-
Trudnoća sa oženjenim muškarcem?!
Nemam pojma jesam li temu otvorila na pravom mjestu, no ako nisam molim administratorice da premjeste
Ukratko ću ispričati priču, pa molim za vaše komentare i mišljenja.
Moja vjenčana kuma trudna je sa oženjenim muškarcem, ocem dvoje djece. Ona je slobodna, hm... ustvari u vezi je sa njim. U vrijeme dok su počeli "zabavljati se", ja sam već bila u braku sa MM. Nikada nismo upoznali dotičnog gospodina, a sa njom se viđamo povremeno.
Imala sam teških razdoblja u svom životu i ona je uvijek bila tu, dakle samnom i pored mene. Samnom je oplakala moj spontani, radovala se mojoj novoj trudnoći. I sada, kada je ona trudna nastao je problem
Htjela bi se zajedno sa njom radovati, ali cure moje- ja ne mogu. Nemam je volje ni nazvati, niti me zanima. Želim joj svu sreću ovoga svijeta, naravno isto želim i bebici, ali to je sve.
Ne opravdavam i ne podržavam preljub, prevaru ili kako god hoćete. Ja sam na strani njegove djece i njegove zakonite žene, iako ih ni ne poznajem. Njeni postupci za mene su nepromišljene i nezrele gluposti iz kojih će se nasreću ili nažalost razviti jedan novi život. Njoj je to sve dobra zabava i dobra igra :shock:
Baš je briga za njegovu djecu, baš je briga za njegovu ženu, baš je briga..... ma za sve.
Ja sam izabrala drugačiji put od nje, udala sam se, zatrudnila, rodit ću- sve nekako "po redu i rasporedu", nisam krala tuđe očeve i muževe i jednostavno ne mogu opravdavati drugačije događaje.
Da se razumijemo, ja ne osuđujem ni nju ni njega, niti bilo koga drugog tko učini isto. Svatko zna svoje i ima pravo na izbor. Samo ja ne mogu i ne želim sudjelovati u takvim pričama.
Moj problem je što se osjećam jadno i prljavo ako me razumijete. Kada sam ja bila u komi, ona je bila samnom, kada sam ja bila sretna- ona se je radovala samnom. Sada- ona je sretna- a ja se ne radujem sa njom.
Žao mi je
jako jako jako...
Eto, nabubala sam priču zbrda zdola, srce mi tuče ko ludo dok ovo pišem, samo što ne zaplačem. Nadam se da ćete razumjeti što sam htjela reći, bit priče je ovo boldano.
Kako bi vi postupile da ste na mom mjestu?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma