Stranica 3 od 6 PrviPrvi 12345 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 271

Tema: Trudnoća sa oženjenim muškarcem?!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Već sam napisala da znam kako ću riješiti stvar sa svojom kumom, no i dalje postoji interes za ovu temu- pa da je proširim pitanjima-

što biste mislile o mojoj kumi da čeka bebu sa npr. vašim mužem i što biste mislile o njenoj najboljoj prijateljici koja je podržava u svim postupcima?

Zar bi obje bile proglašene k.... ili, možda jedna ili ni jedna? Biste li razapinjale samo svog muža ili i ljubavnicu?

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj rena7 prvotno napisa
    što biste mislile o mojoj kumi da čeka bebu sa npr. vašim mužem i što biste mislile o njenoj najboljoj prijateljici koja je podržava u svim postupcima?
    Ovo mijenjanje percepcije uopće nema smisla.
    Ali kad već pitaš ja bih razapela njega i uzela mu svaku kunu i još bi mu našla načina za zagorčati život (osvetoljubiva ku.ka, šta mogu ), a za nju i njenu frendicu bi mi se živo fučkalo.
    Ali ja tebe uopće ne razumijem. Čega se ti bojiš, da ne budeš u očima javnosti "strpana u isti koš" sa njom?
    Đizus ženo, tvoja frendica čeka dijete, pa da ga i sa lokalnim svećenikom čeka to uopće nije važno. Dobit će bebu, ponudi joj robicu koju su tvoji prerasli, uputi ju na rodine stranice da se informira o trudnoći..., a kako će ona to s ocem riješiti to je njezina stvar.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

DA je baba muško zvala bi se Duško.

Njega bih najvjerojatnije gađala sa svim što bi mi došlo pod ruku, a nje bi mi bilo žao....naravno terbalo bi mi određeno vrijeme da mi se emocije umire, no , iskreno, uvijek nih na njega bila ljuća nego na nju.

A o njenim prijateljicama ne bih ni mislila jer su njene , a ne moje

Da ih moja prijateljica podržava, e onda bi ta prijateljica bila bivša prijateljica.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ne bih se ja bavila razmišljanjima o tvojoj kumi, a posebno o njenoj prijateljici koja ju podržava, već bi me mučile posve neke druge stvari, a jedna je od njih: kada smo se tako grubo razišli, ja i MM i što je do toga dovelo. Vjerojatno bi me jako mučilo pitanje zašto je on za tim imao potrebu i sigurno se ne bih smirila dok ne bih pronašla odgovor na to pitanje. Vjerujem da bih, kroz te odgovore, podosta saznala i o sebi, a čega možda nisam bila svjesna.

Znaš, teško mi je o tome govoriti ljudima koji me ne poznaju jer sam ti ja osoba koja nikada nije rekla: meni bi to napravio prvi i zadnji puta, i sigurno bih smogla snage (ako bi i on to želio) razgovarati i raditi na našem ponovnom zbližavanju i jednom novom braku.
    Možda će netko za mene sada reći da nemam dovoljno samopoštovanja, kada mogu prijeći preko takve stvari (a možda i ne bih mogla? tko zna kakve bi okolnosti bile i koliko bi naša veza uopće funkcionirala do tada, je li to višegodišnja ljubavnica, je li to samo flert, bla, bla... ali najvažnije je da ja tu pomisao ne odbijam u startu) ali ja i na tom polju samo pokušavam funkcionirati kao i inače na svakom drugom: nema čovjeka koji ne griješi, nema čovjeka koji ne zaslužuje još jednu priliku, nema obitelji koja želi biti zajedno i koju ne vrijedi očuvati.

Gledaj, priznajem da bih, kada bi sve to skupa prošlo, pa kroz neko vrijeme, razmišljala o Njoj kakva je, čime ga je osvojila, o čemu su razgovarali, je li joj tepao , vjerujem da bi dio terapije bio i da njega tu i tamo pitam o njoj, na što zasigurno imam pravo ako mi pomaže zalječiti rane.

A da bi sve to skupa bilo glatko i bezbolno kako se u ovom mom postu čini - ne zavaravam se da bi!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

prvo bih dobila slom živaca i u afektu muža zatukla sikirom...

možemo mi reć šta oćemo ali činjenica je da nitko sebe ne poznaje dovoljno da bi rekao ja bih to i to... ali mislim da su obe mare u pravu - pitala bih se di je pošlo krivo između nas...

a selo bi pričalo o kurvi preljubnici i glupačama koje su uz nju ... i nakon tri dana selo bi prešlo na novo čudo....

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

nemam nikakve dvojbe - podrzala bi svoju prijateljicu u takvoj situaciji.
    i ne bih ju sudila, otkuda meni uopce pravo suditi nju ili tog covjeka!?

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj štrigica prvotno napisa
    prvo bih dobila slom živaca i u afektu muža zatukla sikirom...
    Znam da se šališ, ali ja mislim da bih ja bila toliko ožalošćena tom viješću, da bi mi prvi poriv bio dostojanstveno se udaljiti i ne počastiti ga niti pogledom, a kamoli glasom. Ma, ni sjekirom ga ne bih dotakla , jer u tom trenu ne bih mogla misliti na išta drugo do: nisam mu bila dovoljna, nisam mu bila dovoljna, nije me ni vrijedan, nije me ni vrijedan...

Nakon par mjeseci, valjda bi ipak uslijedio neki razgovor

Svejedno mislim da nema žene kojoj bi muževa prijevara bila totalni, ali ono totalni šok. Neke stvari joj ipak prethode, pa se i da naslutiti. Vjerujem da ni jedna nije toliko slijepa pored svojih očiju.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja ne virujem da bi se uspila dostojanstveno udaljit... mislim da bih puno plakala i bila bi slomljena...
    ali kao što rekoh - to su situacije za koje baš ne moš imat pojma kako bi reagira... ovako u teoriji sve je to dobro ali kad se desi sve je moguće..
    mislite li da je iti jedna (žena ili muškarac) za sebe mislija je ja ću svoju/svoga ubit ako me privari (mislim doslovno ubit a ne fraza )... a opet se to događa i ja virujen da se događa u afektu... to su užasne situacije...

kako bi volila reagirat - AdioMare onako kako si ti napisala... s razumijevanjem, poštovanjem, razgovorom...

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

mislite li da je iti jedna (žena ili muškarac) za sebe mislija je ja ću svoju/svoga ubit ako me privari (mislim doslovno ubit a ne fraza )...
    ajme šta sam ovo samlila... ni samu sebe ne razumin...

znači mislite li da je itko tko je ubija ženu /muža zbog prevare ikad prije ubojstva pomislija- ja ću je/ga ubit ako mi to napravi i da je to stvarno mislila /mislija ....

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Već sam napisala da znam kako ću riješiti stvar sa svojom kumom, no i dalje postoji interes za ovu temu- pa da je proširim pitanjima-

Zar bi obje bile proglašene k.... ili, možda jedna ili ni jedna? Biste li razapinjale samo svog muža ili i ljubavnicu?
    Definitivno bih pi**ila prvenstveno na muža. Premda mislim da sam jako neljubomorna po karakteru i zapravo mi je teško zamisliti kako bih reagirala. Ali prilično sam sigurna da prema njegovoj ljubavnici ne bih imala nekakvih negativnih osjećaja (možda eventualno kad bi to bila neka moja frendica u koju imam povjerenja...). A pogotovo ne prema njenoj prijateljici koja joj pomaže. U to sam sasvim sigurna. Ali ja sam možda malo izniman slučaj.

Jednom smo imali slučaj da smo ljetovali odvojeno (još nismo bili oženjeni niti smo imali djece) i on se skompao s nekom njemicom, nekakav flert je bio u pitanju, ali ne i veza, i on je to meni sve lijepo prepričao. I slike mi pokazao . Još su se mejlali poslije . Meni je to bilo slatko, skoro mi je bila i ona simpatična makar je ne poznam, da li zato što joj se on svidio... ne znam. Čudila me vlastita reakcija. Premda je slučaj ipak jako različit od ovoga tvoje kume. I uostalom i ja sam bila na ljetovanju...

Čini mi se da se brineš oko toga što će reći selo na to što se družiš s njom, možda i više nego što te brine sama moralnost njezinog postupka. To bi mogao biti i odgovor na pitanje zašto te više smeta njezina trudnoća nego sama veza. (Oprosti na iskrenosti, ali eto na forumu smo )

Dakle što će reći selo? Oni zatucani reći će ono čega se bojiš. Oni otvorenog uma složit će se sa mnom (eh, što si laskam... ) Na žalost vjerojatno će oni prvi biti i bezobrazniji i glasniji. Ja ti savjetujem da postupiš po savjesti. Ne možemo živjeti život prema tome što nam drugi govore.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

E sad ,ovo je tema koja je jako interesantna i evo ja ću javno napisati, ja sam oprostila .

Dobro, nije bilo trudnoće.

Ali sam oprostila.

No, najprije sam ga gađala vazom. Nisam ga pogodila. Jer nisam jasno vidjela od suza.

Sve je to život.......

a sad idem dalje kuhat, upravo sam spalila krušne mrvice i sj.... rajnglu...

ne opterećujte se sitnicama, uiživajte u životu dok ste još tu

U zdravlje !

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ma tko kaže da bih ja reagirala s razumijevanjem, poštovanjem, itd? :shock:
    Ja samo kažem da u velikom dijelu postoji realna mogućnost da se naš brak nakon toga održi i da ja MM oprostim nevjeru. Nisam od onih koji kategorično tvrde da ne bi nikada, samo to.

Što se tiče plakanja, ja plačem i za manje stvari od te, naravno da bih plakala, možda i histerično, ali sada mislim (znaš ono iz ljubića ) da bi ga više zaboljelo (ako bi me volio još, uopće i ako je bio "samo" flert) da ga izignoriram - vidiš da ipak kujem žešću osvetu.
    Njemu bih olakšala da ga zveknem, pokazala bih mu bar neku reakciju.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

potpis na adiomare...

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

:shock:
    mare divim ti se...

ali ako jesi to onda valjda znači da je oprost zaslužio ...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

je, svi smo zaslužili da nam se ponekad oproste neke stvari.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    , i sigurno bih smogla snage (ako bi i on to želio) razgovarati i raditi na našem ponovnom zbližavanju i jednom novom braku.
    ...
    ali najvažnije je da ja tu pomisao ne odbijam u startu) ali ja i na tom polju samo pokušavam funkcionirati kao i inače na svakom drugom: nema čovjeka koji ne griješi, nema čovjeka koji ne zaslužuje još jednu priliku, nema obitelji koja želi biti zajedno i koju ne vrijedi očuvati.

A da bi sve to skupa bilo glatko i bezbolno kako se u ovom mom postu čini - ne zavaravam se da bi!
    nakon nekog vremena i mu dala šansu da objasni što znači da bi poštovala njega i imala dovoljno razumijevanja za pružit mu šansu...
    ja bi tako nekad volila da sam takva (ne samo u ovom slučaju nego inače)....

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jedino zbog čega mogu tvrditi da bi naš brak završio tog trena je to što znam da ne bih mogla živjeti s njim i osjećajem konstantne povrijeđenosti. Sumnja bi me grizla zauvijek, svaka piva s frendovima bi bila podvrgnuta detaljnom ispitivanju... ne bih mogla tako živjeti.
    A i sama činjenica da me ne voli onako kako sam mislila da me voli...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

AdioMare možeš li me zastupati u ovoj temi

Potpuno se slažem sa tobom, potupuno. Ti pišeš ono što ja mislim. Pismeno se bolje izražavaš od mene, skidam kapu

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja bi tako nekad volila da sam takva (ne samo u ovom slučaju nego inače)....
    Ah, žao mi je, ali moram te razočarati
    To što bih ja njemu oprostila, ne bi bilo zato što je on to zaslužio, već zato što ga ja smatram vrijednim toga (meni je dovoljno vrijedan, ako bi bio, naravno) i tu se može vrlo lako izvući sljedeći zaključak: razlog bi mi bio vrlo sebičan u tom slučaju.
    Ostali slučajevi su priča za sebe.

Rena, možda bi i mogla, ali pišući ovo palo mi je na pamet da mi i nije nevažna činjenica što MM ne zna moj nick na forumu.
    Unatoč fleksibilnosti koju sam pokazala, za svaki slučaj mu ovdje poručujem da mu je bolje da mi ne ispituje granice!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

auf, koja tema... biste li pomislile vratiti istom mjerom?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne, jer je to jako glupo, ići iz bijesa spavati sa nekim, neš ti riješavanja problema

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

auf, koja tema... biste li pomislile vratiti istom mjerom?
    teško... od takvog seksa vjerojatno bi misamo bilo gore. Možda ako bi me uhvatila pomisao - gle on se tamo trošio a ovdje suša...

a zbilja teško mi je reći. Možda bih jedino imala slabije kočnice kad bih se ja našla u situaciji da me netko privlači. U smislu što bih se ja sad štedjela. Ali ne baš da bih sad išla tražiti nekog da izjednačim rezultat.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

nisam mislila bi li netko rješavao probleme na taj način nego je pitanje jel mislite da bi vam bijes pomračio um dovoljno da razmišljate o takvim i inim sličnim rješenjima (ubojstvo, kastracija i sl.)... pitam jer sam zapamtila slučaj kastracije iz novina, a ovo vraćenje istom mjerom - znam par slučajeva (doduše ne bračnih parova) ˝izleta nakon izleta˝...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Emocije ti se uzburkaju, ali ako im pustiš da izađu van, onda se i smire i počneš racionalno razmišljati....

Sve je to za ljude, cure moje....

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj evita prvotno napisa
    Valjda će jednom shvatiti kako je uništila jedan brak i živote te dječice i žene!

Hm.... prava rečenica Evita, slažem se
    Vrlo kriva rečenica.
    Da nije bila ona, bila bi neka druga.
    I ona je kriva po meni, a ne samo on, jako dobro je znala u što se upušta, znala je da on ima ženu i djecu, i nije neka druga nego je baš ona, sama je to izabrala i sada je to njen problem a ne neke druge.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Neka se nitko ne uvrijedi, ali ne bi ni ona baš bila pošteđena, imam jako nisko mišljenje o takvima i mogu reći da su obične d....! Nije ona ništ ni jadna ni za žaliti ju. Šta se imaš petljati s čovjekom koji ima ženu i djecu? I da te onda još netko i žali.

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Žene, vaši muževi nisu vaše vlasništvo, prsten nije zatvorenička kugla a vjenčani list nije posjednovni. Mislim da je prvenstveno zbog nas samih opasno razmišljati na takav način.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Maja prvotno napisa
    Žene, vaši muževi nisu vaše vlasništvo, prsten nije zatvorenička kugla a vjenčani list nije posjednovni. Mislim da je prvenstveno zbog nas samih opasno razmišljati na takav način.
    Maja, jako lijepo receno.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

A što je dano obećanje na vjenčanju?

Ja rekoh i nažalost porekoh

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ludom radovanje?

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A što je dano obećanje na vjenčanju?
    To je obećanje dano iz srca, dano u trenutku. A ljudi se mijenjaju, nažalost ili na sreću. Nitko vam ne može garantirati vječnu ljubav. Zašto se obećanja ljubavi ili vjernosti krše? Zato jer ih daje jedna osoba, a trebala bi ih održati neka druga. Ne ide to..

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ako se mm zarotira gledajući u neku imam običaj reć da ako se oženija nije oslipija ali mi svejedno ono malo zeleno čudovište počne grist želudac...
    k vragu dobit ću gastritis od njega

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nisam mislila bi li netko rješavao probleme na taj način nego je pitanje jel mislite da bi vam bijes pomračio um dovoljno da razmišljate o takvim i inim sličnim rješenjima (ubojstvo, kastracija i sl.)... pitam jer sam zapamtila slučaj kastracije iz novina, a ovo vraćenje istom mjerom - znam par slučajeva (doduše ne bračnih parova) ˝izleta nakon izleta˝...
    ne, nikad.
    Obećanje dano na vjenčanju... čujte, gledajmo realno, nitko takvo nešto ne može sa sigurnošću obećati.

Mene osobno (ali rekoh već da sam vjerojatno poseban slučaj) više vrijeđa kad se na mene digne glas, ili kad me muž zanemaruje zbog kompjutora. Istina, ovo drugo (koliko znam) još nisam iskusila. Ako se on recimo zaljubi u drugu ženu a prema meni postupi fer koliko se to može u datoj situaciji, ja mu želim svu sreću svijeta. To su stvari koje se događaju. I on kako je rečeno nije moje vlasništvo.

Istina, možda to govorim jer si zbilja ne mogu tako nešto predočiti, mm-u sam i ja previše

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    sama je to izabrala i sada je to njen problem a ne neke druge.
    Pa ona ništa ni ne traži, koliko sam ja shvatila, niti od tebe, niti od mene. :?
    To što očekuje podršku od svoje frendice je nešto drugo. A da si joj ti frendica, vjerujem da te ne bi ništa ni tražila, poznavajući te.

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

AdioMare stvarno lijepo pises

maria71, cestitam! 8)

Jedino u sto sam potpuno sigurna je da k****m ne bih nikad nikog ozbiljno nazvala. Etiketiranje mi donosi samo zlo, pa se ni u tom slucaju ne bih tome izlagala (osim mozda u afektu).

Rena7, pogledaj stvar s ove perspektive:

Ne podrzavas preljub i zelis aktivno zivjeti svoj stav. To radis tako da sama ne radis preljub, a ne tako da napustas prijateljicu koja je zatrudnila u preljubu.
    Osim sto zelis zivjeti svoj stav, u tebi postoji potreba i da ga prenosis na druge (to sam zakljucila po tvojim dosadasnjim postovima) i to je potpuno ok i razumljivo. Ukoliko u ovoj situaciji napustis svoju prijateljicu, mozda ces joj dati razlog da zakljuci da nisi ostala prijatelj u trenutku kad te trebala i da u smece baci i tebe i tvoje stavove o preljubu. (Moze se dogoditi da joj tvoj odlazak potakne osjecaj krivnje, ali mislim da krivnja nije nesto pozitvno sto nas moze istinski promijeniti). Ako ostanes uz nju i jasno joj das do znanja da ne podrzavas to sto je napravila, ali ostajes vjerni prijatelj i podrska u svemu sto je ispred nje (to dvoje NIJE nespojivo!), dovest ces se u priliku da joj mozda pomognes da spozna (i eventualno istinski usvoji) razloge tvog stava o preljubu...

Kratko receno: ostajanjem uz nju, pomazes u prakticnom smislu i njoj i svome stavu!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    sama je to izabrala i sada je to njen problem a ne neke druge.
    Pa ona ništa ni ne traži, koliko sam ja shvatila, niti od tebe, niti od mene. :?
    To što očekuje podršku od svoje frendice je nešto drugo. A da si joj ti frendica, vjerujem da te ne bi ništa ni tražila, poznavajući te.
    Ma ne ogovirm sad tu za podršku ili nešto, već je netko napisao da nju treba žaliti, tako nešto. Govorim općenito o takvim ženama, a ne o tome da li će joj frendica dati podršku ili ne.
    A ovo što sam napisala da je to njen problem a ne neke druge se odnosio na ono što je netko napisao, da nije ona bila s tim tipom i s njom varao ženu da bi si on već neku drugu našao... Nađem pa citiram.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Maja prvotno napisa
    Pa ako se želi da prostiš trošiti okolo i ako misli da mu to treba neka se lijepo razvede, jer ja to tolerirati ne želim.

I ne mogu sad reći što bi točno bilo da se to dogodi, razmišljam poput AdioMare, ali i to bi vrijedilo samo za jednom.
    A i ako se zaljubio ili nešto, opet neka se prvo razvede pa neka radi što hoće. Dok smo pod istim krovom, djelimo sve, ne dolazi u obzir tak nekaj.

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Iščitah sve i sad se pitam: kakvo je to prijateljstvo u kojem se uglavnom pitaš (bar meni tako djeluje iz napisanog) što će "selo" reći o tebi jer pružaš podršku prijateljici i njenoj bebi koja nije u jednom dijelu života donijela dobre odluke?!
    Začuđuje me dvostrukost mjerila: prijateljica sam kad je sve u redu, a kad postane društveno upitno, onda sam u troumici.
    Da ne ispadne da te kritiziram, mislim da je za pohvalu što si uopće iznjela svoj stav ovdje i tražila stavove drugih jer to je znaka spremnosti na možebitnu promjenu razmišljanja.
    Nekoliko cura je već istaklo više puta poentu s kojom se u potpunosti slažem: ovdje nije bitno pitanje prevare, već tvoja spremnost da budeš uz prijateljicu i njenu bebicu, makar ti se ne sviđale okolnosti koje su dovele do same trudnoće.

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ovak; Da sam ti tj. da je ona moja prijateljica,pružila bi joj maksimalnu podršku i ne bih joj prigovarala zašto je s njime bila i sl.

Da sam pak žena od dotičnog gospodina,tvoju prijateljicu bih smatrala jeftinom kurvom,otimačicom muževa,nemoralnom osobom,uništavateljicom brakova,osobom bez mozga i pameti i najgorom neprijateljicom koja mi je uništila život-meni i mojoj djeci.

U svakom slučaju tebe ne bih okrivila niti proglasila k.....,jer je od tebe normalno da joj pomogneš budući da ti je prijateljica.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da sam pak žena od dotičnog gospodina,tvoju prijateljicu bih smatrala jeftinom kurvom,otimačicom muževa,nemoralnom osobom,uništavateljicom brakova,osobom bez mozga i pameti i najgorom neprijateljicom koja mi je uništila život-meni i mojoj djeci.
    :?

da si ti žena od dotičnog "gospodina" meni bi bilo savršeno jasno zašto je otišao drugoj.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...tvoju prijateljicu bih smatrala...
    A muža?

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa

da si ti žena od dotičnog "gospodina" meni bi bilo savršeno jasno zašto je otišao drugoj.
    Potpis!

A ne bi se zapitala jel možda imaš sama kakvog udjela u tome, jesi li ti možda zajedno sa svojim mužem uništila svoj život i brak, a ne ona.
    O svašta, svašta, svašta, meni je prestrašno ovakvo razmišljanje :/

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

neprijateljicom koja mi je uništila život-meni i mojoj djeci.
    Jel ti i inače, u životu, za svoje probleme okrivljuješ druge?

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

A da je tvoj muž gospodični napravio bebu i da te ne poštuje već vara s drugima,ti bi gospodičnu smatrala anđelom koji ti je uljepšao život ili nevinom djevojčicom koja nije ništa kriva?! :shock:

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    E sad ,ovo je tema koja je jako interesantna i evo ja ću javno napisati, ja sam oprostila .

Dobro, nije bilo trudnoće.

Ali sam oprostila.

No, najprije sam ga gađala vazom. Nisam ga pogodila. Jer nisam jasno vidjela od suza.

Sve je to život.......

a sad idem dalje kuhat, upravo sam spalila krušne mrvice i sj.... rajnglu...

ne opterećujte se sitnicama, uiživajte u životu dok ste još tu

U zdravlje !
    Svaka čast na ovom postu, kad bi bilo manje licemjerja na ovakvim topicima možda bi žena ženi bila manji neprijatelj.

I vjerujem da bi i ja kao i ti oprostila, a vjerujem da bi i vaza radila.

I debelo se slažem, sve je to za ljude i sve se to dešava samo ljudi kriju da nebudu osuđivani.
    Muškarci i žene varaju, puno češće nego se zna i sve one floskule o tome kako "ja nikad nebi" ili "moj muž nikad ne bi" su za malu djecu.

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ok,postoji mogučnost da je i ta žena kriva (od dotičnog),onda ovo moje gore napisano ne važi.
    Uzela sam u obzir da nije kriva i napisala ovo......

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa
    A muža?
    svecem uz citat

strijele močne ljubavi pomračile mi um
    dah usne vrele višnje nagonile na blud

bez milosti me kurva nasukala na sprud

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

A da je tvoj muž gospodični napravio bebu i da te ne poštuje već vara s drugima,ti bi gospodičnu smatrala anđelom koji ti je uljepšao život ili nevinom djevojčicom koja nije ništa kriva?! :shock:
    Sigrino joj ne bih postala najbolja frendica, ali ju zasigurno ne bi krivila za svoje probleme koje sam vjerojatno djelomično i sama skrivila.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

sorie pozdravi muža

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa
    A muža?
    Muža više ne bih smatrala mužem.

Stranica 3 od 6 PrviPrvi 12345 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova