Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: KUTAK ZA RITMIKU I PLES- ZAPREŠIĆ

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno KUTAK ZA RITMIKU I PLES- ZAPREŠIĆ

Naišla sam na informaciju da u Zaprešiću postoji nešto što se zove KUTAK ZA RITMIKU I PLES, a ne mogu nigdje naći gdje je taj kutak, radi li se o plesnoj školi ili o nećem drugome, što uopće nude... Zna li tko?

:D

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Moja curka ide na ritmiku u učilište u Zaprešiću ali za taj kutak nisam baš čula :?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Pinta, vidjela sam taj Kutak, izgleda kao da ne radi (možda samo ljetna stanka), a nisam imala vremena pokucati i pitati ...
    Iza one zgrade na Šetnici u kojoj je slasta, ne znam kak se ulica zove. U toj ulici, preko puta, je i ona privatna pedijatrica

Vila avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

poznajem voditeljicu jer sam se i ja bavila plesom. Mogu samo reći da je školovana i ima dugogodišnju praksu u plesu sa djecom predškolske i školske dobi. Plesala je kod naših najboljih plesača. Prijateljica mi je prijavila kćer i rekla je da je jako zadovoljna pristupom i prostorom koji je jako lijepo uređen! Zato cure navalite :D :D za mene je ples divnnnaaaaa stvar, no moja curica će još malo pričekati!!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Koja je najbolja dob za krenuti, odnosno koja je donja granica za upis ? Moja princeza jako voli plesati, imat će za Božić 5 godina, a ove jeseni ćemo doseliti u Zaprešić :D

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

možete krenuti već od tri godine. čak i s malo manje možete probati, pa, ako ide, ide. e. fali dva mjeseca do tri i krenut će s najmanjom grupom u rujnu. voditeljicu osobno (još) ne poznam, ali sve što sam čula od mama je stvarno samo najbolje.

Vila avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

tako je, oni primaju s tri godine najmanje i dijete se može upisati u bilo koje doba godine

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Kejt prvotno napisa
    . e. fali dva mjeseca do tri i krenut će s najmanjom grupom u rujnu.
    Kad imaju tremine?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ponedjeljkom i četvrtkom u 16, 30-17,15, 160 kn / mj
    bilo bi sjajno da idete i vi

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Pa znaš kaj, sad si mi dala mislit.
    Iako iskreno...neznam koliko mi je V za to. Ja bi nju prije na neki sport

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ima možda neki broj telefona i da li je to baš ritmika ili nešto drugo i mi bi išli :D

Vila avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

telefon je 091 502 4547 Ritmika i ples, ma bez brige. Rad je prilagođen određenoj dobi ovisno o grupi s kojom se radi, curice će uživati! :D

neka se ni dečki ne srame, ples je prekrasan način izražavanja i samoostvarivanja za svakog!

javite kako vam je!

sretno :D

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ok, hvala, sutra zovem pa da vidimo što će biti

Kate13 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Vila prvotno napisa
    neka se ni dečki ne srame, ples je prekrasan način izražavanja i samoostvarivanja za svakog!

Vidjela sam letak (cijeli je u roza boji) za taj kutak, na njemu je pisalo: samo za djevojčice...ali ako ti veliš da se mogu i dečki javiti, probat ćemo i mi.

Vila avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

pitaj svakako

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Saznala sam danas da će novi prostor za ples biti u plavoj zgradi (kanadske zgrade) i da će tamo uskoro osvanuti reklamica, a upisi počinju 01.09. i traju do 15.09. svaki dan od 16h do 20h. Mjesečna cifra će biti 180,00 kn.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jučer sam prošetala do novog prostora i vidjela malu reklamicu. Kaže da ima i gimnastiku za odrasle, pa se nadam da će nešto biti i za mamu. Javite se mame ako ste u ovom kutku Ema već vježbale ili je ovo novo ?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •