Ma sve mi se čini kao da sam opet ostao neshvaćen...

Ajmo sad zdravoseljački... Dakle muškarcu prizemniku vulgaris domesticusu koji ne vidi dalje od k*, a shvatio je da će ko som uletit u mutnu vodu i namirisao dobru priliku, kod ranjive samohrane majke, da joj se bez obaveza uvuče pod suknju... zapamtite ono ključno "bez obaveza"!!! izgovarajući se pritom blesavo na bezizglednost situacije takvih žena i nemogućnost nalaženja boljih prilika od takvih tobože na pladnju ponuđenih "velikana", treba jednostavno bez pardona jasno i javno, otvoreno i bez dlake na jeziku, sasut u lice što se misli o tome!

To je jedini način edukacije pojedinca, a i zajednice ako se tako globalno i učestalo uhvati navika osvještavanja tih tobože velikih faca - a sitnih duša!

A inače često komuniciranje među partnerima o vlastitim potrebama i interesima, viđanjima nekih stvari u zajednici i odnosu, a ne zatomljavanje u sebe sa pomisli ma valjda će skužit s vremenom sam (jer neće!), vjerojatno je najučinkovitiji i možda jedini način dolaska do punine partnerske pažnje, osvještavanja prema različitostima i stjecanja poštovanja i punine odnosa!

Nadam se da sam razjasnio svoje temeljno mišljenje na tu temu i početke izvorišta sukoba u zajednicama, a pogotovo svoj odrješiti stav prema svim besramnim omalovažavateljima i iskorištavateljima ranjivosti žena unutar samohrane zajednice...