ja bih mogla bez rodinog foruma, jer imam još 4 koja mi preostaju.al samo ga nemojte prekidati u po neke bitne rasprave... npr. o juulu
jer to ne bih mogla podnijeti.
a sad se odoh dalje brćkati... u moru :/
ja sam adminica/moderatorica i ne vjerujem o cemu ona prica
mogu ja i bez foruma i ne treba mi vasa pomoc u tome
mogu ja bez foruma i treba mi pomoc u tome, glasam za simbolicnu "iskljucenost"
ne mogu bez foruma, ali podrzavam ideju, a mene ce hendlati za to vrijeme neke druge institucije
bzze, steta mojeg vremena sto sam otvorila topik (ako za ovo glasate pomislite da nikad niste sasvim sigurne vide li admini koji je forumas za sto glasao :D: )
ne
ja bih mogla bez rodinog foruma, jer imam još 4 koja mi preostaju.al samo ga nemojte prekidati u po neke bitne rasprave... npr. o juulu
jer to ne bih mogla podnijeti.
a sad se odoh dalje brćkati... u moru :/
pa nije rijetka posljedica takvih nestanaka struje je baby boom 9 mjeseci poslijea sam zapravo za redovne redukcije struje u čitavoj zemlji, mislim da bi se kvaliteta života svima popravila.![]()
aj eto moze i tadamarta prvotno napisa
ionako sam vec godinama zauzeta na taj dan
gdje je opcija "ja sam adminica i želim da se forum zaključa jedan dan u tjednu"?![]()
sindrom sumanutog refreshanja muči me kad sam na poslu. kad je na forumu vruće kukam da ne stižem raditi, a kad je mirno u krizi počinjem čitati sve redom.![]()
kad sam daleko od računala, ne fali mi - ni ono, ni internet, ni forum.
sad kad sam doma, zaključavanje bi mi dobro došlo da ne zaostanem puno sa čitanjem.![]()
a kad jednog dana djeca odu bez mene na more, podići ću sve topice na forumu.![]()
ja glasala.
ako ne radi ovaj, idem na "svoj" drugi forum.
nije da mi ne fali kad ne radi, ali koga nema bez njega se može![]()
NIsam glasala jer nema moje opcije, a odlično bi mi legla zabrana do podnevna u radne dane.
Eh, da mi je...
Ja sam jučer skoro bacila komp kroz prozor misleć da je u njemu greška!
Onda sam napala MM da je sigurno natebelijo neki virus!
Uglavnom, navukla sam se skroz - ne, ne, ne ga gasit!
identicno ovakoivarica prvotno napisa
glasala sam za simbolicno iskljucivanje
nekad iz ciste navike i dosade navecer dodjem na forum, procitam sto mi je zanimljivo i onda samo dalje refresham
a to vrijeme sam mogla recimo citati knjigu... ili pogledati nesto na tv (kad bi bilo nesto zanimljivo)
Meni je sad svejedno jer sam "izlječena". Počupala sam sve žice, odjavila se u T-comu, to je bio jedini način da se isčupam iz ovisnosti.
Kad je došlo do toga da tu blebečem o odgoju djece, a djeca me potežu za rukav da se igram s njima ... e brate mili dosta je bilo![]()
Sad sam na tatinom kompjuteru i povremeno vas čitam, i falite mi..., ali eto drago mi je da sam se navrijeme osvijestila i shvatila svoj problem.
Arijana![]()
![]()
glasala sam - za instituciju![]()
upravo sam odapstinirala nešto manje od dva tjedna i sve si mislim da to više ne ponovim. ovaj puta mi institucija nije bila potrebna jer sam uživala na morskom zraku ali ne garantiram za sebe drugi put.
GENIJALNO!Tashunica prvotno napisa
![]()
glasala sam jos popodne i zaboravila sta![]()
uglavnom, nemojte mi gasiti forum... ne pijem, ne pusim.... ovo mi je jedina ovisnost.... i ne idem na druge forume pa budite dobre![]()
Mogu bez (bilo kojeg) foruma.
Zapravo, u cetvrtak se odjavljujem, i nema me dva tjedna. Godisnji.![]()
No, lijepo je kad se imas gdje vratiti![]()
![]()
Evo, mogu se potpuno pod ovim potpisati.Loryblue prvotno napisa
Na ovaj forum ionako ne dođem svaki dan, nekad mi se desi i po par dana da jednostavno zaboravim tako da što se mene tiče osoblje si slobodno može uzeti koji dan odmora.
Ja sam glasala ne - jer ne bih zeljela da trebam nešto hitno pronaći/pitati, a baš taj dan ne mogu do foruma.
Glasala sam NE, jer nije da baš prolazim apstinencijske krize vikendom, kad nisam tu. Nije ni da nisam ovisna, jako sam puno na ovom forumi (to mi je jedini), ali mislim da meni lično nije potrebno da mi ga "neko" isključi da bih se ja odkačila. I da, jedan od jakih razloga mi je ovaj Ivorkin, šta da vas baš u taj dan jako zatrebam![]()
niste mi jasne vi koje ste za NE a mozete bez foruma
pa zar ne bi malo pomogle ostalim forumasicama koje to ne mogu?
Pa ako je takva pomoć neophodna, bih. Ma ja sam zapravo luda za vama, nisam ovisna, al sve što vi RODE (kao udruga općenito) radite meni je super. Šta god vi kažete-može!![]()
POTPISUJEM!Sunflower98 prvotno napisa
![]()
ja nisam glasala jer nemam ni jedne opcije koja bi zbilja odražavala moje mišljenje. Jest da bih više pametnog posla obavila da mi se isključi ponekad internet.
Ali forum mi koristi i ne samo zbog informacija, nego i zbog osjećaja da sam popričala s inteligentnim ljudima i da sama mogu izražavati svoje ideje nesputano. Lako vama u Zagrebu. Lijepo možete na kavu s pametnim i alternativnim ljudima. A mene bi ostavili u ovoj v*k*j*bini samu...![]()
![]()
kako možete
![]()
podizem ga iz tmine
ne zbog sarme nego zbog danasnjeg teksta iz vecernjaka kako zaposlenici potrose i po 2h radnog vremena na mailove
rodin doprinos je barem jos toliki 8)
sto kazete da jednom, samo za probu, probamo bez foruma jedan dan
![]()
Evo, ja se javljam tebi za ljubav.ivarica prvotno napisa
Kolko dugo?
i ja se javljam.
pa da konačno opeglam svoje brdo.![]()
niti ja ne radim 8) ,
a mailove nemos iskljuciti![]()
Ja ću se ovdje potpisati.štrigica prvotno napisa
jedno vrijeme sam imala obvezu liste na PZ, ali sada sam se odlučila malo odmaknuti, pa sam zapravo sve manje na forumu.
bar mi recite unaprijed...
to mislite jedan dan samo za probu ili bi se tradicionalno ponavljao svako toliko?
možda i nije preloša ideja, i ja sam se previše navukla![]()
I ja sam se navukla u vrlo kratko vrijeme. Sraća moja da doma nemam komp.
Ali ovako je još i podnošljivo. Svaki dan par sati on line.
NEDJELJOM NE RADIM. Moram se držati zakona.
cure, ovaj topik nisam otvorila kao osoblje, nego kao forumasica
nece vas/nas nitko iskljucivati samo tako
Jesi prestala već 100 puta?
Ja mogu i bez hrane jedan dan... ali mi nije lijepo.
moze jedan dan kad smo mi van ZG-a!ivarica prvotno napisa
![]()
A što nam treba biti i lijepo pri tome? :?Balarosa prvotno napisa
odgovorila pod 5. opciju- glasno i jasno
ako se mogu pisati i izdavati knjige za djecu "365 dana bez TVa", pa valjda onda možemo i mi biti koji put (naravno najavljeno) jedan dan bez foruma
Eto, zato ja otvaram teme o debelima, a ti pišeš tješiliceMaja prvotno napisa
![]()
Teoretski, mogu ja i puno dana bez foruma (evo, baš sam prisilno probala zbog skoro pa dvotjednog boravka u bolnici). Ali kako znati hoće li mi baš taj dan kad ste ugašene biti neka frka?
PS. Ja nemam druge forume. Ja sam vjerna![]()
ja s vrlo velikim žaljenjem moram konstatirati da ni izbliza više nisam ovdje koliko sam nekad bilabaš kao i još dosta forumaša, tak da što se mene tiče možete ga ugasiti na koliko vas volja, to je ipak više vaš forum, nego naš, uvijek bio i ostat će................ali to je već prežvakana tema............sorry
![]()
Gasite ga svaki dan u radno vrijemeivarica prvotno napisa
Ionako je 99.99% mog vremena utrošenog na forum u noćnim satima, od doma. Na poslu mi komp služi za posao (ajde, dobro, ako imam neku rupicu, onda ponekad nekaj i pogledam, ali to je godišnje sve skupa 3 sata)
evo što kažu stručnjaci (na internetu):
za sad, brojim 3 od 11 :/ako imate ove simptome, ozbiljno ste ovisni o internetu:
- popuštanje u školi, na fakultetu ili problemi na radnom mjestu
- osjećaj praznine kad niste online
- nedostatak kontrole nad vremenom koje provodite online
- rano ustajanje ili kasno lijeganje zbog računala
- nošenje laptopa na odmor
- nervoza ako sat vremena ne provjerite e-mail
- preokupacija razmišljanjem o računalu kad niste online
- vjerovanje da su vaši najbolji prijatelji oni koje poznajete s interneta i niste ih osobno upoznali
- ako ljude sa druge strane monitora smatrate igricom koju gasite po potrebi
- laganje o vremenu koje provodite na internetu
- poteškoće u osobnim odnosima zbog količine vremena koje provodite na netu
Ajme, i ja :shock: Ne mogu vjerovati. Mislila sam da se to događa drugimacvijeta73 prvotno napisa
![]()
da, nama ostalimaargenta prvotno napisa
![]()