Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Baci se - Faza ili da se zabrinem

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno Baci se - Faza ili da se zabrinem

Evo već zadnjih par tjedana moja cura bilo da je na nogicama, bilo da sjedi čim osjeti oslonac iza leđa, potpuno i bez ikakvog straha smo se baci unatrag. Jednostavno kao da uživa u tome. Do sad se na sreću nije ozljedila ali bojim se jer ona ne zna kakav oslonac ima iza sebe.
    Šta učiniti da to spriječim?

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno Re: Baci se - Faza ili da se zabrinem

Citiraj anđelina prvotno napisa
    Evo već zadnjih par tjedana moja cura bilo da je na nogicama, bilo da sjedi čim osjeti oslonac iza leđa, potpuno i bez ikakvog straha smo se baci unatrag. Jednostavno kao da uživa u tome. Do sad se na sreću nije ozljedila ali bojim se jer ona ne zna kakav oslonac ima iza sebe.
    Šta učiniti da to spriječim?
    Haj i moj ti je takav a ima 10 mj. obožava se bacakati i ja se nadam da je samo faza jer mrzim kada to radi...pozzz

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mislim da naprosto uzivaju u tome. a nas prestravljni izraz lica ih jos vise zabavlja

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa
    mislim da naprosto uzivaju u tome. a nas prestravljni izraz lica ih jos vise zabavlja
    U potpunosti se slažem

aleksandra avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Moja E. sjedi,sjedi,nasmije se i baci se na leda.Strasno je to veseli i uziva kada to uradi,a ja crknem od straha.

adonisa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

i moj malac je prije par dana skužio bacanje i sad uživa u tome - bilo da sjedi ili stoji držeći se za nešto - samo se pusti, tresne na leđa i smije se tome. Meni to također nije zabavno :/

pink avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

I moj to radi ali samo na krevetu ili kad je nekome u naručju. Strahovala sam da će se bacati i kad je na podu pa sam ga jedno vrijeme izbjegavala stavljati na pod. Kako sam skužila da to nema smisla ipak sam ga stavila i na pad i gle, nije se ni jednom bacio na podu. Ma pametni su oni

pink avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

pad = pod

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ja postavim pitanje i odem na more, hvala cure na odgovorima, znači bit će da je faza, evo i nakon petnaestak dana isto to radi ali malo rjeđe.

pink imam osjećaj da si u pravu što se tiče ovog da oni znaju gdje i kada se mogu baciti. Da, da pametni su oni.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

moja radi sasvim drugačije, nakon što je par puta pala počela se oprezno spuštati na guzu i vježbati ustajanje samo na mekanom, na krevetu ili kauču.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •