Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: trgovacka marka

kalimero avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno trgovacka marka

Zanima me vaše mišljenje o trgovačkim markama i da li ih rado kupujete?

Ja nemam baš dobro mišljenje o tim proizvodima. Neki dan sam kupila puding ( cl.... ), umjesto 40 g., pakovanje je 37g.
    Gusti sok ( a.. ) , jeftiniji ali ima manji udio voća. Čokolade imaju biljnu masnoću umjesto kako maslaca itd....
    Ja imam dojam da su niže cijene zato što tom proizvodu nešto fali i poludim kad vidim manju gramaturu a kao povoljnije. Kad preračunaš težinu i cijenu, na istom si.
    Kakva su vaša iskustva ?

editiran naslov

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

hranu ne kupujem nikad... kupila samo jednom nešto i imala dojam da su zapakirali bljuvotinu...fuuuuuj, digne mi se želudac kad se sjetim okusa

a znam kupiti neka sredstva za čišćenje, spužvice, toalet papir i sl. od dm-a i mullera.... od ostalih ne...

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Meni su DM-ove robne marke odlične, kupujemo njihova sredstva za čišćenje, zatim "papirnate" stvari, kozmetiku Alverde, tjesteninu, pahuljice, zobeno mlijeko, ma sve mi je odlično. Jedino preskačemo Baleu jer mi nekako ne leži, nisam nikad ni probala jer nemamo potrebe.

Od hrane smo dosta kupovali marku Grand od Getroa - tjesteninu, limenke mahuna/graha/pelata, grickalice - bilo nam je ok, ne vidim neku razliku. I njihova čokolada za kuhanje mi je bila prefina za jesti, ali nikad mi nije palo na pamet gledati sastav U Getro više ne idemo toliko pa smo i to prestali kupovati. Sad od hrane kupujemo samo jogurte K-plus (Kim je proizvođač). Jučer smo kupili i njihove njoke, bili su mi odlični.

Inače, ima ovdje slična tema: Koji pravi proizvođač stoji iza naziva?

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

slično kao i bubička, hranu ne kupujem od robnih marki, eventualno pod mercatorovom robnom markom kada provjerim proizvođača (npr. njihove maslene kekse proizvodi kraš), ali uglavnom imam već ustaljene proizvode koje kupujem, i to su uglavnom od poznatih firmi.
    čak nisam nikada obraćala pažnju na težine pakiranja, nekako me odbijaju te robne marke, pogotovo konzumove.
    sredstva za čišnjenje ponekad kupim u dm-u.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vecinu sam kupila jednom, rijetke drugi put
    od hrane samo alnatura i coop

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

U DM-u kupujemo dosta stvari njihove robne marke i mislim da su prilično kvalitetne, a također su OK i kad se uzme u obzir odnos količine i cijene. U zadnje vrijeme ponešto kupimo i u Intersparu (nakon što provjerimo pravog proizvođača i sastav)...

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    od hrane samo alnatura
    alnaturu sam zaboravila. njihove proizvode kupujem.

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Kupujem u DM-u njihov tekući sapun za ruke, deterdžente, vrećice za zamrzavanje, papir za pečenje, alu-foliju i sl. te ponešto od Alnature.

K+ i Grandi me jednostavno vizualno odbijaju i iako MM povremeno pokušava dokazati tko je proizvođač ne ubrajam se u kupce.
    U Lidlu sam jedanput uzela tabletice za perilicu suđa i pokazale su se ne lošije od ostalih, a puuno su jeftinije.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja kupujem alnatura i coop dosta hrane, onda dm-ove i mullerove sapune i slično, Alverde kozmetiku, K+ instant kavu i capuccino, čokolade za kuhanje i sl.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Koliko znam, Alnatura nije dm-ova robna marka, vec zasebna stvar...?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Kupila sam u Mulleru Blink spužvice, ali su se u kombinaciji s njihovom sredstvom za čišćenje pokazale totalni promašaj. Naime, zeleni, oštri dio se doslovno raspadao za vrijeme pranja.

Tablete za suđericu su im skroz ok (iako su moji zahtjevi minimalni: samo da suđerica umjesto mene opere suđe ), deterdžent za veš isto tako mi je ok kao i omekšivač.

Od DM-a mi je dobar njihov hipoalergeni omekšivač.

Od hrane kupujem samo Coop konzervice graška i ostalog redovito, a i sve ostalo što sam probala mi je bilo ok.

K+ i ostalo izbjegavam. Ne vjerujem da je iste kvalitete kao i originalni proizvod. Probala sam samo K+ vrhnje u nedostatku drugog (MM je htio prištedjeti ) i po okusu mi to nije ni bilzu Đurđevačkim mliječnim proizvodima koje inače koristimo.

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

DM-ove marke stalno koristim i fakat sam zadovoljna ( krema za lice, proizvodi za i poslije sunčanja, detergenti, sredstva za čišćenje), K plus su mi neki prozvodi ok (tjestenina, voćni jogurti, vrhnje za kuhanje, zimnica, čokoladne praline-mljac), a neki su koma ( vrećice za smeće, alu folija, čokolada za kuhanje).
    Sve u svemu, ne preostaje nam drugo nego probat i vidjet!
    Na mojoj listi isprobavanja našli su se i neki skuplji, markirani proizvodi koji nisu ispunili očekivanja, tak da mislim da nema pravila

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

DM definitivno vodi, od njihovih RM mi se ne dopada jedino Balea - sve kreme i pomade su vidljivo lošije kvalitete.
    Metro može proći pašta ili slično nešto,
    ali uglavnom kupujem od manjih proizvođača, ne vodim se toliko poznatim imenima koliko nekim drugim kvalitetama.
    Od konzuma mi je ok mliječna čokolada, jogurte izbjegavam.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Serpentina prvotno napisa
    DM definitivno vodi, od njihovih RM mi se ne dopada jedino Balea - sve kreme i pomade su vidljivo lošije kvalitete.
    Od konzuma mi je ok mliječna čokolada, jogurte izbjegavam.
    od dm-a obožavam baleu - jedini roll-on koji mi ne uništava majice.
    od Konzuma obožavam voćne K jogurte, a uzimam i njihov detrđent za robu. super mi pere.
    od Lidla neki njihov šampon/kupku za dicu. meni fenomenalan.
    od Kauflanda njihove manistre kupujem.

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

DM-ove marke su mi ok, kupim ponešto od Denk-a, Alnature i Alverede-a, pa i od Balee.
    i tu i tamo mi se zalomi nešto od K-plusa jer gotovo stalno kupujemo u Konzumu, no u principu ne volim robne marke i ne vjerujem im.

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj mim prvotno napisa
    Probala sam samo K+ vrhnje u nedostatku drugog (MM je htio prištedjeti ) i po okusu mi to nije ni bilzu Đurđevačkim mliječnim proizvodima koje inače koristimo.
    Ovo Đurđevačko vrhnje je meni odlično i nezamijenjivo, niti jedno drugo mi nije fino kao đurđevačko.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nešto od balee, a od hrane coop...

k-plus ne kupujem.

kalimero avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

žabica:

Ovo Đurđevačko vrhnje je meni odlično i nezamijenjivo, niti jedno drugo mi nije fino kao đurđevačko.
    Ima ga i kod nas, nisam probala, ali hoću .
    Ne znam šta stavljaju u te jogurte i vrhnja, rokovi su po 3 mj. katastrofa. Ne mislim na đurđevačke proizvode nego općenito Vindija, Megle ..

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mljekara Veronika ima odlične proizvode, sad me sjetila kalimero

Vrlo kratke rokove imaju i pokvari se brzo hoću reći djeluje kao da su bez aditiva.

Mlijeko im ima okus (ja ga ne volim, ali većina ljudi koja mlijeko pije ga obožava), sir također, tvrdi sir i slani vinogradarski su im izvrsni. Imaju i kajmak i putar koji je stvarno number one.

Prije nekih mjesec dana su digli cijene :protest, inače su bili jako povoljni

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

gox

Postano: čet srp 31, 2008 9:56 am Naslov: Aro

--------------------------------------------------------------------------------

Moram priznat da me je ova marka bas odusevila. WC sanitar koji sam kupio je dosta dobar, a papir za WC sam pogledao i video da ga pravi Paloma - Slovenija, da ne govorim da je duplo jefitniji od originalne Palome.

Kakvi su vasi dojmovi sa ovom markom???

Da li je neko koristio njihove tablete za sudjericu,sjajilo, so, kakve su??? Operu, istope se, ili ne vredi kupovati. Ja sam na DM-ovim, ali ako su ove bolje uzeo bih njih, isto tako i sol i sjajilo

[Vrh]

Deaedi

Postano: čet srp 31, 2008 9:58 am Naslov:

--------------------------------------------------------------------------------

To je marka od Metroa, dosta je dobra, posebno prehrambeni proizvodi.

[Vrh]

@n@

Postano: čet srp 31, 2008 10:21 am Naslov:

Moram priznati da sam iznenađena da je netko zadovoljan Aro markom. Ja sam u nekoliko navrata pokušala koristiti proizvode te marke i svaki put bi većinu bacila u smeće. Katastrofa.
    Ne sjećam se više detalja, ali mislim da smo jednom kupili odvratnu Aro paštetu, a drugi put Aro tablete za pranje suđa, koje su nakon pranja ostale u gotovo netaknutom stanju.

[Vrh]

Deaedi

Postano: čet srp 31, 2008 11:03 am Naslov:

Meni su bas fini njihovi proizvodi, posebno grickalice, npr. cips.

[Vrh]

@n@

Postano: čet srp 31, 2008 12:00 pm Naslov:

Sjetila sam se jednog jedinog Aro proizvoda koji mi je dobar: dupli keks! To je onaj pakiran u valjak-karton, što ima dupli biskvit, a između čokoladu.

[Vrh]

la11

Postano: čet srp 31, 2008 12:11 pm Naslov:

ja sam par njihovih proizvoda probala i nisam baš oduševljena. npr.onaj ledeni čaj njihov mi je grozan .

*princeza 25.8.2005

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Aro su mi super slane kokice za mikrovalnu, dupli keks s čokoladom (to je isti proizvođač kao Clever takav keks). Ima i fini gusti sok breskva, jabuka, pakovano 4*1L.

Dm-ovih marki dosta koristimo (sto za ciscenje, sto od kozmetike).

K-plus voćne jogurte - proizvode ih u Njemačkoj.

K-plus i Clever kisela vrhnja (proizvodi ih Meggle, provjereno dobro, a i lokal patrioti smo ).

K-plus lisnato tijesto smrznuto proizvodi Ledo.

Nađe se još nešto, ali obavezno provjeravam tko se zapravo krije iza imena koje kupujem, i robne marke a i poznate firme.

A često bude i redovna marka (tipa Podravka rajčica, neka tekuća - ne znam točno, pa proizvedena u Mađarskoj ili negdje dalje i samo piše za Podravku proizvodi....).

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno hi...

A tablete za sudjericu Aro, iskustva??? To me najvise zanima, kakve su???

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Billin dupli keks je 9.90, koliko je Aro?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne znam za redovnu cijenu , ali bude na akciji oko 7 kn

aro šampinjoni su dobri , grašak u limenci odličan
    i aro vlažni toaletni je dobar , flips odličan
    tekući sapuni dobri ( litra oko 6 kn )
    gelovi za tuširanje prevodenasti

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ovi su na akciji 7,99
    oni u lidlu (koji su isto super) 6,99
    zanima me redovna cijena

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

danas sam gledala
    cijena je 9,09

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dakle: svi dopfel keksi - i Billini clever, i Lidlovi, i Aro metroovi su iste cijene

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •