Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: gdje ste radili alergo obradu ?

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno gdje ste radili alergo obradu ?

ja bih trebala s l. ponoviti alergolosku obradu , no bojim se da ne prodjemo ko predlani na srebrnjaku. tamo su nam napravili samo prick test i gotovo. imam prepruku da se napravi sve, dakle i prick i specificni igeovi,a bojim se da ce nas opet ofrlje odbaviti na sreb.
    gdje ste vi radili i sto sve ? moze li se u klaicevoj na uputnicu to napraviti a bez da se narucujem kod nekog doktora , jer ne zelim novog lijecnika vec samo testiranje ali detaljno .

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Na Šalati

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...mi radili u bolnici u puli a pazite-u rijeci smo na čekanju od veljače!!!!!!-zna li netko što je to s listom čekanja u rijeci?????? :?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Na Šalati.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vidis salate se nisam sjetila.. jel mogu samo s uputnicom za testiranje doci ili tamo imate i lijecnike ? kog da zovem da se narucim ?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Nazovi centralu i reci za kaj se trebaš naručiti pa će te spojiti. Pogledam kasnije kod kojeg smo mi bili doktora, pa ti javim.

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj LeeLoo prvotno napisa
    ...mi radili u bolnici u puli a pazite-u rijeci smo na čekanju od veljače!!!!!!-zna li netko što je to s listom čekanja u rijeci?????? :?
    podižem.

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Nama je super nasa dr. pedijatrica alergologica - dr. Klancir u Poliklinici Sabol - je da je privatno, al bih preporucila svakom

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

svud mi kompliciraju. zvala sam lab na svetom duhu, tamo mogu samo s uputnicom obaviti to kaj trebam a bez da idem k nekom doktoru poslije ili prije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •