Draga nemoj brinuti, jer se samo još više mučiš.
Ja sam oba puta rodila na carski.
Prvi put na SD, 10.03. - beba je prvi put dojila 13.03. i uspjeli smo. Malo kasnije, tek oko 5. dana mi je došlo pravo mlijeko do tada kolostrum, a prvih 2 dana je sve bilo jednostavno na stand by (baš tak, niš se nije događalo, nije bilo bebe, pa ni poticaja stvaranju mlijeka).
Drugi put sam rodila u Varaždinu, 30.04. u 4,25 beba je prvi put dojila tj bila na dojci oko 7,15 kad su me probudili iz opće. I taj cijeli dan sam ležala i premještala bebu s lijeve na desnu stranu. Mali se odmah smirio, ja nisam prestravljeno gledala njegovo bljuckanje plodne vode nego sam ga mogla brisuckati, mazila sam ga stalno i bila sam sretna (a prvi put ta prva 2 dana - tuga najveća na svijetu).
Mlijeko mi je došlo 3. dan, do tada je bilo kolostruma. Stalno po malo. Ali to je sasvim dovoljno.
I mene su (i u VŽ) malo probali uplašiti - kao beba je velika 4300, treba mu jer je gladan, ovoiono, pa dajte da ga dohranimo da se vi odmorite (mislim si ja od čega, ležanja?) i tak.. Alimoj sinak je bio okej, zadovoljan koliko to mali mišići mogu biti i ja sam na svaki kmek dala dojku.
Eto, nadam se da sam pomogla.
Bit će sve u redu - sretno