Ne znam koliko je ok spočitavati joj i vršiti pritisak na renu7 samo zato jer misli tako kako misli. Ima već dugo vremena kako je otvoren topic i pretresle su se sve moguće opcije. Možda je žena promijenila mišljenje, izmijenila, ako ga je i zadržala, tko ju može osuditi?
Mislim da bi bilo fer ostaviti ju na miru i referirati se na sve moguće bračne trokute, ako se baš ima želje i volje, rena je dobila odgovor na svoje pitanje. Najbolji su mi topici izvađeni iz naftalina u kojima daješ savjet osobi koja ga je tražila prošle godine. Ipak treba obratiti pažnju da nije slučajno istekao rok.
![]()
Inače,
U jednom trenutku raspoloženja, ovo bih potpisala, a već u drugom... nisam sigurna.A za muškarca se bome ne bih borila, ak si dozvoli da mi ga netko otme onda se za njega niti ne isplati boriti.
Zašto se ne "boriti" za osobu ako ti je do nje i do braka stalo, na stranu prvotni šok i povrijeđenost? Slično je kod parfemskih nota, čini mi se da ona prva ne odaje konačni miris. Doduše, kod nekog osjećaj povrijeđenosti potopi svu ljubav, a velika ljubav će se kad-tad iskristalizirati i opet, ako postoji. Pitanje je koliko smo fleksibilni. Možda čak i razumni?
Mudra žena zna i osjeća kada se za nešto isplati (treba i moguće je) boriti, a kada ne. Treba samo željeti.

, ako se baš ima želje i volje, rena je dobila odgovor na svoje pitanje. Najbolji su mi topici izvađeni iz naftalina u kojima daješ savjet osobi koja ga je tražila prošle godine. Ipak treba obratiti pažnju da nije slučajno istekao rok.
Odgovori s citatom