Ne znam koliko je ok spočitavati joj i vršiti pritisak na renu7 samo zato jer misli tako kako misli. Ima već dugo vremena kako je otvoren topic i pretresle su se sve moguće opcije. Možda je žena promijenila mišljenje, izmijenila, ako ga je i zadržala, tko ju može osuditi?
Mislim da bi bilo fer ostaviti ju na miru i referirati se na sve moguće bračne trokute , ako se baš ima želje i volje, rena je dobila odgovor na svoje pitanje. Najbolji su mi topici izvađeni iz naftalina u kojima daješ savjet osobi koja ga je tražila prošle godine. Ipak treba obratiti pažnju da nije slučajno istekao rok.

Inače,
A za muškarca se bome ne bih borila, ak si dozvoli da mi ga netko otme onda se za njega niti ne isplati boriti.
U jednom trenutku raspoloženja, ovo bih potpisala, a već u drugom... nisam sigurna.
Zašto se ne "boriti" za osobu ako ti je do nje i do braka stalo, na stranu prvotni šok i povrijeđenost? Slično je kod parfemskih nota, čini mi se da ona prva ne odaje konačni miris. Doduše, kod nekog osjećaj povrijeđenosti potopi svu ljubav, a velika ljubav će se kad-tad iskristalizirati i opet, ako postoji. Pitanje je koliko smo fleksibilni. Možda čak i razumni?
Mudra žena zna i osjeća kada se za nešto isplati (treba i moguće je) boriti, a kada ne. Treba samo željeti.