-
porod u rijeckom rodilistu
evo trebalo mi je skoro god i pol da se odlucim napisati i podjeliti moju pricu sa drugog poroda....20.03.2007, rano ujutro oko 4.30 pocelo me "zavijati"u trbuhu..digla se ja prvi put na wc...drugi put...trci put...mislila ja da me napuhao fazol iz manestre od rucka i da me zato tjera na wc svakih 15 tak min kad ono negdje oko 5.30 nije to fazol nego nesto vise..digla ja cijelu kucu na noge ajmo u rodiliste doslo je vrijeme....mala oce van...i tako smo brzo stgli u rodiliste uz moje trudove koje sam lijepo "propuhala" al su bili sve jaci i jaci...primili me na ctg i vidjeli jake trudove(po njihovom mjerilu) i rekli da ne trebam klistir pošto sam bila toliko puta doma na wcu...stavili me odmah na kobilu ...e da na ctg su rekli muzu da moze samnom jer da sam brzo gotova al on nije bas htjeo al dobro... kad me neki dr pogledao samo je rekao idemo probusit vodenjak i to je to brzo cete biti gotovi...tako je i bilo .. u 6.30 rodila se zdrava lorena rubi sa 3500g i 52 cm... ja super..malo imala treskavicu i kad su mi je uzeli da ju operu pustili su me samu a ja onako treskava od soka tijela...bum tras sa kreveta....kad su me dosli roditelji i muz vidjet poslali su ih na intenzivnu njegu neurologije..moji u soku a kad su me vidjeli plavu izlupanu zavijene glave....da skratim sve je na kraju dobro proslo nakon 6 dana neurologije ....zakljucak....pustili su me samu duze vrijeme na krevetu tik nakon poroda i ja sam im ,,pala........eto toliko
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma