Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 158 od 158

Tema: Što se dešava.....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dragi, nisam te vrijeđala, vjeruj, bilo bi to puuuno sočnije, baš onako kako ovakve dame koje ti trpaš u neke svoje ladice, ma što ti to značilo, znaju! JA sam ti dušo samo rekla da si malkicu dosadan...ajde si lijepo nađi nekog, očito nisi duuugo!
    Pusa

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    Meni je samo žao što nekog tako finog i nekonfliktnog poput naše Joe, ti i tvoji PPovci stavljate u isti koš samnom
    ah, stvarno za proplakat od "smijeha"!

meni je samo žao što mnoge rječite, nekonfliktne osobe, koje itekako imaju štošta pametno za reći i od kojih bi mnogo bilo savjetodavne koristi na ovom mjestu, ostaju nažalost u pozadini ovih hajdučkih napada, besmislenih osobnih rasprava i svađa, ne želeći se uopće spuštati na razinu takvih nekulturnih prepucavanja, odavno prerasli takve pristupe u komunikaciji, pa radije ostaju u sjeni razmjenjujući mišljenja i stavove privatnim debatama...

vidiš, toga je meni žao!

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Tata! prvotno napisa
    meni je samo žao što mnoge rječite, nekonfliktne osobe, koje itekako imaju štošta pametno za reći i od kojih bi mnogo bilo savjetodavne koristi na ovom mjestu, ostaju nažalost u pozadini ovih hajdučkih napada, besmislenih osobnih rasprava i svađa, ne želeći se uopće spuštati na razinu takvih nekulturnih prepucavanja, odavno prerasli takve pristupe u komunikaciji, pa radije ostaju u sjeni razmjenjujući mišljenja i stavove privatnim debatama...
    Sve 5, ali ne ubrajas valjda sebe tu?

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja znam tajnu kako se ne uloviti u zamku tuđih podbadanja. Jednostavno - ne odgovoriš. Ignoriraš u raspravi sve one koji su iz svađalačkog klana. To ti se stvarno može. Ako se ima nešto samokontrole i ne preogroman ego. Možda ti se sad čini nemoguće, ali uz malo rada na sebi, uspjet ćeš. Eto, za početak možeš probat ne odgovorit meni na ovu bijednu provokaciju.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A ako ne odgovoriš ni summer, put ka plodonosnim forumskim raspravama ti je otvoren!

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

a ja se samo moram nadovezati- htjela sam još nešto napisati, ali moj prvi komentar (ajme, kako ti se da...) je i moj posljednji... get a life, Tata!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja predlazem da se sve kolektivno zahvalimo tati

jer nam je otvorio oci i kao nadareni pojedinac cijeloj grupi razlicitih zena obajsnio kako smo glupe kokodakalice koje se samo svade i svojim neposluhom rastjerujemo superiorniju rasu muskarce od sebe

on ima i vremena i strpljenja i zelje i volje da si da oduska i veli nam kaj nas ide

u najboljoj namjeri

samo jedan detalj mi je egzotican, da li je stvarno moguce da smo mi sve tako u banani a on kao pojedinac jedini uspjeva spoznati istinu i smisao zivota i sl. ?? drago mi je da svoju pamet rado dijeli nama, obicnim smrtnicama

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zakljucavam... Pretjerali ste. Sorry

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •