-
Ceragem
Moja prijateljica kupila je aparat Ceragem. To je toplotno ekupresurni aparat koji je navodno dobar za sva bolna mjesta na tijelu, a navodno ima ucinak i za oci, sinuse, grlo, usi, stitnjacu, hemeroide,limfnu zljezdu, dijabetes, plodnost.
Navodno moze potaknuti i obnovu organa ukoliko on postoji barem u manjem obliku (to je mala nada za moju stitnjacu i jajnik?!).
Kod nje sam probala jedan tretman i ne mogu reci da sam nesto specijalno osjetila osim da sam se ugrijala i opustila.
Stroj radi na slijedecem principu - postoje dva projektora koji se preko aparata ukljuce u struju, da bi se zagrijali na temperaturu izmedju 45 i 55 stupnjeva. Projektori su oblikovani tako da se na njih legne i na taj nacin se vrsi toplotna akupresura. Na tijelu ima cca 15 tocaka na koje se stavljaju projektori u trajanju od 1 do 3 minute.
Je li netko od vas ima iskustvo s ovim aparatom ili je cuo nesto o njemu? Trazila sam po webu no nazalost nisam uspjela nista posebno pronaci pa bi mi bilo drago da cujem i druga iskustva i da vidim da li je taj aparat nesto sto bi i meni moglo dobro doci (visok FSH, hashimoto).
-
toliko puta pogledano, bez odgovora?!
nitko nije probao?
rekla sam M: "ako rode ne znaju nista o aparatu, onda je taj aparat nis' koristi." 8)
-
Da li je to ono što se testira u Draškovićevoj?
-
da, to je to.
jesi cula sto o djelovanju tog aparata?
imas nekog poznatog s pozitivnim/negativnim iskustvima?
-
-
Svako jutro se pitam sta toliko ljudi tjera da cekaju ispred tog Ceragema ?
Onda procitam "besplatno"...
-
Ja sam probala aparat kod prijateljice koja ga je kupila. Ona ga je uzela zbog psorijaze koja joj je nestala nako 5 tretmana i sada nagovara mene da ga uzmem, ali ja sam nekako :? ima li to smisla i mogu li ista time postici s obzirom da bas i nije jeftin.
Niti meni se ne da ici tamo kada ljudi cekaju vise od sat vremena da udju unutra, pa slusas predavanje - ma kad bi onda bila na poslu kad bi isla tamo?!
Mene zanima djeluje li na stitnjacu i na jajnike. Moze li ih potaknuti da "uravnoteze" svoj rad ili ne. Svasta sam do sada vec probala, pa bi probala i ovo ali samo ako netko stvarno ima pozitivna iskustva s ovim aparatom.
-
Pa jel se mozes dogovoriti sa prijateljicom za nekoliko probnih seansi?
Ideja moje mame je da se taj aparat kupi zajednicki, pa se onda koristi kako kome bude trebalo i odgovaralo.
-
poslije g.o. cu probati...pa cu vidjeti ima li rezultata...ali do tad sam naravno nestrpljiva i ispitujem 8)
-
Baš sam danas pričala s mojom strinom o tome.
Kaže da je kupila aparat i da su oduševljeni svi u obitelji.
Koga god je šta boljelo - sve izlječeno. :/
Meni to djeluje malo nevjerovatno pa sam odlučila otići do nje da vidim o čemu se konkretno radi .
Javim kad budem imala više informacija.
-
Cekam da se javis
Ja ga povremeno koristim i super me grije i opusta, a ostalo cemo vidjeti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma