kupam L u kadici s beth time kupkom...
kaj ako on gutne te vode? ista ili nista?
nemrem to sprijeciti kad si sam zabacuje vodu u usta...
kupam L u kadici s beth time kupkom...
kaj ako on gutne te vode? ista ili nista?
nemrem to sprijeciti kad si sam zabacuje vodu u usta...
opet i ja![]()
ma, neć mu bit ništa, moja pije more, kupku, da je još negdi točajem, i to bi srknila![]()
a jesi brza![]()
meni - imala je presuhu kožu, pa smo dobili adermu i omekšali je.
To sam bas ja htjela pitat! Mi smo malca kupali u cistoj vodi, eventualno sa par kapi bademovog ulja. Sad se tusiramo sa adermom zbog suhe koze.ninochka prvotno napisa
I da, dok se kupao u kadici, svaki dan je popio pokoji gutljaj te vode...![]()
ma angelina spominje bath time. to je obična,pa velim nije baš da trebavidra prvotno napisa
ma zato da mi mirisi toboze po lavandi...( prvi put dok sam ga s tim oprala mi je spavao skoro cijelu noc) pa mi sad nekako fora prati s tim...
i ja sam prva 3 mjeseca u cistoj vodi pa onda mjesec dana u maslinovom zbog suhe koze i sad u tom cudu...cisto da mi zamirisi pred spavanje
Kakve veze ima kupka sa spavanjem? Omami ga miris pa bolje spava ili kaj?Angelina_2 prvotno napisa
Kakve veze ima kupka sa spavanjem? Omami ga miris pa bolje spava ili kaj?Angelina_2 prvotno napisa
ja kalu kad operem s čistom vodom, super miriši, stvarno nevjerojatno, al dobije nazad onaj svoj beby smell![]()
kao klinicki je dokazano da zbog arome lavande dijeca lakse i bolje spavaju :/
onda je bolje staviti vrećicu lavande u sobu gdje dijete spava. sigurno bolje miriše i manje je štetno od one kemije koju stavljaju u kupke. ima li uopće lavande u njima? hmm... :/
Potpisujem, mi imamo vrecicu, a ponekad stavim i etericno ulje od lavande, svi spavamo ko bebe...puntica prvotno napisa
krivo napisah...bedtime...
imam vrecicu lavande al muz mrzi taj miris tak da ta opcija otpada![]()