-
Ceragem
Moja prijateljica kupila je aparat Ceragem. To je toplotno ekupresurni aparat koji je navodno dobar za sva bolna mjesta na tijelu, a navodno ima ucinak i za oci, sinuse, grlo, usi, stitnjacu, hemeroide,limfnu zljezdu, dijabetes, plodnost.
Navodno moze potaknuti i obnovu organa ukoliko on postoji barem u manjem obliku (to je mala nada za moju stitnjacu i jajnik?!).
Kod nje sam probala jedan tretman i ne mogu reci da sam nesto specijalno osjetila osim da sam se ugrijala i opustila.
Stroj radi na slijedecem principu - postoje dva projektora koji se preko aparata ukljuce u struju, da bi se zagrijali na temperaturu izmedju 45 i 55 stupnjeva. Projektori su oblikovani tako da se na njih legne i na taj nacin se vrsi toplotna akupresura. Na tijelu ima cca 15 tocaka na koje se stavljaju projektori u trajanju od 1 do 3 minute.
Je li netko od vas ima iskustvo s ovim aparatom ili je cuo nesto o njemu? Trazila sam po webu no nazalost nisam uspjela nista posebno pronaci pa bi mi bilo drago da cujem i druga iskustva i da vidim da li je taj aparat nesto sto bi i meni moglo dobro doci (visok FSH, hashimoto).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma