Evo da otvorim i suprotnu temu od ostanka s djetetom do 3. godine. Kao što sam na toj temi napisala razmišljam o ostanku do 3. godine. Međutim, jučer sam dobila ponudu za novi posao, puno bolji, bolje plačen, bolji uvjeti, sve 5, ali kvaka je u povratku 2 mjeseca ranije s porodiljnog. Nakon razmišljanja o ostanku do 3., to mi je nezamislivo, uopće nije opcija, a opet prilika je sjajna i nema šanse da se ponovi.
Da čujem vaša razmišljanja, kako ste preživjele raniji povratak, odnosno kako su mališani preživjeli, da baš ne ispadne da sam odbacila mogućnost prije nego što sam barem razmislila.

Odgovori s citatom
Inače, snašli smo se super, baka čuva, a ja kada dođem s posla provodim sa njom cijelo vrijeme do spavanja i mislim da sad ipak provodim više kvalitetnog vremena nego prije (stalno se mazimo, nosimo, igramo - to prije nismo jer znaš stalno si doma, pa si uvijek misliš stignem samo da još ovo pospremim i tako se još ovo i još ovo pretvori u cijeli dan, a da zapravo ne provedeš sa djetetom 4 sata kvalitetno kao što radim sada). Inače, režije su nam preko 2.000,00 kn, a porodiljna naknada 2.500,00 kn - kužiš, nije neko mozganje, hoćeš-nećeš moraš.
Tada stiže MM i oni se ludiraju dok se ja ne vratim. Čim otvorim vrata, Roko juri prema meni i traži ciku, zagrljaj, pusu, mazi se - ne odvajamo se do odlaska na spavanje.
.
. Ostala bi tri godine doma, pa taman sve propalo. Ali.....još prijedlog nije usvojen na 215 čitanju kod gdina MM-a