Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Ceragem

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Ceragem

Moja prijateljica kupila je aparat Ceragem. To je toplotno ekupresurni aparat koji je navodno dobar za sva bolna mjesta na tijelu, a navodno ima ucinak i za oci, sinuse, grlo, usi, stitnjacu, hemeroide,limfnu zljezdu, dijabetes, plodnost.
    Navodno moze potaknuti i obnovu organa ukoliko on postoji barem u manjem obliku (to je mala nada za moju stitnjacu i jajnik?!).

Kod nje sam probala jedan tretman i ne mogu reci da sam nesto specijalno osjetila osim da sam se ugrijala i opustila.

Stroj radi na slijedecem principu - postoje dva projektora koji se preko aparata ukljuce u struju, da bi se zagrijali na temperaturu izmedju 45 i 55 stupnjeva. Projektori su oblikovani tako da se na njih legne i na taj nacin se vrsi toplotna akupresura. Na tijelu ima cca 15 tocaka na koje se stavljaju projektori u trajanju od 1 do 3 minute.

Je li netko od vas ima iskustvo s ovim aparatom ili je cuo nesto o njemu? Trazila sam po webu no nazalost nisam uspjela nista posebno pronaci pa bi mi bilo drago da cujem i druga iskustva i da vidim da li je taj aparat nesto sto bi i meni moglo dobro doci (visok FSH, hashimoto).

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

toliko puta pogledano, bez odgovora?!
    nitko nije probao?

rekla sam M: "ako rode ne znaju nista o aparatu, onda je taj aparat nis' koristi." 8)

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Da li je to ono što se testira u Draškovićevoj?

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, to je to.

jesi cula sto o djelovanju tog aparata?
    imas nekog poznatog s pozitivnim/negativnim iskustvima?

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ide moja mama. I strina. I njena prijateljica. I njen muž.

Pravo obiteljsko druženje

I nagovaraju mene.

I još me nagovaraju da kupimo taj aparatić.

Iskreno, da se tamo ne mora čekati sat vremena, pa onda još i slušati predavanje od pol sata ili više, da nema 10000000 ljudi, otišla bi i ja.

Što se konkretnih iskustava tiče - mojoj mami baš i nije nešto što bi trebalo liječiti - žena ima odlične gene i zdravija je od mene - ali eto ide!
    Strinu ću priupitati što mi konkretno može reći da li joj je pomoglo, pa kad izvučem informacije budem napisala.

U svakom slučaju, kakav god tretman to bio poslije jednog mislim da ne možeš očekivati nikakve vidljive rezultate.

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Svako jutro se pitam sta toliko ljudi tjera da cekaju ispred tog Ceragema ?
    Onda procitam "besplatno"...

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam probala aparat kod prijateljice koja ga je kupila. Ona ga je uzela zbog psorijaze koja joj je nestala nako 5 tretmana i sada nagovara mene da ga uzmem, ali ja sam nekako :? ima li to smisla i mogu li ista time postici s obzirom da bas i nije jeftin.

Niti meni se ne da ici tamo kada ljudi cekaju vise od sat vremena da udju unutra, pa slusas predavanje - ma kad bi onda bila na poslu kad bi isla tamo?!

Mene zanima djeluje li na stitnjacu i na jajnike. Moze li ih potaknuti da "uravnoteze" svoj rad ili ne. Svasta sam do sada vec probala, pa bi probala i ovo ali samo ako netko stvarno ima pozitivna iskustva s ovim aparatom.

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Pa jel se mozes dogovoriti sa prijateljicom za nekoliko probnih seansi?

Ideja moje mame je da se taj aparat kupi zajednicki, pa se onda koristi kako kome bude trebalo i odgovaralo.

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

poslije g.o. cu probati...pa cu vidjeti ima li rezultata...ali do tad sam naravno nestrpljiva i ispitujem 8)

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Baš sam danas pričala s mojom strinom o tome.
    Kaže da je kupila aparat i da su oduševljeni svi u obitelji.
    Koga god je šta boljelo - sve izlječeno. :/
    Meni to djeluje malo nevjerovatno pa sam odlučila otići do nje da vidim o čemu se konkretno radi . Javim kad budem imala više informacija.

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cekam da se javis

Ja ga povremeno koristim i super me grije i opusta, a ostalo cemo vidjeti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •