Definitivno bih pi**ila prvenstveno na muža. Premda mislim da sam jako neljubomorna po karakteru i zapravo mi je teško zamisliti kako bih reagirala. Ali prilično sam sigurna da prema njegovoj ljubavnici ne bih imala nekakvih negativnih osjećaja (možda eventualno kad bi to bila neka moja frendica u koju imam povjerenja...). A pogotovo ne prema njenoj prijateljici koja joj pomaže. U to sam sasvim sigurna. Ali ja sam možda malo izniman slučaj.rena7 prvotno napisa
Jednom smo imali slučaj da smo ljetovali odvojeno (još nismo bili oženjeni niti smo imali djece) i on se skompao s nekom njemicom, nekakav flert je bio u pitanju, ali ne i veza, i on je to meni sve lijepo prepričao. I slike mi pokazao. Još su se mejlali poslije
. Meni je to bilo slatko, skoro mi je bila i ona simpatična makar je ne poznam, da li zato što joj se on svidio... ne znam. Čudila me vlastita reakcija. Premda je slučaj ipak jako različit od ovoga tvoje kume. I uostalom i ja sam bila na ljetovanju...
![]()
Čini mi se da se brineš oko toga što će reći selo na to što se družiš s njom, možda i više nego što te brine sama moralnost njezinog postupka. To bi mogao biti i odgovor na pitanje zašto te više smeta njezina trudnoća nego sama veza. (Oprosti na iskrenosti, ali eto na forumu smo)
Dakle što će reći selo? Oni zatucani reći će ono čega se bojiš. Oni otvorenog uma složit će se sa mnom (eh, što si laskam...) Na žalost vjerojatno će oni prvi biti i bezobrazniji i glasniji. Ja ti savjetujem da postupiš po savjesti. Ne možemo živjeti život prema tome što nam drugi govore.

. Još su se mejlali poslije
. Meni je to bilo slatko, skoro mi je bila i ona simpatična makar je ne poznam, da li zato što joj se on svidio... ne znam. Čudila me vlastita reakcija. Premda je slučaj ipak jako različit od ovoga tvoje kume. I uostalom i ja sam bila na ljetovanju...
) Na žalost vjerojatno će oni prvi biti i bezobrazniji i glasniji. Ja ti savjetujem da postupiš po savjesti. Ne možemo živjeti život prema tome što nam drugi govore.
Odgovori s citatom