaonici....
Jako jako je ŽALOSNO da roditelji koji su imali tako lošu sreću još pate i zbog razdvojenosti od djeteta. O djetetu da i ne govorim...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma