Pošto se bliži datum cijepljenja, zanima me koje ste cijepivo odabrali i zašto?
Pošto dijete moram cijepiti da bi išao u vrtić dvoumim se u vezi cijepiva, zato me zanimaju vaša iskustva i mišljenja zašto mislite da je jedno "bolje" od drugog.
![]()
Pošto se bliži datum cijepljenja, zanima me koje ste cijepivo odabrali i zašto?
Pošto dijete moram cijepiti da bi išao u vrtić dvoumim se u vezi cijepiva, zato me zanimaju vaša iskustva i mišljenja zašto mislite da je jedno "bolje" od drugog.
![]()
Ova varijanta "nijedno" mi je sasvim OK. Čak i kod bacanja novčića postoji vjerojatnost neutralnog rezultata.
čitala sam onu knjigu Cijepljenje-vodiža za roditelje
i skužila sam da ozbiljnije komplikacije od cjepljenja su nastupila kombiniranje 3 cjepiva u jedno
što je logično, naime, djedtetov imunosustav napadaju istovremeno 3 teške bolesti
prednost dajem jednovaletnom cjepljenju
glasala za MoPaRu...
iako mi je dijete alergično na jaja...
zašto? iskreno, ni sama nisam znala kaj bi mi bilo najpametnije a pedijatrica me uspjela uvjeriti i na kraju smo ipak uzeli MoPaRu... :/
Slažem se da je ova varijanta sasvim ok, ali nemam taj luksuz izbora jer mi dijete mora ići u vrtić.Davor prvotno napisa
Što čovjek više razmišlja to je odluka teža.
Prvo sam mislila Priorix jer ipak nema nuspojava u tolikom omjeru, ali onda opet MoPaRu je na tržištu već 30 godina i o njemu se zna mnogo više, ali su i nuspojave češće...